Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymizzelka wrote:ja własnie kupiłam do karmienia 80D teraz ( a natura mnie nie obdarzyła za bardzo) a wydaje mi sie ze jeszcze nie są takie jak brak.. w sensie ten stanik i chyba tez musze dokupic sobie nowy
ja to kupuje na ryneczkuza 50zł mialam dwie pary kapci(jedne pod prysznic), koszulę nocną i dwie pary cycków
Mizzy Mnie też zbytnio nie obdarzyła, bo jak pamiętam to 75C z push upem kupowałam .. -
Lena87 wrote:Mizzy Mnie też zbytnio nie obdarzyła, bo jak pamiętam to 75C z push upem kupowałam ..
nawet bardzo podobnie
a teraz kupiłam bo wiesz.. na ryneczku nie zmierzysz.. ale jeszcze dokupie jeden ale już w sklepie i zmierzę.. to ciekawe jaki teraz bd.. bo mam nawet rozstępy na cyckacha smaruje .... ;/
-
Madziulka wrote:Dziewczyny mój mąż nie ma kontaktu ze swoim ojcem od 6 lat.Jak moja teściowa umierala to teściu wziął się za sąsiadke i wypiął się na synów.Przez tyle lat nie odezwał się wogóle.
Dla mnie to obcy człowiek,nawet słowa z nim nie zamieniłam.
Wczoraj zadzwoniła ciotka mojego męża że przypadkiem go spotkała i on będzie się domagał kontaktu ze swoim wnukiem
Powiedział że widział mnie z brzuchem na cmentarzu 1 listopada i czeka kiedy sie urodzi bo to jego pierwszy jedyny wnuk będzie.
Po tylu latach nagle rodziny szuka.
Mąż jest wkurzony,ja nie wiem co zrobić jak przyjedzie.Mężu powiedział że jak przyjedzie z ta swoją babą to ja przez okno wyrzuci.Ta kobieta potrafiła nawet pomnik teściowej zdewastować -
Madziulka wrote:Dziewczyny mój mąż nie ma kontaktu ze swoim ojcem od 6 lat.Jak moja teściowa umierala to teściu wziął się za sąsiadke i wypiął się na synów.Przez tyle lat nie odezwał się wogóle.
Wczoraj zadzwoniła ciotka mojego męża że przypadkiem go spotkała i on będzie się domagał kontaktu ze swoim wnukiem
Powiedział że widział mnie z brzuchem na cmentarzu 1 listopada i czeka kiedy sie urodzi bo to jego pierwszy jedyny wnuk będzie.
Mąż jest wkurzony,ja nie wiem co zrobić jak przyjedzie.Mężu powiedział że jak przyjedzie z ta swoją babą to ja przez okno wyrzuci.Ta kobieta potrafiła nawet pomnik teściowej zdewastować
rób jak mąż postąpi.. jak nie wybaczy to trudno się mówi.
skoro facet nie miał czasu dla nich to niech się cmoknie. ;/ -
nick nieaktualnyMadziulka wrote:Dziewczyny mój mąż nie ma kontaktu ze swoim ojcem od 6 lat.Jak moja teściowa umierala to teściu wziął się za sąsiadke i wypiął się na synów.Przez tyle lat nie odezwał się wogóle.
Mąż jest wkurzony,ja nie wiem co zrobić jak przyjedzie.Mężu powiedział że jak przyjedzie z ta swoją babą to ja przez okno wyrzuci.Ta kobieta potrafiła nawet pomnik teściowej zdewastować
Madziulka, ale przecież teść nie ma żadnego prawa do Waszego dziecka ..
Tylko i wyłącznie to Wy zdecydujecie czy będziecie chcieli utrzymywać kontakt aby dziecko miało dziadka czy też nie ..
I nikt do Was nie może mieć pretensji ..
Bo raczej każdy z rodziny męża wie jak Tatuś postąpił ..Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2015, 11:59
XxMoniaXx, mizzelka lubią tę wiadomość
-
Lena87 wrote:Madziulka, ale przecież teść nie ma żadnego prawa do Waszego dziecka ..
Tylko i wyłącznie to Wy zdecydujecie czy będziecie chcieli utrzymywać kontakt aby dziecko miało dziadka czy też nie ..
I nikt do Was nie może mieć pretensji do Waszego wyboru którego dokonacie ..
Bo raczej każdy z rodziny męża wie jak Tatuś postąpił ..
może Was w d**ę pocałować ...
bo Cie widział na cmentarzu i co ? nagle mu sie zachciało żeby było rodzinnie, ciekawe....
