X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
Odpowiedz

Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia

Oceń ten wątek:
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2015, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Groszek wrote:
    Hejka :)

dzis pospałam do 5 i po spaniu :O

bólu @ narazie nie doznałam więcej, jedynie coś mnie dziubie czasem :P

Maleńki chyba główką tez trzepnie w szyjke od czasu do czasu i poprze- niefajne uczucie :O
    ---
    Mizzy, ale mega wyprawa :D tez mam wiecej ciuszkó i chyba przegiełam ;P

Simon, masz jeszcze troszke czasu na skompletowanie całosci, ale fakt- lepiej sie wczesniej za to zabrac, bo nigdy nie wiadomo..I najlepiej na intuicji polegać :)
    ja jeszcze czekam na ciuszki po siostrach męża tzn po ich synkach to bd miała też jeszcze... pod koniec stycznia mam je dostać (szybko nie? :D :D ) jak moze na początek lutego urodze :D :D no ale nie czepiam sie wcale :D tylko jak sie komus cos obiecuje to sie powinno dotrzymac słowa ;)
    nie kupowalam więcej bo juz siostra o bodziakach mowi i pewnie ją skusi... a mówią że te ciuszki bd spoko ilość, w razie co dokupie.. nie wiadomo jeszcze na jak długo będą potrzebne te o rozmiarze 56.. w razie co domówię :D

co do bólu to ja jak przekręcam się w nocy z boku na bok to czuje jak mi szyjka normalnie wariuje i ścięgna koło niej i miednica aż chrupie... masakra.. muszę mieć złączone nogi i pupę wysoko podnieść żeby sie przekrecic albo przekręcam sie podniesionymi rękoma na brzuch obkręcam i tak kładę się jak kłoda :O bo inaczej sie nie da :<
    jeszcze nie raz mnie zakuje w szyjce, albo taki lekki ból na @ zawita.. ciekawe jak z szyjką jest, ale skoro było ostatnio ok.. nie ma sie chyba co martwić..

Groszek lubi tę wiadomość

kxslp2.png2PEOp1.png1l5xp2.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2015, 14:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    livia30 wrote:
    Wróciłam z zakupów - oczywiście poza spożywką jest ubranko dla Juniora :D

fd07b14cf185c775med.jpg

Nawet męzu powiedział, że ładne :O

Co do imienia to wcześniej rozmawialiśmy o Aleksandrze też więc mam nadzieję, ze zgodzi się ;-) Ja nie krytykuję niczyich wyborów i nawet jak mi się imię nie podoba to tego nie mówię i wnerwia mnie jak mi ktoś mówi "o nie, tylko nie takie imię"... Nie chodzi mi o was dziewczynki oczywiście, ciągle przeżywam tą cipę z soboty :D
    śliczne ubranko :) mi ciężko było jakoś trafić kurde na takie bez stópek na dole.. ale może jeszcze trafie na takie :) i buciki przesłodkie <3
    nooo w koncu nie pedalskie hahah :D nie no smieje sie :D ładne kolorki :)
    zobaczysz będzie Olek :D :)

a z tej cipy nie moge hahhaha przepraszam hahah :D

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2015, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurde wlasnie pomyslalam o jeszcze jednej rzeczy... trzeba chyba kupic wit D i K przy karmieniu piersią co nie? kurde zapomniałam o tym :D

• przedszkolanka:) Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2015, 15:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mizzy ja poczekam bo podobno w szpitalu mówią co i jak z tymi witaminami- na styczniówkach też czytałam ;)

mizzelka lubi tę wiadomość

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • Madziulka Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2015, 15:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przedszkolanka:) wrote:
    Mizzy ja poczekam bo podobno w szpitalu mówią co i jak z tymi witaminami- na styczniówkach też czytałam ;)
    Aguś dobrze mówisz,ja też poczekam,w szpitalu mi wytłumaczą

przedszkolanka:) lubi tę wiadomość

relgh371ly1mtto9.png
  • livia30 Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2015, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mizzi :D No właśnie nie pedalskie to ubranko :D Ale to co kupiłam kotka to mi R. każe sprzedać bo syna nie pozwoli mi w to ubrać :/ Mogę w autka go ubierać a nie w koty :D

