X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
Odpowiedz

Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia

Oceń ten wątek:
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2015, 16:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    XxMoniaXx wrote:
    ehh ja już mam takie schizy :P

kurde, wczoraj byłam u mamy i pije 1 kawe rozpuszczalną dziennie a moja babcia jak to zobaczyła to narobiła takiej paniki jakbym co najmniej 0,7 czystej obalała codziennie :O masakra .. przecież po tej 1 rozpuszczalnej przy moim niskim ciśnieniu chyba nic złego sie nie stanie, zwłaszcza, że jak nie wypije to boli mnie głowa :(
    mi to lekarz nawet zalecił przy ciśnieniu.. lepsze to niż byś miała brać na ból głowy tabletki :) eee olej i rób swoje, a ponoć lepiej pić prawdziwą niż rozpuszczalną..

kxslp2.png2PEOp1.png1l5xp2.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2015, 16:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    XxMoniaXx wrote:
    ja też mam piorący i jest super :) tylko ja musze troche podociskać i póki co to sie boje bo to troche ciężko , mam starszy model i troche sie nasyczy człowiek przy nim .. czekam aż będzie 38 tydzień i zacznę prać dywany, fotele, kanapy :P
    o widzisz czyli nie bajera a jednak przydatna rzecz :)

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2015, 16:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    livia30 wrote:
    Mizzi ja mam odkurzacz piorący - super sprawa. Szczególnie przy kotach jak lubią sobie hafta puścić na dywan ;-) Wszystkie plamy pięknie schodzą i dywany jak nowe, kanapy, fotele ;-)
    a jeśli mogę wiedzieć to jakiej firmy masz? bo głupieje i nie wiem czy ten zelmera będzie dobry, chociaż mówią że nie jest to licha firma.. jak już inwestować to inwestować :D

• XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2015, 16:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    naprawde jak wypierzesz takim odkurzaczem to jak nowe potem jest :)
    polecam :)

mizzelka lubi tę wiadomość

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2015, 16:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    z zelmera ma moja mama i sobie chwali , ja mam z mpm product :)

mizzelka lubi tę wiadomość

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2015, 16:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czyli decyzja zapadnięta... już łądniej dopłacić nawet i te dwie stówy a mieć coś konkretnego.. :) no i jakby mała coś rozlała to fajniej to zebrać :) a nie szufelką i szmatą się babrać :) a da się tym i umyć podłogę? hahhaa:D ale na łatwiznę lecę :D

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2015, 16:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    XxMoniaXx wrote:
    z zelmera ma moja mama i sobie chwali , ja mam z mpm product :)
    o wlasnie z mpm widzialam z filtrem wodnym a bez prania i za 400zł.. muszę popatrzec też z ciekawości czy są takie modele do prania :> bo na youtube patrze jak się to pieni :D i jak to wygląda :D
    moja mama ma zelmery też i były spoko, dopóki wujek nie wpadł na to żeby gruz odkurzać :D :D hahah :D

• XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2015, 16:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gruz :O wow :P

ja biorę wiadro , namieszam w nim ekstrakt z płynów, szczotę , gąbkę i szoruję ręcznie cały np. tapczan i potem wciągam wodę z brudem do odkurzacza :)
    tak mi wygodniej jakoś :)

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2015, 16:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurcze chyba z tej mojej krwi , którą wysłałam na te badanie płci nic nie wyjdzie z powodu bardzo kompetentnej pani laborantki, która chyba do złej fiolki krew wstrzykła :(
    koło środy ta dziewczyna ma ją badać :)

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2015, 16:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    XxMoniaXx wrote:
    gruz :O wow :P

ja biorę wiadro , namieszam w nim ekstrakt z płynów, szczotę , gąbkę i szoruję ręcznie cały np. tapczan i potem wciągam wodę z brudem do odkurzacza :)
    tak mi wygodniej jakoś :)
    no ale filtr wodny się przydaje mimo wszystko.. albo po prostu bd robić jak ty a kupić może lepszy odkurzacz z filtrem wodnym.. samym.. no nie wiem kurczaki pieczone :D

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2015, 16:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    XxMoniaXx wrote:
    kurcze chyba z tej mojej krwi , którą wysłałam na te badanie płci nic nie wyjdzie z powodu bardzo kompetentnej pani laborantki, która chyba do złej fiolki krew wstrzykła :(
    koło środy ta dziewczyna ma ją badać :)
    eee fiolka jak fiolka, poradzi sobie :D

XxMoniaXx lubi tę wiadomość

• XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2015, 16:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    włąśnie nie bo każda fiolka posiada jakiś odczynnik a ona to dała do fiolki w której z krwi robi sie skrzep a nie może sie zrobić wrrr... tak to jest jak krew pobiera 80 letnia laborantka z napisem położna :O a nie wie do jakiej fiolki dać krew na badanie płci dziecka , a skoro jest położna to na ten temat jakieś pojęcie powinna mieć :)

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2015, 16:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    w szpitalu to cud jakby zrozumieli o co chodzi pacjentowi :D
    nie no mam nadzieje że bd ok...

• XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2015, 16:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mizzelka wrote:
    w szpitalu to cud jakby zrozumieli o co chodzi pacjentowi :D
    nie no mam nadzieje że bd ok...
    ja byłam w prywatnym wychwalonym laboratorium właśnie :O

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2015, 16:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    XxMoniaXx wrote:
    ja byłam w prywatnym wychwalonym laboratorium właśnie :O
    no to już przeginka..
    no ale nic mnie nie zdziwi.. ostatnio pobierała krew pielęgniarka mojej babci i powiedziała jej że krew jej się cofa, a ja oczy jak 8 zł
    jak może się krew cofać? :D
    narobiła jej sińców jak cholera... na obu rękach.. masakra ;/

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 stycznia 2015, 17:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Dziewczyny ;)

Ja już po dentyście a moja Niunia po Psim Spa ;) ..
    Sama bym sobie takie spa sprawiła :D, na szczęście jutro koleżanka fryzjerka przyjeżdża i będziemy farbować włoski a może nawet i zetnę z długości, zobaczymy co Mi przyjdzie do głowy ;) ( Ostatnio wyrwałam sobie 3 siwe włosy !! )

Na szczęście został Mi jeszcze jeden ząbek do leczenia i kamień do ściągnięcia .. ;)

Mizzy, jak się trafi beznadziejna Pani to Ja tak samo wychodzę posiniaczona, bo moje żyły są głęboko usadowione i mało wyczuwalne ..
    Jak jest niekumata to kuje Mnie w każdym możliwym miejscu ..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2015, 17:08

• XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2015, 17:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mi można pobrać tylko w jednej ręce i to też trudno , ale tak jak dziś to jeszcze nigdy mnie nie bolało :O

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2015, 17:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gdzie siwe włosy :D coś Ty :D
    oochhh jak ja też chciałabym SPA.. ale obiecałam sobie że nie maluje włosów i wracam do naturalnych... a już nie malowałam od sierpnia :D będę mocna.. :D

Lena rety to jest pielęgniarka zdolna.. niektórzy są tacy że mają siniaki za każdym razem, ale co ona mi za kit wciska że krew się cofa? :D
    no takiej bajery to w zyciu nie slyszalam, tym bardziej że babcia tez ma probelm zeby znalezc zyły u mnie to jakoś wyłażą mocno.. tym bardziej w ciazy.. ale aż tak posianiczonych to dawno nie miala.. miesiac sie goiło :<

chociaz tesciowa opowiadala ze kiedys nie mogły sie jej wbić w żyłę to pielęgniarka po porodzie jak miała badania wbiła jej się dosłownie wbiła... na wprost prawie że do żyły i jak jej trysło to na okulary itp.. fartuch podloge.. trafila w tętnice i jak już motylka zalozyli to nie chcieli szybko zdjąć po badaniach bo kilka dni w szpitalu lezala.. ale to jest specjalistka.. jedna nie mogła sie wbic to druga z premedytacją aż za duzo krwi miała :D
    to się nazywa talent..

a u mnie chyba plomba w jednym miejscu sie rusza i chyba muszę się przeprosić z dentystą i wybrać na wizytę, chyba po kanałówce mam tego zęba, nie pamiętam to moze nie bd boleć auuuuć.

ehh a czy są masaże dla kobiet w ciąży? bo na kozetce w ttakim SPA bym się chyba nie polozyla :D bez kitu, chętnie bym poszla...

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2015, 17:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przyszło łóżeczko <3 mąż przyjdzie po robocie to wieczorkiem będziemy składać, jak na razie przejrzałam całą zawartość czy aby zarysowań nie ma i jak na razie ok, ale nie zapeszam.. okaże się w praniu.. :D
    a zdjęcie dodam jutro na spokojnie :) i jaki fajny wzór mam na materacu gryka kokos :) szary w takie białe ornamenty :)

Lena87 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 stycznia 2015, 17:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mizzy, poważnie 3 siwe włosy ..
    Momentalnie musiałam je wyrwać, bo błyszczały się jak psu jajca ..

Jeśli chodzi o SPA, to nigdy nie korzystałam ..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2015, 17:25

‹‹ 1902 1903 1904 1905 1906 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