Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Teściowa już dwóch mężów miała - wykańcza ich
Dumny nie dumny - on ciągle powtarzał, że mu wszystko jedno co będzieAle ja wiem jedno - nie pozwoli mi nic babskiego włożyć na niego. Już nawet powiedział, że ten pajac - kotek co kupiłam to trzeba sprzedać bo to pedalskie bedzie
mizzelka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhej dziewczynki my żyjemy, staram się leżeć ale i tak dziś posprzątałam
biorę dupka i mam nadzieję, że będzie ok
macica rośnie na ostatniej wizycie dno miało 9 a wczoraj 12
Livia po cichutku gratuluję synkamoja dzidzia na usg wygląda wielkością jak Twoja tylko przybiera dziwne pozy - albo leży do góry nogami, albo dupką się wypina
i nie pokazuje jeszcze co tam ma
livia30, Groszek, XxMoniaXx lubią tę wiadomość
-
livia30 wrote:Teściowa już dwóch mężów miała - wykańcza ich
Dumny nie dumny - on ciągle powtarzał, że mu wszystko jedno co będzieAle ja wiem jedno - nie pozwoli mi nic babskiego włożyć na niego. Już nawet powiedział, że ten pajac - kotek co kupiłam to trzeba sprzedać bo to pedalskie bedzie
och rety ale to takie uniwersalne
jakbym męża swojego widziała.. kiedyś mnie rozwalił jak mówił na jeździki dziecięce że są za ... dziecinnehahhaha
mężczyźni to mają swoj tok rozumowania bez kitu
może za kolejnym razem bd córcia?
livia30 lubi tę wiadomość
-
Ja pierwszy raz doznałam bólu krzyża przed wczoraj na pamiętnych zakupach z teściową
Głodna jestemR. ma mi przywieźć placki ziemniaczane ale będzie dopiero za jakąś godzinkę. Takiego smaka mam na te placuchy, że zaraz wyjdę z siebie
W ogóle to smiał się ze mnie, że dostałam od lekarki krem do dupy... Na hemoroidy (uroki i pozostałości po pierwszym porodzie) i pytał czy ma mi aplikować głupol jeden
Ale... jak mu opowiadałam jak dzidziol na wizycie skakał to widziałam, że zazdrościTeraz sobie zapamięta NO!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2015, 18:23
mizzelka lubi tę wiadomość
-
super focie
ta z zelazkiem super
mam takie samo
hihi
Livka, mialam placuchy dzis- pochłonełam łącznie ze smietana
Mizzy- to sie musi zakonczyc jakos, duzo nerwow nam napsuli ;/ szok !!
i działają bezprawnie!! złodzieje !
Sury, odpoczywaj, nie przemeczaj sie, bo po dupsku dostaniesz
Bluberry, ja mam posciel z Baby Raju z allegro a dokupilam inna na zmiane z Ikei
Rudasek jak kopniaki?livia30, Sury lubią tę wiadomość