X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
Odpowiedz

Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2015, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mizzelka wrote:
    ja własnie kupiłam do karmienia 80D teraz ( a natura mnie nie obdarzyła za bardzo) a wydaje mi sie ze jeszcze nie są takie jak brak.. w sensie ten stanik i chyba tez musze dokupic sobie nowy :D
    ja to kupuje na ryneczku :D za 50zł mialam dwie pary kapci(jedne pod prysznic), koszulę nocną i dwie pary cycków :D

Mizzy Mnie też zbytnio nie obdarzyła, bo jak pamiętam to 75C z push upem kupowałam ..

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2015, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena87 wrote:
    Mizzy Mnie też zbytnio nie obdarzyła, bo jak pamiętam to 75C z push upem kupowałam ..
    to ja podobnie :D nawet bardzo podobnie :D
    a teraz kupiłam bo wiesz.. na ryneczku nie zmierzysz.. ale jeszcze dokupie jeden ale już w sklepie i zmierzę.. to ciekawe jaki teraz bd.. bo mam nawet rozstępy na cyckach :O a smaruje .... ;/

kxslp2.png2PEOp1.png1l5xp2.png
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2015, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziulka wrote:
    Dziewczyny mój mąż nie ma kontaktu ze swoim ojcem od 6 lat.Jak moja teściowa umierala to teściu wziął się za sąsiadke i wypiął się na synów.Przez tyle lat nie odezwał się wogóle.
    Dla mnie to obcy człowiek,nawet słowa z nim nie zamieniłam.
    Wczoraj zadzwoniła ciotka mojego męża że przypadkiem go spotkała i on będzie się domagał kontaktu ze swoim wnukiem :O
    Powiedział że widział mnie z brzuchem na cmentarzu 1 listopada i czeka kiedy sie urodzi bo to jego pierwszy jedyny wnuk będzie.
    Po tylu latach nagle rodziny szuka.
    Mąż jest wkurzony,ja nie wiem co zrobić jak przyjedzie.Mężu powiedział że jak przyjedzie z ta swoją babą to ja przez okno wyrzuci.Ta kobieta potrafiła nawet pomnik teściowej zdewastować
    zrobisz co uważasz ale jak był taki i wątpię , żeby cudownie sie zmienił to ja bym mu nie dała wnuka zobaczyć ... jak sie na Was wypiał to co mu do tego ..

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2015, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziulka wrote:
    Dziewczyny mój mąż nie ma kontaktu ze swoim ojcem od 6 lat.Jak moja teściowa umierala to teściu wziął się za sąsiadke i wypiął się na synów.Przez tyle lat nie odezwał się wogóle.
    Wczoraj zadzwoniła ciotka mojego męża że przypadkiem go spotkała i on będzie się domagał kontaktu ze swoim wnukiem :O
    Powiedział że widział mnie z brzuchem na cmentarzu 1 listopada i czeka kiedy sie urodzi bo to jego pierwszy jedyny wnuk będzie.
    Mąż jest wkurzony,ja nie wiem co zrobić jak przyjedzie.Mężu powiedział że jak przyjedzie z ta swoją babą to ja przez okno wyrzuci.Ta kobieta potrafiła nawet pomnik teściowej zdewastować
    to nieźle porypana ta kobieta skoro do pomnika się dotknęła.. nie miała prawa..
    rób jak mąż postąpi.. jak nie wybaczy to trudno się mówi.
    skoro facet nie miał czasu dla nich to niech się cmoknie. ;/

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2015, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziulka wrote:

Madziulka, ale przecież teść nie ma żadnego prawa do Waszego dziecka ..
    Tylko i wyłącznie to Wy zdecydujecie czy będziecie chcieli utrzymywać kontakt aby dziecko miało dziadka czy też nie ..
    I nikt do Was nie może mieć pretensji ..
    Bo raczej każdy z rodziny męża wie jak Tatuś postąpił ..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2015, 11:59

XxMoniaXx, mizzelka lubią tę wiadomość

• XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2015, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena87 wrote:
    Madziulka, ale przecież teść nie ma żadnego prawa do Waszego dziecka ..
    Tylko i wyłącznie to Wy zdecydujecie czy będziecie chcieli utrzymywać kontakt aby dziecko miało dziadka czy też nie ..
    I nikt do Was nie może mieć pretensji do Waszego wyboru którego dokonacie ..
    Bo raczej każdy z rodziny męża wie jak Tatuś postąpił ..
    dokładnie...