oj, takie typy to ja znam -
nick nieaktualnymizzelka wrote:to ja podobnie
nawet bardzo podobnie
a teraz kupiłam bo wiesz.. na ryneczku nie zmierzysz.. ale jeszcze dokupie jeden ale już w sklepie i zmierzę.. to ciekawe jaki teraz bd.. bo mam nawet rozstępy na cyckacha smaruje .... ;/
Mizzy jak nie ma miejsca do przymierzenia, do zawsze przypinałam stanik na bluzkę czy też na sweterek aby sprawdzić
Widziałam jeszcze podobne spodnie do Twoich Mizzy, ale kurcze jak na bucik to drogiemizzelka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mąż to w ogóle ma porypaną rodzine,tylko z bratem jego utrzymujemy bliskie kontakty.Do ciotek dzwoni tylko na święta .Ostatnio te ciotki widziałam w 2011 na naszym slubie a teraz wszystkie się zapowiedziały że przyjada jak mały sie urodzi.Po jaka cholere one mi potrzebne.Już chodzę wkurwiona na sama myśl a jeszcze teraz teściu sie obudził
-
Lena87 wrote:Mizzy jak nie ma miejsca do przymierzenia, do zawsze przypinałam stanik na bluzkę czy też na sweterek aby sprawdzić
Widziałam jeszcze podobne spodnie do Twoich Mizzy, ale kurcze jak na bucik to drogie
no musze tak robićbo na oko to nie kupowanie
-
he he...ale jaja z tymi cycami
ja normalnie mam malutkie wiec nigdy nie kupowałam stanika za 100zł, dobieranego przez profesjonaliste bo uwazam to za zbedne...teraz mam niby 80C, Pani na ryneczku mi dobrała- idealnie!!i cyce poki co nie urosły wiec nie kupuje nastepnego..mam bawełniany, bez usztywniaczy itd, ze sciagana miseczka typowo do karmienia, 80C i jest ciut za duzy dlatego mysle ze jak po porodzie cyce urosną to bedzie, a i mam jeden od siostry który sobie kupiła i nie nosi...tez ciut wiekszy niz 80C
a ja chyba wchodze teraz na allegro do mojego sprzedawcy i robie zakupy dla siebie! tak mnie kusi ze nie wytrzymamhihihi
a R pojechał do dentysty na godzinna wizyte, bedzie robił kanała...ajjjjjjj...boli mnie na sama myślLena87 lubi tę wiadomość
-
Madziulka wrote:Mąż to w ogóle ma porypaną rodzine,tylko z bratem jego utrzymujemy bliskie kontakty.Do ciotek dzwoni tylko na święta .Ostatnio te ciotki widziałam w 2011 na naszym slubie a teraz wszystkie się zapowiedziały że przyjada jak mały sie urodzi.Po jaka cholere one mi potrzebne.Już chodzę wkurwiona na sama myśl a jeszcze teraz teściu sie obudził
nie dziwię ci się.. można po prostu powiedzieć że jestes zmeczona i tyle.. ;/
a jeszcze tyle ludzi bd w domu czy w szpitalu przesmradzać z zarazkami ;/
-
Madziulka wrote:Ja mam tylko jeden stanik do karmienia 85D,a jak kupowałam taki lepszy w sklepie to babka mi dopasowała 80G
I bądz tu człowieku mądry,obydwa są dobresiostra kupuje zawsze 70C a w sklepach 70E
-
Może bd miał delikatną wizytę
choć kanałówki też nie miło wspominam
bo na ryneczku to są serio różne rozmiary.. ostatnio kapcie kupiłam 40... a klapki pod prycznic 38to się nazywa rozbieżność
mamuniu jak mi mała jeździ w środku.. flaki wypycha
dziewczyny a jak bd przepierać pościel to kiedy? bo ja wlasnie sie zastanawiam czy jak złożymy łóżeczko to poczekam z kilka dni żeby ten zapach Mebli zniknął.. i dopiero przepiorę chyba i już tak zostawie.. -
Rudasek wrote:he he...ale jaja z tymi cycami
ja normalnie mam malutkie wiec nigdy nie kupowałam stanika za 100zł, dobieranego przez profesjonaliste bo uwazam to za zbedne...teraz mam niby 80C, Pani na ryneczku mi dobrała- idealnie!!i cyce poki co nie urosły wiec nie kupuje nastepnego..mam bawełniany, bez usztywniaczy itd, ze sciagana miseczka typowo do karmienia, 80C i jest ciut za duzy dlatego mysle ze jak po porodzie cyce urosną to bedzie, a i mam jeden od siostry który sobie kupiła i nie nosi...tez ciut wiekszy niz 80C
a ja chyba wchodze teraz na allegro do mojego sprzedawcy i robie zakupy dla siebie! tak mnie kusi ze nie wytrzymamhihihi
a R pojechał do dentysty na godzinna wizyte, bedzie robił kanała...ajjjjjjj...boli mnie na sama myśl
Ja już buszuję po allegro
Narazie szukam jakiejs torebki
Mężu w pracy to korzystam póki mi nikt nie zagłąda przez ramie -
mizzelka wrote:jeszcze po porodzie człowiek zjebany... to bd zaglądać po kątach...
nie dziwię ci się.. można po prostu powiedzieć że jestes zmeczona i tyle.. ;/
a jeszcze tyle ludzi bd w domu czy w szpitalu przesmradzać z zarazkami ;/ -
Madziulka wrote:Ja już buszuję po allegro
Narazie szukam jakiejs torebki
Mężu w pracy to korzystam póki mi nikt nie zagłąda przez ramie
Madziulka dawaj linki co tam masz fajnego!
ja w pierwszej kolejności ciuchy...hihihi
chce zamowic pake u tego Chlopa
http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=28558994
na pewno jakas tunika, leginsy, kardigan, sukienka
zaraz bede wybieraćmizzelka lubi tę wiadomość
-
Madziulka wrote:Już zapowiedziałam mężowi że tak szybko maja nie przyjeżdzać.Jego brat może tylko przyjechać.Moi rodzice będą odrazu i kuzynki dwie bo to pierwszy wnuk i pierwsze dzieciątko w bliskiej rodzinie
jedynie spodziewam sie obecnosci mamy, tesciow, mojej siostry z mezem i najlepiej by było fenitoim mniej tym lepiej.
-
nick nieaktualnyRudasek wrote:Madziulka dawaj linki co tam masz fajnego!
ja w pierwszej kolejności ciuchy...hihihi
chce zamowic pake u tego Chlopa
http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=28558994
na pewno jakas tunika, leginsy, kardigan, sukienka
zaraz bede wybierać
Fajne i tanie ciuszki ma, tylko co z tego jak to na takie chudzinki jak Ty