Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
O jej
no chyba powoli mogedoktorki nam szans nie dawali, ale mamusia z Bobasem sie zaparła i jestesmy na terminie
to za tydzień moze
musze sie wyspac, sil nazbieracna krzyki i bóle
Aga dasz radekto inny jak nie Ty ?
Anutka jak u Ciebie??mizzelka lubi tę wiadomość
-
no tak by trzeba było zrobic, Moniś
ale szkoda mi na nich energii
Dziewczyny małż mi kupił laktator, ktory oczywiscie mam ;]
ehhh
jakby ktoras chciala to sprzedam go taniej niz małż go nabył...
bo co z nim zrobie?
laktator reczny Lovi Prolactis i dołącze do tego jeszcze cos fajnego
jest nowy, zapakowany, nie otwierany....
miłego dnia Kochane, jestem jakas zmeczona ;/ klapy sie zamykaja same.... -
Dzień dobry z uczelni
Czekam na katastrofe z prawa rodzinnego:p
Groszku gratuluję!! :d Gabryś niedługo z nami będzie
Co do laktatora to ręczny? Trzymaj jak cos bo ja po porodzie będę kupić chciala jakiś
Anutka,Madzia i Wy już niedługo bobaski powitacie
My dzisiaj zaczynamy 35 tydzień :o
Miłego dnia i odpoczywajcie wszystkie pòki możecieLena87 lubi tę wiadomość
-
Dobry dobry
a mi znów dziś ciezko, Mały gdzieś nisko na dopływach chyba, mi mi ciezko, duszno itd....znów imprezował cała noc...ehhhhhhhhhhh
a dzis u nas wieje, leje...ogólnie beznadzieja jedna wielka -
nick nieaktualnyu Nas wczoraj ostra burza była, później doszła ulewa ..
W nocy wiało strasznie a dziś szaro buro troszkę wietrznie i deszczowo ..
Przeszłam się do hurtowni którą mam całkiem obok zakupić sobie biustonosz, jestem w szoku jaki rozmiar musiałam wybrać !! .. 80D
Kupiłam najtańsze bo zapewne za jakiś czas znowu będę musiała zmieniać, mam nadzieję że Nie
Nawet udało Mi się wynaleźć 3 biustonosze które były po 5 zł, tak więc nabyłam 5 ..
Niektóre troszkę większe są ... -
Aga nie wiem jak Ty dajesz radę jeszcze wysiedziec na uczelni.
Ja muszę dzisiaj jechać na zakupy z mężem bo lodówka pusta,czeka mnie horror tak uwielbia mężu chodzić po sklepach.
Dzwoniłam wczoraj do swojej gin i w pn mam przyjechać jak nic nie ruszy.
Małemu się nie śpieszy,dobrze mu u mamusi pod serduszkiem
A kto by nie zadzwonił do nas to tylko pytają czy już urodziłam,zaczyna mnie to wkurzać -
Lena87 wrote:
sóweczki
super zakupy, czyli są jakieś nowości bo nie widziałam takich bodziakówale nic straconego... jeszcze będę w mieście
occhh śliczne -
nick nieaktualny
-
Lena87 wrote:u Nas wczoraj ostra burza była, później doszła ulewa ..
W nocy wiało strasznie a dziś szaro buro troszkę wietrznie i deszczowo ..
Przeszłam się do hurtowni którą mam całkiem obok zakupić sobie biustonosz, jestem w szoku jaki rozmiar musiałam wybrać !! .. 80D
Kupiłam najtańsze bo zapewne za jakiś czas znowu będę musiała zmieniać, mam nadzieję że Nie
Nawet udało Mi się wynaleźć 3 biustonosze które były po 5 zł, tak więc nabyłam 5 ..
Niektóre troszkę większe są ...
ja to kupuje na ryneczkuza 50zł mialam dwie pary kapci(jedne pod prysznic), koszulę nocną i dwie pary cycków
Lena87 lubi tę wiadomość
-
Madziulka wierzę... wkur.. to jest jak nie wiem co.. ja to nie wiem jak to wytrzymam
kiedy rodzisz? dziś kurna
dokładnie ja też podziwiam Aguś że jeszcze masz siłę.. ja to ledwo żyje. krocze to tak mnie boli.. i krzyż.. a co dopiero siedziec tyle h.. i jezdzic...
dobrze że już wyprawka prawie cała skompletowana
Groszku to juz jakis wpływ gotówki bd od tych pieprzonych złodziei ... i dobrze.
rety.. jak ja chciałabym się chociaż raz wyspać.. marzę o tym..
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny mój mąż nie ma kontaktu ze swoim ojcem od 6 lat.Jak moja teściowa umierala to teściu wziął się za sąsiadke i wypiął się na synów.Przez tyle lat nie odezwał się wogóle.
Dla mnie to obcy człowiek,nawet słowa z nim nie zamieniłam.
Wczoraj zadzwoniła ciotka mojego męża że przypadkiem go spotkała i on będzie się domagał kontaktu ze swoim wnukiem
Powiedział że widział mnie z brzuchem na cmentarzu 1 listopada i czeka kiedy sie urodzi bo to jego pierwszy jedyny wnuk będzie.
Po tylu latach nagle rodziny szuka.
Mąż jest wkurzony,ja nie wiem co zrobić jak przyjedzie.Mężu powiedział że jak przyjedzie z ta swoją babą to ja przez okno wyrzuci.Ta kobieta potrafiła nawet pomnik teściowej zdewastować