Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
XxMoniaXx wrote:i nie jest jej tak głupio panoszyć się za Wasze pieniądze ?
R. ją widac tego nauczył. Ej ona firanki na jedno okno za 900zl zamówiła!!! Żeby to jeszcze ładne było (nie powstrzymałam się i powiedziałam jej, że wyglądają jak szmaty ale była zawiedziona)XxMoniaXx, mizzelka lubią tę wiadomość
-
livia30 wrote:R. ją widac tego nauczył. Ej ona firanki na jedno okno za 900zl zamówiła!!! Żeby to jeszcze ładne było (nie powstrzymałam się i powiedziałam jej, że wyglądają jak szmaty ale była zawiedziona)
hahahahahahahahaha i nadal je zamówiła mimo, że się Tobie nie podobają ?
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Kurde bo to było wtedy co tak łaziliśmy po tym sklepie i już siły nie miałam na nic a ta mi pokazuje dumna firanki
Nie zdążyłam ugryźć się w język
No kupiła ale ciągle zaznacza, że firanki kupuje za swoje!ha ha brawo! Ale za to żyrandole były za nasze - 1200zł
ja na te zakupy juz z nią nie jeźdżę bo tylko się denerwuję. A poza tym, ma swoje auto - szofer jej potrzebny czy co? Ale ona specjalnie jeździ z R. bo on płaci a tak by sama musiała
-
livia30 wrote:Kurde bo to było wtedy co tak łaziliśmy po tym sklepie i już siły nie miałam na nic a ta mi pokazuje dumna firanki
Nie zdążyłam ugryźć się w język
No kupiła ale ciągle zaznacza, że firanki kupuje za swoje!ha ha brawo! Ale za to żyrandole były za nasze - 1200zł
ja na te zakupy juz z nią nie jeźdżę bo tylko się denerwuję. A poza tym, ma swoje auto - szofer jej potrzebny czy co? Ale ona specjalnie jeździ z R. bo on płaci a tak by sama musiała
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Złota wrote:A ja kupiłam donga!
A 31 stycznia Mąż mi kupuje Thermomixa:)
U mnie zadziałał w drugim cyklu stosowaniaAle dawkowanie zaryzykowałam zgodne z radą tej dobrej duszy, która poleca Ci zapewne Thermomixa
Mam nadzieje, że i u Ciebie zdziała cudaLena87, Złota, mizzelka lubią tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
nick nieaktualny
-
Z. wrote:U mnie zadziałał w drugim cyklu stosowania
Ale dawkowanie zaryzykowałam zgodne z radą tej dobrej duszy, która poleca Ci zapewne Thermomixa
Mam nadzieje, że i u Ciebie zdziała cuda
A jak dawkowałaś? Podziel się wiedząZ. lubi tę wiadomość
-
Lena87 wrote:Z. dobrze, że jesteś
Jak się czujesz ?
Tą dobrą duszyczkę poznałam na początku roku jak przyjechała po pieska
Jestem, jestem, podczytuje co nie co z cichacza
Czuję się całkiem nieźle, chociaż już nie mogę się doczekać kiedy będzie już po wszystkim
Psinka śliczna
Lena87 lubi tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
nick nieaktualnyZłota wrote:Tak:) Mąż mi powiedział, że nawet jak by kosztował 2 razy po 5000 to i tak by mi o kupił, żebym się ucieszyła.
Kochany jest
Miło z Jego strony
Z. wrote:Jestem, jestem, podczytuje co nie co z cichacza
Czuję się całkiem nieźle, chociaż już nie mogę się doczekać kiedy będzie już po wszystkim
Psinka śliczna
Ruchy już czujesz ?
Psinki wszystkie słodkie były, ale za żadną nie tęskniędały Mi popalić ..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2015, 14:45
Złota, Z. lubią tę wiadomość
-
Złota, w pierwszym nieudanym cyklu brałam według zalecenia na ulotce, bardzo ostrożnie, a potem wzięłam za radą - dwa dni 2 kaps, 2 dni 3 kaps na dzień a potem 4 kaps do owulacji, i wyszło, chociaż nie wierzyłam, że wyjdzie bo jak wiesz miałam zdruzgotaną nadzieję przez lekarza, który nie dawał nam szans jak popatrzył na wyniki męża ;]
Lena, czuję ruchy dziecka chociaż na razie jeszcze nie jakoś mocno, ale za to coraz częściej w ciągu dnia. Wcześniej głównie wieczorami. Baardzo dziwne uczucie ale fajne pod względem uspokojenia mnie, że jest w środku i ma się dobrze
A z taką małą psinką to jak z małym dzieckiema jak ma się gromadkę to już w ogóle
Lena87, mizzelka lubią tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017