może Was w d**ę pocałować ...
    bo Cie widział na cmentarzu i co ? nagle mu sie zachciało żeby było rodzinnie, ciekawe....
    oj, takie typy to ja znam :(

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2015, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mizzelka wrote:
    to ja podobnie :D nawet bardzo podobnie :D
    a teraz kupiłam bo wiesz.. na ryneczku nie zmierzysz.. ale jeszcze dokupie jeden ale już w sklepie i zmierzę.. to ciekawe jaki teraz bd.. bo mam nawet rozstępy na cyckach :O a smaruje .... ;/

Mizzy jak nie ma miejsca do przymierzenia, do zawsze przypinałam stanik na bluzkę czy też na sweterek aby sprawdzić ;)

Widziałam jeszcze podobne spodnie do Twoich Mizzy, ale kurcze jak na bucik to drogie ;)

mizzelka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2015, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziulka, ja bym w ogóle się tym nie przejmowała ..
    Teraz możecie odmówić mu Wszystkiego, a w przyszłości to dziecko same zdecyduje czy chce Mieć dziadka czy też nie ..

• Madziulka Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2015, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mąż to w ogóle ma porypaną rodzine,tylko z bratem jego utrzymujemy bliskie kontakty.Do ciotek dzwoni tylko na święta .Ostatnio te ciotki widziałam w 2011 na naszym slubie a teraz wszystkie się zapowiedziały że przyjada jak mały sie urodzi.Po jaka cholere one mi potrzebne.Już chodzę wkurwiona na sama myśl a jeszcze teraz teściu sie obudził

relgh371ly1mtto9.png
  • Madziulka Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2015, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam tylko jeden stanik do karmienia 85D,a jak kupowałam taki lepszy w sklepie to babka mi dopasowała 80G :O
    I bądz tu człowieku mądry,obydwa są dobre

relgh371ly1mtto9.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2015, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena87 wrote:
    Mizzy jak nie ma miejsca do przymierzenia, do zawsze przypinałam stanik na bluzkę czy też na sweterek aby sprawdzić ;)

Widziałam jeszcze podobne spodnie do Twoich Mizzy, ale kurcze jak na bucik to drogie ;)
    ja dałam chyba 45 zł czy 50zł za nie o ile dobrze pamiętam za te spodnie... może znajdziesz gdzieś taniej.. są fajne i wygodne już od 4 miesiąca ciąży w nich chodzę :D
    no musze tak robić :D bo na oko to nie kupowanie :D

• Rudasek Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2015, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    he he...ale jaja z tymi cycami :)
    ja normalnie mam malutkie wiec nigdy nie kupowałam stanika za 100zł, dobieranego przez profesjonaliste bo uwazam to za zbedne...teraz mam niby 80C, Pani na ryneczku mi dobrała- idealnie!! :) i cyce poki co nie urosły wiec nie kupuje nastepnego..mam bawełniany, bez usztywniaczy itd, ze sciagana miseczka typowo do karmienia, 80C i jest ciut za duzy dlatego mysle ze jak po porodzie cyce urosną to bedzie, a i mam jeden od siostry który sobie kupiła i nie nosi...tez ciut wiekszy niz 80C :)

a ja chyba wchodze teraz na allegro do mojego sprzedawcy i robie zakupy dla siebie! tak mnie kusi ze nie wytrzymam :) hihihi

a R pojechał do dentysty na godzinna wizyte, bedzie robił kanała...ajjjjjjj...boli mnie na sama myśl :D

Lena87 lubi tę wiadomość

" Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwyciężcami "
    relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2015, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziulka wrote:
    Mąż to w ogóle ma porypaną rodzine,tylko z bratem jego utrzymujemy bliskie kontakty.Do ciotek dzwoni tylko na święta .Ostatnio te ciotki widziałam w 2011 na naszym slubie a teraz wszystkie się zapowiedziały że przyjada jak mały sie urodzi.Po jaka cholere one mi potrzebne.Już chodzę wkurwiona na sama myśl a jeszcze teraz teściu sie obudził
    jeszcze po porodzie człowiek zjebany... to bd zaglądać po kątach...
    nie dziwię ci się.. można po prostu powiedzieć że jestes zmeczona i tyle.. ;/
    a jeszcze tyle ludzi bd w domu czy w szpitalu przesmradzać z zarazkami ;/

