Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Z. wrote:Złota, w pierwszym nieudanym cyklu brałam według zalecenia na ulotce, bardzo ostrożnie, a potem wzięłam za radą - dwa dni 2 kaps, 2 dni 3 kaps na dzień a potem 4 kaps do owulacji, i wyszło, chociaż nie wierzyłam, że wyjdzie bo jak wiesz miałam zdruzgotaną nadzieję przez lekarza, który nie dawał nam szans jak popatrzył na wyniki męża ;]
Lena, czuję ruchy dziecka chociaż na razie jeszcze nie jakoś mocno, ale za to coraz częściej w ciągu dnia. Wcześniej głównie wieczorami. Baardzo dziwne uczucie ale fajne pod względem uspokojenia mnie, że jest w środku i ma się dobrze
A z taką małą psinką to jak z małym dzieckiema jak ma się gromadkę to już w ogóle
Z. to ja tez tak wezmę jak piszesz, dwa dni dwie, dwa dni 3 i potem 4. Ale na raz, czy rozkładając po jednaj rano, w południe i wieczorem?
A popijać czy z jedzeniem?
Fajnie, że już czujesz ruchy:)Z. lubi tę wiadomość
-
Z tego co pamiętam rozkładałam sobie część na rano, część na wieczór. I popijałam mlekiem. Bo jak mlekiem nie popijesz to później się to nie fajnie odbija. Co do jedzenia to nie trzymałam reguły
Brałam od 8 dc jak tylko ustało plamienie. Trzymam kciuki!
Lena a jak u Ciebie? Mdłości są? Jakieś dolegliwości czy spokojnie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2015, 15:17
Lena87, Złota lubią tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
nick nieaktualnyZ. wrote:
Lena a jak u Ciebie? Mdłości są? Jakieś dolegliwości czy spokojnie?
Zetko cały czas było w porządku, aż do środyw nocy głowa zaczęła Mnie boleć i przy tym mdłości się pojawiły ..
Od wczoraj co jakiś czas znowu dokuczająim bliżej II trymestru tym gorzej
Muszelki nie przytuliłam ani razu, więc można powiedzieć w porównaniu do innych kobiet, że przechodzę lekko
Suwaczek u Ciebie pędzi strasznie, brzuszek zapewne się już pojawił co ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2015, 15:37
Z. lubi tę wiadomość
-
my już po sesji
Pola tak szalała-pozowała,że chyba modelką będzie
już czekam na zdjęcia, jedno będzie rewelacyjne
Madziula tak, ja w Wałbrzychu i zzo jest za darmo
Mizzy z cyto ja też miałam 2 przed ciążą , lekarka mówiła że to nic takiego, dostaniesz najwyżej globulki
Groszku mąż ma szczęście że sie nie zgodził...a ta laska nienormalna czy co..?
Livcia super że wszystko dobrze :)jaki duży juzi mówiłam że chłop jak dąb będzie
ale mąż to po calości przegiął ;/ kurde... założe się że matka go buntuje..na bank...jaka Ty niedobra jesteś. i masz racje,nie odpuszczaj za łatwo..
Monia ale zakupówale jak tu się takim cudom oprzeć?
Złota to mąż dobryfajnie,że Cię wspiera
Z. witaja co u Ciebie tam w brzuszku się chowa, wiesz już?
Lena a Ciebie to męczy już na koniec, mówię Ci
uff,nadrobiłam, ale się rozkręciłyście
ja muszę obiad robić, ogarnąć na jutro i nauka;/ ale będę zerkaćZ., mizzelka, Groszek, livia30 lubią tę wiadomość
-
Mnie przytulanie muszli też ominęło, chociaż czasem się zastanawiałam czy gdybym jednak zaliczyła zderzenie z porcelaną to by mi wtedy przeszło i ulżyło... Nie pocieszę Cię bo miałam takie jazdy w sumie do końca 4 msc, a i nawet teraz bywają dni, że mi podchodzi
Ale to już naprawdę nie to samo co na początku kiedy nie odpuszczało ani rano ani wieczorem.
Brzuszek już jest i nie mieszczę się w żadną kieckę, mam już +5 kg
Przedszkolanko, będzie chłopWiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2015, 15:49
Groszek, Bluberry, przedszkolanka:), Lena87 lubią tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
hej Zet
miło w takim stanie
kurcze, gardło mnie boliehh.....
Przedszkolanko, czekamy na foteczkihi hi mowisz ze czuła sie w kregu zainteresowania Mała Modelka?
ja swoich fot nie mam dalej, nie wiem co M.z nimi robi... ?hmmm
miały byc wieczorem w poniedziałek i dupa.... ;/przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Z. Witam i Gratuluję
kolejny chłopaczek
Złota no mąż kochanyale fajnie
i dobrze że chociaż same radości są na początek tego roku
i niech tak będzie dalej
i trzymam kciuki za tego Donga, ciekawe
Aguś dawaj dawaj w razie co czekam z niecierpliwoscia na zdjecia
A ja czekam na kuriera od pościeli, pewnie bd wkur.. że znow musial jechac a huk mu w tyłek
Przeprałam białe rzeczy i pieluchy tetroweaby rozwiesić i niech schną, powoli trzeba się brać za tą torbę do szpitala i stopniowo ją uzupełniać bo jak już chodzę jak kwoka to co dopiero potem będzie
Już się nie martwię tą II grupą, skoro nie widziałam zmian od dawien dawna to powinno być ok, a córcia zdrowo rośnie
i dokazuje..
mocno nozdrza mi napieprzają.. a tydzien nawilżacza nie włączałam i zgadnijcie ile było w otoczeniu... ledwo 34 % wilgotności, masakra.. jak te centralne wysusza.. mam nadzieje że za chwile ogarnę tą wilgotność.
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
dziewczyny głupie pytanie ale troche czytam, uczę się zjamowania dzieciaczkiem.... powiedzcie jak to jest z dodatkową pieluchą między nogami dla dobrej kondycji bioderek, przecież są sztywne pampersy to nie wystarczy ? co wiecie na ten temat ?
-
nick nieaktualnytakie pieluszki wkłada się gdy jest taka potrzeba, mojej koleżanki córcia miała wkładaną między nóżki pieluchę miała w tedy 3 miesiące ortopeda zalecił bo na usg bioderek coś wynikło, nosiła pieluchę jakis czas a teraz jest już wszystko w porządku, a pampers nie wystarczy w takich przypadkach
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2015, 16:41
mizzelka lubi tę wiadomość
-
Z.gratuluje!
a imię wybrane?
Kochane na pewno się pochwale
Groszku no takie fale artystka robiła,że w szoku byłam :o
Na gardło miód i mleko!
Mizzy a w ilu stopniach pieluchy prałaś? Widze że też już działasz
Monia ja pierwsze słysze:o -
nick nieaktualny