Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja ciuszków mam z 3razy więcej,bo bardzo duzo dostałam.samych czapeczek mam z 10szt,skarpetek chyba z 15szt bedzie.W sobote jeszcze dokupiłam body z napisem "Najlepsze ciacho w mieście"
Marcel ma większą szafę z ciuchami odemniemizzelka, Groszek lubią tę wiadomość
-
simon86 wrote:Franiu urodzi się w maju, więc pewnie potrzebne będzie więcej takich cieniutkich ubranek, ale u nas z pogodą bywa różnie więc coś ciepłego też muszę przygotować! Jakby co to będę się Was podpytywać bo Wy już przygotowane jesteście a ja dopiero się za to zabieram
a ponoć pogoda ma być ponad normę ciepła do kwietnia a w maju ma być chlupa i deszcz :< tak zapowiadają w tvsimon86 lubi tę wiadomość
-
Madziulka wrote:Ja ciuszków mam z 3razy więcej,bo bardzo duzo dostałam.samych czapeczek mam z 10szt,skarpetek chyba z 15szt bedzie.W sobote jeszcze dokupiłam body z napisem "Najlepsze ciacho w mieście"
Marcel ma większą szafę z ciuchami odemniewiadomo lepiej troszkę mieć więcej na przebieranie
Madziulka lubi tę wiadomość
-
Hejka
dzis pospałam do 5 i po spaniu
bólu @ narazie nie doznałam więcej, jedynie coś mnie dziubie czasem
Maleńki chyba główką tez trzepnie w szyjke od czasu do czasu i poprze- niefajne uczucie
ale skrobiecie od rana
Aleksander- ładne imie, mnie sie podobuje, Livcia
Mizzy, ale mega wyprawatez mam wiecej ciuszkó i chyba przegiełam ;P
Simon, masz jeszcze troszke czasu na skompletowanie całosci, ale fakt- lepiej sie wczesniej za to zabrac, bo nigdy nie wiadomo..I najlepiej na intuicji polegać
z ta lokatą dla dzieciaczka, to super sprawatez czekam na jakieś info
Rudasek, to dobrze, ze Stasio się rozbrykał
Przedszkolanko, jestes hardkorę- to faktgrunt to pozytywne nastawienie i wiara, że się uda
Ciekawe co u Anutki? hmmm miała miec indukcje- przebijany pecherz, potem kroplówkę....
Madziulka, jak tam samopoczucie??
-
Wróciłam z zakupów - oczywiście poza spożywką jest ubranko dla Juniora
Nawet męzu powiedział, że ładne
Co do imienia to wcześniej rozmawialiśmy o Aleksandrze też więc mam nadzieję, ze zgodzi sięJa nie krytykuję niczyich wyborów i nawet jak mi się imię nie podoba to tego nie mówię i wnerwia mnie jak mi ktoś mówi "o nie, tylko nie takie imię"... Nie chodzi mi o was dziewczynki oczywiście, ciągle przeżywam tą cipę z soboty
XxMoniaXx, mizzelka, Groszek, Lena87 lubią tę wiadomość
-
livia30 wrote:Wróciłam z zakupów - oczywiście poza spożywką jest ubranko dla Juniora
Nawet męzu powiedział, że ładne
Co do imienia to wcześniej rozmawialiśmy o Aleksandrze też więc mam nadzieję, ze zgodzi sięJa nie krytykuję niczyich wyborów i nawet jak mi się imię nie podoba to tego nie mówię i wnerwia mnie jak mi ktoś mówi "o nie, tylko nie takie imię"... Nie chodzi mi o was dziewczynki oczywiście, ciągle przeżywam tą cipę z soboty
Zakupiłam w tesco niedawno -
Madziulka wrote:Dziewczyny czy po urodzeniu będziecie zakładać jakieś konto,lokatę gdzie bedziecie wpłacać pieniążki dla waszych dzieciaczków np. na nauke,studia.
My z mężem mamy taki zamiar żeby co miesiąc wpłacać jakąś sumke niedużąw sumie i na chrzciny już jakieś pieniążki będą z prezentów no i co miesiąc jakby się troszkę pieniążków odłożyło to by się skumulowało
-
Livia ale śliczności!!
ja kupiłam śpiworek bo boski był w promocjii witaminy po raz pierwszy o połowę tanie takie inne ,ale wiadomo -koszta
no i polatałam troszkę i oczywiście oczy już opadają
co do imienia to ja już zlewam co kto mówi.Jednym się podoba, innym nie- jak ze wszystkim- wszystkim nie dogodzimy a to my będziemy go najwięcej używać
Groszku jeszcze jeden zjazd i jak zdam to wolneee a jak przenoszę ciąże to jadę w lutym na zjazd, a co!
Monia wyniki dobre według mnie, chociaż lekarka moja zwraca uwagę by ft4 było w górnej granicy ,ale Ty już masz II trymestr i masz inną normę, do 1,5 z tego co pamiętam
Anutka to chyba już ovu odwiedzi w jednopakuGroszek lubi tę wiadomość