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2015, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no to i ja poczekam, na wypisie na pewno napiszą :)

Livia oj ten twój R :D a moj to znow powiedzial że po co mi tyle ubranek :O hahha :D i że dziecinne, a stroić będę jak bd chłopaki się oglądać za nią :D nie no.. tok rozumowania mnie rozwala :D

• livia30 Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2015, 15:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kończę robić zupkę (pieczarkowa), ciasto czekoladowe w piekarniku... Jakoś energia mnie roznosi dzisiaj, mam dobry humor :D

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
  • livia30 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kończę robić zupkę (pieczarkowa), ciasto czekoladowe w piekarniku... Jakoś energia mnie roznosi dzisiaj, mam dobry humor :D

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png

Cytuj  /     /  Zgłoś
    HAHA a w pieski Livia możesz? :P jeszcze nigdy nie wiadomo czy córa Wam nie wyskoczy :P

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • livia30 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mizzi ja widzę, że nasi mężowie to by się dogadali :D

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png

Wysłany: 12 stycznia 2015, 15:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    livia30 wrote:

po zakupach :P znam to :)

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • mizzelka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    livia30 wrote:
    Mizzi ja widzę, że nasi mężowie to by się dogadali :D
    I TO BARDZO! już to widzę :D :D :D

• livia30 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    HAHA a w pieski Livia możesz? :P jeszcze nigdy nie wiadomo czy córa Wam nie wyskoczy :P

Chyba za długie to było co mi na usg pokazywała lekarka żeby miało w cipuchę się zmienić :D

He he mój na koty to ma trochę alergię chociaż sam od prawie 20 lat ma swoje :P

przedszkolanka:) lubi tę wiadomość

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2015, 15:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja wręcz odwrotnie, najlepiej bym leżała :D

• livia30 Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2015, 15:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    po zakupach :P znam to :)

Serio? Ja myślalam, że to po porannym seksiku :/ Ale zakupy tez były przyjemne :P

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2015, 15:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurde pralka mi zastrajkowała i już myślałam że wyprane a tu aby 2 minuty ruszyło i chciała żeby kran odkręcić jak odkręcony -.-

• simon86 Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2015, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak mnie nastroiłyście na ubranka, że od razu do miasta wyskoczyłam :-) no to mam już dwa kaftaniki (niebieski i żółty w paski) i śpioszki żółte w słonika :-) rozmiar 56, na co oczywiście M powiedział, że przecież to za małe będzie... myśli że Franek to od razu będzie z nim w piłkę grał :-)

• simon86 Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2015, 15:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co do zwierzątek na ubrankach to nie ma problemu, byleby tylko nic różowego, fioletowego ani czerwonego nie było :-)

Wysłany: 12 stycznia 2015, 15:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    livia30 wrote:
    Serio? Ja myślalam, że to po porannym seksiku :/ Ale zakupy tez były przyjemne :P

a no tak ,tak, zapomniałam że przecież mężula z rana wymęczyłaś :P no to energii x2 :P

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
‹‹ 1900 1901 1902 1903 1904 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking aplikacji miesiączkowych dla kobiet starających się o ciążę

Jak wybrać najlepszą aplikację miesiączkową? Zapytaliśmy o to tysiące kobiet starających się o dziecko odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja miesiączkowa to taka, która spełnia szereg wymagań np. wyznacza owulację dla cykli nieregularnych, ma codziennie dopasowane porady tworzone przez ekspertów albo ciekawe funkcjonalności specjalnie dla kobiet starających się o dziecko. Wyniki rankingu nawet nas w niektórych aspektach zaskoczyły. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