Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
XxMoniaXx wrote:dziewczyny głupie pytanie ale troche czytam, uczę się zjamowania dzieciaczkiem.... powiedzcie jak to jest z dodatkową pieluchą między nogami dla dobrej kondycji bioderek, przecież są sztywne pampersy to nie wystarczy ? co wiecie na ten temat ?
wszystko wróciło do normy
-
patrycja87 wrote:Ja dzisiaj zrobiłam dwa testy i oba pozytywne 3 dni przed @ tylko martwi mnie ten ból jak na @, boję się cieszyć..
będzie dobrze, mnie bolało cały czas jak na @ i nie wierzyłam że to jest ciąża.. żadna różnica nie była.. będzie kłuło bolałow sumie widzę że masz już córcię to wiesz jak to jest
-
przedszkolanka:) wrote:Z.gratuluje!
a imię wybrane?
Kochane na pewno się pochwale
Groszku no takie fale artystka robiła,że w szoku byłam :o
Na gardło miód i mleko!
Mizzy a w ilu stopniach pieluchy prałaś? Widze że też już działasz
Monia ja pierwsze słysze:ono działam działam bo chodzę jak kwoka.. a lepiej robić na raty i na spokojnie
w razie co mogę przeprać drugi raz..
ale niech "bakterie domowe" troszkę przejdą na ubranka... przecież dziecko kanguruje i mama i tata żeby dziecko już się oswoiło z bakteriami
chyba dobrze rozumuje, no chyba że nie to mnie poprawi niech ktośja sie wcale nie obrażę
bo moze gadam głupoty
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
dokladnie, od pieluchowania sie odchodzi, no chyba ze potrzeba dysplazja stawów, ale to przy usg bioderek mowia... i albo sie ma to w szpitalu albo po 6 tyg.robia usg i stwierdzaja...
ja mialam 3 dni przed @ test i był + ale ja nie mialam objawow zblizajacej sie @. Ale u kazdego jest inaczej.
mnie gardlo od kilku dni nawala.
zaraz zamawiam nianie i kosz ;p ciezko mi kase wydac jakos teraz
az dziwne
aaaa odezwali sie z meza byłej pracy
odprawe chca za 3 mies. dopiero dac hahahaha. małz dzwonił do pipu- kasa ma byc już! inaczej beda miec kontrole uuuuuuuuuu -
MAM POŚCIEL AAAAAAAAAAAAAAAA! sie cieszę jak dziecko
zaraz rozpakuje i sprawdzę czy wszystko jest
a pranie już rozwiesiłam i niech schnie..
kurde ten płyn do płukania jest super... wcześniej przeprałam ręczniki swoje w normalnym płynie tzn żelu do prania i płyn do płukania - rewelacja, całkiem inaczej zachowuje sie tkanina
przedszkolanka:), Lena87 lubią tę wiadomość
-
patrycja87 wrote:Fakt mam córkę , ale w pierwszej ciąży nie miałam żadnych objawów
ale jak wymioty zaczęły się od 8 tygodnia to trwały aż do 35 tygodnia
a u mnie znów objawy na @ zawsze były kilka dni przed małpą.. a w tym szczęśliwym cyklu już pojawiły się w 6 dni po owulacji i to mnie zdziwiło.. i non stop napieprzały jajniki i kłuło w podbrzuszu...
dla organizmu rewolucja
mam nadzieje że wymioty cię ominą... ja też mam córcię i aby wymiotowałam 5 razy (nie licząc ostatniej grypy żołądkowej co wymiotowałam nawet po szklance głuiej wody ;/) -
pościel ok, śliczna:) ani jednej zaciągniętej nitki, nic zero, moskitiera też super
jeszcze nigdy w życiu nie dostałam w paczce koperty z zawartością też umowy tzn oświadczenia od odstąpienia umowy zawartej na odległość, wszystko ładnie wydrukowane, aż w szoku jestemno nieee pogada
-
nick nieaktualny
-
ja zamawiałam cały komplet pościeli ze wszystkim z Amy, troche drogo ale jak już się kupi to raz a porządnie w sumie
a prześcieradła brałam jeszcze na zmianę z sklepu Smykoland.. omijałam z frotty bo sama sie kiedys skusilam na takie przescieradlo do sypialni to aby w nerwicę wpadłam.. tak pyliło jak cholera.. -
nick nieaktualny
-
to tam powinny być o ile dobrze pamiętam, ale sprawdzona firma przez dwie znajome więc i ja zamówiłam
http://allegro.pl/amy-2-cz-posciel-dziecieca-120x90-z-aplikacja-i4918139298.html
ale dziewczyny zamawiały też i z innych firm to na pewno też coś polecą
-
No, po wojnie z mężem już jest pokój
U mnie to szybko idzie - jak się wnerwię to po całości ale jak sie godzimy to też szybko
Mój mail pomógł
Powiedziałam mu, że dzieciolkowi między nóżkami coś się majta prawdopodobnie a on do mnie "co? ręka?"Ale zabroniłam mu jeszcze się chwalić. Ja przyznam szczerze, że jestem troszkę rozczarowana poza tym nie umiem siusiaka pielęgnować
R. dziewczynkę autkami by zainteresował a ja chłopcu spódniczki już nie założę
No i najgorsze - wojna o imię będzie, chociaż może zostanie ten Tomcio? Sama nie wiem, Kostek tak bardzo mi się podoba ale R. za chiny ludowe nie chce sie zgodzić bo z kostuchą mu się kojarzy
Monia ja Majkę pieluszkowałam pierwszy miesiąc tzn podwójną pieluchę tetrową wsadzałam między nogi - bioderka miała zdrowe ale zapobiegawczo to robiłam. Nie wiem, może teraz będę robić tak samo? Dużo prania jest wtedy
Patrycja ja też zrobiłam test 3 dni przed @ i też miałam bóle miesiączkowe. To całkiem normalny objawDość długo się utrzymywał a potem jak zniknął to się martwiłam, że coś nie tak
Aguś, teściowa raczej nie gada R. na mnie bo skubana mnie lubi (jeszcze)On taki kochany synuś jest. Z jednej strony fajnie bo ma szacunek do matki i dla mnie to ważne ale z drugiej to ja chyba po prostu trochę zazdrosna jestem
No ale kto jej to zrobi tutaj jak nie on? Drugi synuś w Londynie siedzi i w dupie ma mamusię raczej
Pozna sobie tutaj zaraz znajomych to się odczepi - mam nadzieję
Teraz oczywiście mąz pojechał jej kran przykręcić
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2015, 17:41
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Livia to dobrze że jest już pokój
nie no lepiej poczekać do 30 stycznia
i być bardziej pewnym a to już w sumie chwila i niedlugo
pewnie dumny R jest
mój to by skakał do sufitu, ehh męska ambicja..
To taka wojna o imię będzie jak i u mnie... żeby do narodzin było w końcu jakieś wybrane to będzie CUD. chociaż obstawiam Milenkę ale mąz to jak zwykle wybredny..
a teściowa może pozna jakiegoś przystojnego sąsiada