X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
Odpowiedz

Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia

Oceń ten wątek:
  • przedszkolanka:) Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2015, 16:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dalej na uczelni,kręgosłup wysiadać zaczyna...
    No jestem hardcorem dziewczyny haha:p
    Jestem do przodu z zaliczeniami jak na razie więc oby jeszcze chwilę wytrzymać :)

Monia jestem z Ciebie dumna!:)
    Groszku haha demot idealny :d
    Livia dobrze że z mężem już ok ;)
    Mizzy a Twoje zdj zakupòw gdzie??
    Rudasku czasem też mi ciężko oddychać..
    Lena a moje cyce jakies bez rewelacyjnych zmian ;p
    Madzia to w pon.ktg czy wywoływanie już?
    Złota u nas to samo! A wczoraj:o dziwne że prąd miałam :o

XxMoniaXx lubi tę wiadomość

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2015, 16:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    livia30 wrote:
    Hello ;-)

Od rana sprzątam i dopiero teraz na chwilę usiadłam. Zaraz wracam dalej bo chce wszystko porobić, wieczorem wychodzimy do znajomych. Mąż oczywiście poza domem, z teściową do IKEI pojechał. Powiedział mi dzisiaj w końcu co się dzieje i czemu taki skapciały jest - nie mógł wcześniej? No ale teraz przynajmniej go rozumiem...

A ja się w sumie wreszcie wyspałam! Siusiu tylko dwa razy byłam :D Nerwy puściły to i lepiej się czuję ;-)
    a to w koncu chodzi o tesciową mu tzn o mame czy co? dobrze że już sprawa wyjaśniona i to najważniejsze :) i że szybko się godzicie a nie milczecie tygodniami.. to tak jak ja z moim, nieźle sie prztyknę ale szybko znajdziemy rozwiązanie :)

kxslp2.png2PEOp1.png1l5xp2.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2015, 16:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    livia30 wrote:
    Przemęczony jest tym wszystkim co się dzieje, zaraz do pracy jedzie a tyle rzeczy do załatwienia, nic nie odpoczął. Do tego inną trasa leci z dwoma przesiadkami więc i dłużej a do Brazylii i tak podróż dobę trwa, sprawa z działką się ciągnie, matka dupę mu zatruwa, szyja go boli (ma pręty wstawione po złamanym kręgosłupie i czas je wyjąc - boi się). No i nienawidzi swojej pracy (ale to od zawsze). Dlatego wychodzimy dzisiaj do znajomych (których nie lubię ale poświęcę się) żeby się odstresował troszkę ;-)

A tak w ogóle to dzisiaj mi jakies bąbelki w brzuszku latały rano jak się obudziłam, dokładnie w miejscu gdzie dzidzia siedzi (lekarka mi wczoraj powiedziala gdzie sie ulokował). Ale to chyba jeszcze za wczesnie co nie? :/
    teraz doczytałam, w sumie go rozumiem.. wszystko na głowie ma ;/ ale nie musiał mieć takiego wstrętnego humorku, bo sama też nie masz idealnie i cudownie :<

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2015, 16:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Złota własnie zapowiadali że ci co są wrażliwi na pogodę bd cierpieć na ból głowy..
    mnie jak na razie boli wszystko co możliwe ale poprasowałam pieluchy tetrowe i białe pranie z wczoraj a dziś poprałam kolejną porcje ubranek... a jutro moje ubrania szpitalne.. szlafrok to już na świeżo przepiorę..
    ale jestem wycieńczona głupim prasowaniem.. a mialam jeszcze tyle rzeczy zrobić.. do dupy jestem jak nic ;/

a co dopiero jakbym potem się wzięła za to wszystko ;/

Aguś serio hardcor :D ja to ledwo zipie a co dopiero sie uczyc itp
    zdjęcie wstawię jak przyjdzie łóżeczko i złożę wszystko :D żeby zobaczyc czy wszystko pasi do siebie :> więc poniedziałek albo wtorek :)

a zdjęcia z sesji to masz prześliczne.. i jak zgrabnie wyglądasz.. nie to co ja :( ehh nawet pomalować mi się nie chce, zaniedbałam się.. dobrze że nie mam problemu z cerą to chociaz wyglądam spoko.. chcialabym zeby po ciązy mi tak zostalo :>

przedszkolanka:) lubi tę wiadomość

• Madziulka Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2015, 17:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    XxMoniaXx wrote:
    Madziulka na przyszłość, gdzie takowe woreczki dostałaś kupić ?
    Monia na allegro zakupiłam takie woreczki

XxMoniaXx lubi tę wiadomość

relgh371ly1mtto9.png
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2015, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziulka wrote:
    Monia na allegro zakupiłam takie woreczki
    będę pamiętać na przyszłość , ale nie słyszałam o czymś takim :)

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • Groszek Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2015, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uciekly wszystkie? :O

relge6yd309xm1zq.png
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2015, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja zaglądam czasem :)

Groszek lubi tę wiadomość

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • przedszkolanka:) Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2015, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    w domu jestem!! :D

