Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Rudasek wrote:Madziulka dawaj linki co tam masz fajnego!
ja w pierwszej kolejności ciuchy...hihihi
chce zamowic pake u tego Chlopa
http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=28558994
na pewno jakas tunika, leginsy, kardigan, sukienka
zaraz bede wybierać
ja poczekam z zakupem ciuchów aż stracę trochę kg
Zamówiłam takie torebki
http://allegro.pl/torebka-kuferek-model-gwiazd-2015-super-kolory-hit-i4966183712.html Wybrałam model nr 3
I druga
http://allegro.pl/30-lodka-duza-torebka-super-jakosc-kolory-hit-i4974079957.html Model nr 2Rudasek lubi tę wiadomość
-
mnie też przerażają wizyty kochanych ciotek jak sie małe urodzi ... przyjadą tylko pooglądać jak mieszkamy bo jeszcze nie byli i będzie super pretekst.. nawet ich tu nie chce widzieć !!!! rozumiem rodzice, siostry , pradziadkowie ale reszta po co mi ? przyjdą pooglądają kąty dookoła , obgadają, że nawet upieczonego domowego ciasta nie było i pojadą .. wrrrr... masakra
tylko pytanie kiedy ta biedna matka w połogu poznająca swoje dziecko ciągle ma to wszystko zrobić ???? -
U mnie jak cioteczki męza byly na słubie to miałam na podlogach tylko beton.Mieszkaja tylko 100km od nas a przez te prawie 4 lata nikt nas nie odwiedził. Mnie to cieszy bardzo,no ale teraz nie odmówie tym starym plotkarą.Obiadku im szykować nie będe,mama mi ciasto upiecze.Kawa i ciasto i wypad
-
ale produkujecie
aa..krocze mnie nawala
a tez mam 80C- witajcie w klubie
kupilam 2 staniory po 9 zł na allegro, dobre są
takze moje cycki awansowały z 80B na 80 C, małż zadowolony, nie powiem...
coś bełkotał o jakims seksie hiszpańskim- lol, cokolwiek to jesthahaha wariat
ze spaniem coraz gorzej, budze sie co chwile.. tu mnie gniecie, tam wypycha, tu kopie a tam gmera i oddychac nie moge
ja w szpitalu meza tylko chce
Monia, czyli jest postep...dobrze ze dla siebie
ja narazie nic nie kupuje...dopiero na wiosne... bo i tak brzuch i masa tak szybko nie spadną zapewne...
wrr, Madziulka oj tez bym miala cisnienie... nie wiadomo co zrobic, mozna nie otwierac
u nas tesciu sie poprawil wiec nie bede bronic... ale tez na dystans
to moj Dzidziuśno i troche meza
ale znowu boje sie zjazdu od strony małża..babki, ciotki.. i "dobre" rady...
"a może by tak lepiej..." o ja pierd.... wyjde z siebieobiecuje !!!
niech sie któras odezwie
Lena, widze ze Ty tez nabywasz juz powoli rzeczysliczny ten rozek:)
ja posciel mam wyprana i uprasowana w szafie juz i czeka na ubranie jak bd w szpitalu. Łóżeczko rozlozone miesiac temu, juz mniej smierdzi... ale capiło okropnie na poczatkumizzelka lubi tę wiadomość
-
no przeciez kiedys kobiety były tak obrotne i dawały rade...
mężów nie angażowały
to teraz tez trzeba... dom, dziecko, mąż, pranie, prasowanie, gotowanie i sprzatanie, wieczorem sex i mozna zdechnąć ;/
spełniaj obowiązki ;/
Rudasek, fajne te rzeczyMadziulka super torebki
ja wczoraj zamowilam kosz na pampersy i mąż mnie opier.....
no co, nie chce zeby capiło, a nie chce z kazdym pampkiem latac do kontenera na pole;/ ehh....
spalismy osobnoa co !
mizzelka lubi tę wiadomość
-
Groszek wrote:no przeciez kiedys kobiety były tak obrotne i dawały rade...
mężów nie angażowały
to teraz tez trzeba... dom, dziecko, mąż, pranie, prasowanie, gotowanie i sprzatanie, wieczorem sex i mozna zdechnąć ;/
spełniaj obowiązki ;/
Rudasek, fajne te rzeczyMadziulka super torebki
ja wczoraj zamowilam kosz na pampersy i mąż mnie opier.....
no co, nie chce zeby capiło, a nie chce z kazdym pampkiem latac do kontenera na pole;/ ehh....
spalismy osobnoa co !
Ja na pampersy kupiłam takie woreczki specjalne pachnące -
Madziulka wrote:Fajne ciuszki ma ten facet.
ja poczekam z zakupem ciuchów aż stracę trochę kg
Zamówiłam takie torebki
http://allegro.pl/torebka-kuferek-model-gwiazd-2015-super-kolory-hit-i4966183712.html Wybrałam model nr 3
I druga
http://allegro.pl/30-lodka-duza-torebka-super-jakosc-kolory-hit-i4974079957.html Model nr 2
Super te torebki
tez musze cosik zakupićale to poczekam jak dostane zwrot ze skarbówki
wtedy kupie typowo coś na wiosne:)
a u chlopa zamowiłam 2 pary legginsów- czarne i granat
pikowana biała bluzeczke z czarnymi rekawami
Narzutke taka jak z pianki do nurkowania w kolorze miętowym
Sukienke czarna z koronkowymi rekawami
i taka tunike dresową w kolorze cytryny
czekam na paczuszke:)
jak beda jakosciowo dobre te ciuszki to co m-c cosik za stówke zamówie:) -
Rudasek wrote:Super te torebki
tez musze cosik zakupićale to poczekam jak dostane zwrot ze skarbówki
wtedy kupie typowo coś na wiosne:)
a u chlopa zamowiłam 2 pary legginsów- czarne i granat
pikowana biała bluzeczke z czarnymi rekawami
Narzutke taka jak z pianki do nurkowania w kolorze miętowym
Sukienke czarna z koronkowymi rekawami
i taka tunike dresową w kolorze cytryny
czekam na paczuszke:)
jak beda jakosciowo dobre te ciuszki to co m-c cosik za stówke zamówie:)
Jeszcze jakiś perfumik by sie przydał,taki delikatny zapach -
he he no ja dostaje wypłate z zakladu pracy wiec jest juz na konkcie, była juz wczoraj
a R ma ostatniego wiec tez juz miał..i kolejna przed namija mam nadzieje ze jesteszcze w litym wezme pełną a dopiero w marcu kawałek czy juz te 80%..kuzwa nie orientuje sie w ogole w tych papierach, nie wiem od kiedy sie te macierzynskie smieszne liczą itd
ehhhhhhhhh
-
Hello
Od rana sprzątam i dopiero teraz na chwilę usiadłam. Zaraz wracam dalej bo chce wszystko porobić, wieczorem wychodzimy do znajomych. Mąż oczywiście poza domem, z teściową do IKEI pojechał. Powiedział mi dzisiaj w końcu co się dzieje i czemu taki skapciały jest - nie mógł wcześniej? No ale teraz przynajmniej go rozumiem...
A ja się w sumie wreszcie wyspałam! Siusiu tylko dwa razy byłamNerwy puściły to i lepiej się czuję
Madziulka ja bym teściowi drzwi przed nosem zamknęła gdyby przyszedł ale wątpię czy się odważy
Groszku seks hiszpański?ładne rzeczy Twojemu mężowi po głowie chodzą ha ha
Dobrze, że mój nie lubi takich rzeczy
(mam nadzieję!) Ale my ciagle baraszkujemy, grzeczniej niż wczesniej i troszkę mniej ale jednak
U mnie ze stanikami tragedia - nie mogę sobie nic kupić. Jak miseczka jest dobra to w obwodzie za mały a jak obwód dobry to miseczka za dużaTakże po domu chodzę bez stanika
A jak wychodzę z domu to zakładam moje stare, cycki się wylewają trochę ale nie mam siły i ochoty znowu łazić po sklepach i przymierzać. Może niedługo
Rudasku fajne rzeczy ma ten sprzedający ale nie nastawiaj się na super jakość. Kiedyś kupiłam, nie u tego akurat ale zdjęcia te same były i takie szmaty mi przyszły, że po domu tylko w tym chodzę a niektóre rzeczy od razu wywaliłam.
Aga, powodzenia na uczelni - kujonie
Mizzi
Lenka, super ciuszki
Monia, jestem z Ciebie dumna, że nic nie kupiłaś dziecku!
Mam nadzieje, że o niczym/nikim nie zapomniałam?Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2015, 13:27
XxMoniaXx lubi tę wiadomość
-
Livka...tak myśle wlasnie, no zobaczymy
majątku nie wydałam bo ąz 100zł
heheh wiec beda ewentualnie po domu
Livka to dobrze , że z męzem wyjasnione! widzisz jednak Go coś gryzło i dlatego zachowywał sie jak zgryżliwy tetryk
Moje Dziecko ma czkawke:) hehheh -
Przemęczony jest tym wszystkim co się dzieje, zaraz do pracy jedzie a tyle rzeczy do załatwienia, nic nie odpoczął. Do tego inną trasa leci z dwoma przesiadkami więc i dłużej a do Brazylii i tak podróż dobę trwa, sprawa z działką się ciągnie, matka dupę mu zatruwa, szyja go boli (ma pręty wstawione po złamanym kręgosłupie i czas je wyjąc - boi się). No i nienawidzi swojej pracy (ale to od zawsze). Dlatego wychodzimy dzisiaj do znajomych (których nie lubię ale poświęcę się) żeby się odstresował troszkę
A tak w ogóle to dzisiaj mi jakies bąbelki w brzuszku latały rano jak się obudziłam, dokładnie w miejscu gdzie dzidzia siedzi (lekarka mi wczoraj powiedziala gdzie sie ulokował). Ale to chyba jeszcze za wczesnie co nie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2015, 13:36
-
No widzisz Livka..jednak praca stresuje- niby płatna super ale cos za coś....ehhhh no i do tego matka, zdrowie...ale przynajmniej wiesz o co kaman i jemu pewnie tez lżej ze nie jest z tym sam...
pewnie ze idzcie, niech sie odstresuje, popije...
Wiesz co odnosnie dzidzia to mysle ze mozliwe, moja kolezanka tez jej w drugiej ciazy, chyba 14 tydz i mowiła mi wczoraj ze juz dosc wyraznie czuje ruchy -
Serio? Nie spodziewałam się tak wcześnie, ale fajnie
Praca dobrze płatna ale te wyjazdy ciągle, taki rozerwany jest a chciałby w domu pobyć. Kiedyś pracował na lądzie i było mu dobrze ponoć. Ale sobie wybrał zawód noNo nic, to czekamy, jeszcze dwa razy poleci do tej Brazylii i potem zostaje ze mną 5 miesięcy
Tzn może nie do końca odpocznie bo krzykacz mały będzie ale będzie w domu (ciekawe czy wtedy nie będzie marzył o wyjeździe do pracy)
Wracam do sprzątaniamizzelka lubi tę wiadomość