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2015, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziulka wrote:
    Ja mam tylko jeden stanik do karmienia 85D,a jak kupowałam taki lepszy w sklepie to babka mi dopasowała 80G :O
    I bądz tu człowieku mądry,obydwa są dobre
    no właśnie.. rozmiar rozmiarowi nie równy :D siostra kupuje zawsze 70C a w sklepach 70E :D :D

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2015, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może bd miał delikatną wizytę :D choć kanałówki też nie miło wspominam :D :D

bo na ryneczku to są serio różne rozmiary.. ostatnio kapcie kupiłam 40... a klapki pod prycznic 38 :D to się nazywa rozbieżność :D

mamuniu jak mi mała jeździ w środku.. flaki wypycha :D

dziewczyny a jak bd przepierać pościel to kiedy? bo ja wlasnie sie zastanawiam czy jak złożymy łóżeczko to poczekam z kilka dni żeby ten zapach Mebli zniknął.. i dopiero przepiorę chyba i już tak zostawie.. :)

• Madziulka Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2015, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudasek wrote:
    he he...ale jaja z tymi cycami :)
    ja normalnie mam malutkie wiec nigdy nie kupowałam stanika za 100zł, dobieranego przez profesjonaliste bo uwazam to za zbedne...teraz mam niby 80C, Pani na ryneczku mi dobrała- idealnie!! :) i cyce poki co nie urosły wiec nie kupuje nastepnego..mam bawełniany, bez usztywniaczy itd, ze sciagana miseczka typowo do karmienia, 80C i jest ciut za duzy dlatego mysle ze jak po porodzie cyce urosną to bedzie, a i mam jeden od siostry który sobie kupiła i nie nosi...tez ciut wiekszy niz 80C :)

a ja chyba wchodze teraz na allegro do mojego sprzedawcy i robie zakupy dla siebie! tak mnie kusi ze nie wytrzymam :) hihihi

a R pojechał do dentysty na godzinna wizyte, bedzie robił kanała...ajjjjjjj...boli mnie na sama myśl :D

Ja już buszuję po allegro :P
    Narazie szukam jakiejs torebki
    Mężu w pracy to korzystam póki mi nikt nie zagłąda przez ramie :P

relgh371ly1mtto9.png
  • Madziulka Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2015, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mizzelka wrote:
    jeszcze po porodzie człowiek zjebany... to bd zaglądać po kątach...
    nie dziwię ci się.. można po prostu powiedzieć że jestes zmeczona i tyle.. ;/
    a jeszcze tyle ludzi bd w domu czy w szpitalu przesmradzać z zarazkami ;/
    Już zapowiedziałam mężowi że tak szybko maja nie przyjeżdzać.Jego brat może tylko przyjechać.Moi rodzice będą odrazu i kuzynki dwie bo to pierwszy wnuk i pierwsze dzieciątko w bliskiej rodzinie

relgh371ly1mtto9.png
  • Rudasek Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2015, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziulka wrote:
    Ja już buszuję po allegro :P
    Narazie szukam jakiejs torebki
    Mężu w pracy to korzystam póki mi nikt nie zagłąda przez ramie :P

Madziulka dawaj linki co tam masz fajnego!
    ja w pierwszej kolejności ciuchy...:) hihihi
    chce zamowic pake u tego Chlopa :)

http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=28558994

na pewno jakas tunika, leginsy, kardigan, sukienka :)

zaraz bede wybierać :)

mizzelka lubi tę wiadomość

" Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwyciężcami "
    relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2015, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziulka wrote:
    Już zapowiedziałam mężowi że tak szybko maja nie przyjeżdzać.Jego brat może tylko przyjechać.Moi rodzice będą odrazu i kuzynki dwie bo to pierwszy wnuk i pierwsze dzieciątko w bliskiej rodzinie
    no ja tez bym tak chciala ale co? nie mam na to wpływu i mam cichą nadzieję że zaraz siostry męża nie bd lada dzien u mnie nawet w szpitalu ;/
    jedynie spodziewam sie obecnosci mamy, tesciow, mojej siostry z mezem i najlepiej by było fenito :) im mniej tym lepiej.

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2015, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudasek wrote:
    Madziulka dawaj linki co tam masz fajnego!
    ja w pierwszej kolejności ciuchy...:) hihihi
    chce zamowic pake u tego Chlopa :)

http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=28558994

na pewno jakas tunika, leginsy, kardigan, sukienka :)

zaraz bede wybierać :)

Fajne i tanie ciuszki ma, tylko co z tego jak to na takie chudzinki jak Ty ;)

‹‹ 1894 1895 1896 1897 1898 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