Mizzy dziękuję, ale po prostu zdjęcia dobrze zrobione, bo mam jedno gdzie mam taki cellulit i parówki zamiast nóg że się przeraziłam :O

jutro mam plan pojechać- załatwić co muszę - i jak najszybciej wrócić :P

jaki u nas armagedon :O co za pogoda! :O

edit : zapomniałam się Wam wczoraj pochwalić,że zostałam pochwalona przez lekarkę, bo nie mam ani jednego rozstępu :) miło :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2015, 21:45

Lena87, Groszek lubią tę wiadomość

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2015, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobranoc <3

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • Groszek Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2015, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Boze, ide spac.... wymiotowac mi sie chce :-(

i plakac :-( fatalnie sie czuje :-(

dobranoc <3

relge6yd309xm1zq.png
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2015, 08:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry <3

Groszku co się stało ? dlaczego Cie dopadł taki humorek ?

miłego dnia :)

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • Rudasek Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2015, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny a ja sie martwie..Maly moj jakoś malo aktywny..wczoraj wieczór o dziwo bardzo malo ruchów, w nocy chyba raz czułam, nad ranem jakby sie przeciagnał i do tej pory nic....ruszanie brzucha nie dziala, kilka cukierków nie działa...:( jeszcze wypije troche coli...jak to nie pomoze to chyba musze jechać na IP bo sie martwie....po jego strasznej aktywności teraz cisza... :(

" Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwyciężcami "
    relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • Złota Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2015, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudasku, a moze cisnienie go gniecie? Ale pewnie, jak masz sie martwic to pedz na IP.
    Ale na oewno jest wszystko w porzadku :)

dfe327de15eec3b7764af72f3785c2ef.png
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2015, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudasku może mały śpiący dziś bardziej, po tych szaleństwach w końcu się zmęczył :)
    ale dla Twojego spokoju jak będzie cisza to jasne, jedź zobaczysz maluszka, uspokoisz się i będzie ok :)

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • Rudasek Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2015, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wiem własnie...wczoraj w dzien byl aktywny, jak bylismy na zakupach to tak napierał na szyjke ze myslalam ze urodze w BIedronce i dostane wyprawke:) hahhaha :)

pozniej coraz mniej a dzis w ogóle...nie wiem czy śpi czy coś , ale to do niego nie podonbe:(
    Poczekam jeszcze chwile, jak sie nie ruszy to jade....nie chce sie martwić!

Ps: dziś zaczęty 36 tydzień :)

relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2015, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja dziś i wczoraj podsłuchiwałam maluszka stetoskopem ale nic nie słyszę poza jelitami :(

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • Groszek Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2015, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudasek, moj tez nie zawsze sie rusza... Teraz moze coraz mniej bo ma malo miejsca... Ale czuje ze gdzies mnie co jakis czas przygniata. Pewnie po prostu spi, ale jak Cie cos niepokoi i intuicja podpowiada-jedz na IP.

A ja wczoraj zmierzla pod wieczor.... Ale mam nadzieje, ze niedobrze mi bylo po nalesnikach ktore dosc pozno jadlam...

Bolala mnie tez kosc lonowa, krzyz i podbrzusze jak na @ wielka...
    Dzis rano tak samo.... Jakies pol godziny i bol minal... Macie tez tak ktoras??

Wialo w nocy wczoraj, teraz tez nie lepiej.... Kolezanka mnie uswiadomila, ze wtedy lubia wody odchodzic przy zmianie pogody :-(

relge6yd309xm1zq.png
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2015, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Groszku Ale u Ciebie juz donoszona więc nic sie nie martw :)

mąż chce w pt na wizycie powiedzieć gin, że on chce chodzić na wizyty co 2 tyg :D
    a takiego spokojnego zgrywa, no patrzcie :P

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • Rudasek Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2015, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Groszek wrote:
    Rudasek, moj tez nie zawsze sie rusza... Teraz moze coraz mniej bo ma malo miejsca... Ale czuje ze gdzies mnie co jakis czas przygniata. Pewnie po prostu spi, ale jak Cie cos niepokoi i intuicja podpowiada-jedz na IP.

A ja wczoraj zmierzla pod wieczor.... Ale mam nadzieje, ze niedobrze mi bylo po nalesnikach ktore dosc pozno jadlam...

Bolala mnie tez kosc lonowa, krzyz i podbrzusze jak na @ wielka...
    Dzis rano tak samo.... Jakies pol godziny i bol minal... Macie tez tak ktoras??

Wialo w nocy wczoraj, teraz tez nie lepiej.... Kolezanka mnie uswiadomila, ze wtedy lubia wody odchodzic przy zmianie pogody :-(

Gorszku mnie też kość łonowa boli..a dziś to mnie tak szyjka kłuje jak wtedy, kiedy sie dowiedziałam ze jestem w ciazy :) bo taki mialam pierwszy objaw..

Królewicz machnął mi rączką albo nózka ale tylko raz...i sie leni i matke stresuje:(:(

relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
‹‹ 1896 1897 1898 1899 1900 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