Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
patrycja87 wrote:Kochana 16 tydzień to już bezstresowo, teraz już tylko będzie maleństwo rosło i licz że się wypnie w usg, a reszta będzie ok
ale może teraz zrobi mamusi prezent urodzinowy przedwczesny
-
Groszku kopniaki mnie masakruja..cos strasznego co ten moj maly pilkarz wyprawia..hihihi ja mam teraz chcice ale na zakupy dla siebie..mialam czekac do wiosny ale zamowie kilka rzeczy juz dzis lub jutro...wiecie co wiem ze to glupio zabrzmi ale juz sie nie moge doczekac kiedy Maly sie urodzi i sie normalnie ubiore..i kiedy bedzie wiosna i wskocze w trampki:) juz mi sie marzy fajny dresik,wozeczek i jedziemy na spacer..
-
agniesja wrote:Jeszcze jedno pytanko dziewczynki... w jakiej dawce mam brać od jutra luteinę? W takiej jak dotychczas 3x1? A tak w ogóle to bardzo Wam dziękuję za pomoc
agniesja lubi tę wiadomość
-
Rudasek wrote:Groszku kopniaki mnie masakruja..cos strasznego co ten moj maly pilkarz wyprawia..hihihi ja mam teraz chcice ale na zakupy dla siebie..mialam czekac do wiosny ale zamowie kilka rzeczy juz dzis lub jutro...wiecie co wiem ze to glupio zabrzmi ale juz sie nie moge doczekac kiedy Maly sie urodzi i sie normalnie ubiore..i kiedy bedzie wiosna i wskocze w trampki:) juz mi sie marzy fajny dresik,wozeczek i jedziemy na spacer..
Juz nie mogę się doczekać kiedy pójde na zakupy dla siebie
Do tej pory kupowałam dla małego,teraz przyjdzie czas na mamusię -
dziękuję dziewczyny, więcej będzie na fb na pewno
ale też jestem zadowolona
gratuluję nowym mamusią! super rozpoczęcie nowego roku
Monia nie mogę z Ciebie hahato ten raz był już ostatnim przedostatnio ?
wybaczcie,że tak się słabo wczytuję dzisiaj,ale nawet notatek nie miałam kiedy ruszyć