X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
Odpowiedz

Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia

Oceń ten wątek:
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2015, 16:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    XxMoniaXx wrote:
    ehh ja już mam takie schizy :P

kurde, wczoraj byłam u mamy i pije 1 kawe rozpuszczalną dziennie a moja babcia jak to zobaczyła to narobiła takiej paniki jakbym co najmniej 0,7 czystej obalała codziennie :O masakra .. przecież po tej 1 rozpuszczalnej przy moim niskim ciśnieniu chyba nic złego sie nie stanie, zwłaszcza, że jak nie wypije to boli mnie głowa :(
    mi to lekarz nawet zalecił przy ciśnieniu.. lepsze to niż byś miała brać na ból głowy tabletki :) eee olej i rób swoje, a ponoć lepiej pić prawdziwą niż rozpuszczalną..

kxslp2.png2PEOp1.png1l5xp2.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2015, 16:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    XxMoniaXx wrote:
    ja też mam piorący i jest super :) tylko ja musze troche podociskać i póki co to sie boje bo to troche ciężko , mam starszy model i troche sie nasyczy człowiek przy nim .. czekam aż będzie 38 tydzień i zacznę prać dywany, fotele, kanapy :P
    o widzisz czyli nie bajera a jednak przydatna rzecz :)

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2015, 16:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    livia30 wrote:
    Mizzi ja mam odkurzacz piorący - super sprawa. Szczególnie przy kotach jak lubią sobie hafta puścić na dywan ;-) Wszystkie plamy pięknie schodzą i dywany jak nowe, kanapy, fotele ;-)
    a jeśli mogę wiedzieć to jakiej firmy masz? bo głupieje i nie wiem czy ten zelmera będzie dobry, chociaż mówią że nie jest to licha firma.. jak już inwestować to inwestować :D

• XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2015, 16:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    naprawde jak wypierzesz takim odkurzaczem to jak nowe potem jest :)
    polecam :)

mizzelka lubi tę wiadomość

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2015, 16:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    z zelmera ma moja mama i sobie chwali , ja mam z mpm product :)

mizzelka lubi tę wiadomość

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2015, 16:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czyli decyzja zapadnięta... już łądniej dopłacić nawet i te dwie stówy a mieć coś konkretnego.. :) no i jakby mała coś rozlała to fajniej to zebrać :) a nie szufelką i szmatą się babrać :) a da się tym i umyć podłogę? hahhaa:D ale na łatwiznę lecę :D

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2015, 16:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    XxMoniaXx wrote:
    z zelmera ma moja mama i sobie chwali , ja mam z mpm product :)
    o wlasnie z mpm widzialam z filtrem wodnym a bez prania i za 400zł.. muszę popatrzec też z ciekawości czy są takie modele do prania :> bo na youtube patrze jak się to pieni :D i jak to wygląda :D
    moja mama ma zelmery też i były spoko, dopóki wujek nie wpadł na to żeby gruz odkurzać :D :D hahah :D

• XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2015, 16:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gruz :O wow :P

ja biorę wiadro , namieszam w nim ekstrakt z płynów, szczotę , gąbkę i szoruję ręcznie cały np. tapczan i potem wciągam wodę z brudem do odkurzacza :)
    tak mi wygodniej jakoś :)

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2015, 16:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurcze chyba z tej mojej krwi , którą wysłałam na te badanie płci nic nie wyjdzie z powodu bardzo kompetentnej pani laborantki, która chyba do złej fiolki krew wstrzykła :(
    koło środy ta dziewczyna ma ją badać :)

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2015, 16:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    XxMoniaXx wrote:
    gruz :O wow :P

ja biorę wiadro , namieszam w nim ekstrakt z płynów, szczotę , gąbkę i szoruję ręcznie cały np. tapczan i potem wciągam wodę z brudem do odkurzacza :)
    tak mi wygodniej jakoś :)
    no ale filtr wodny się przydaje mimo wszystko.. albo po prostu bd robić jak ty a kupić może lepszy odkurzacz z filtrem wodnym.. samym.. no nie wiem kurczaki pieczone :D

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2015, 16:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    XxMoniaXx wrote:
    kurcze chyba z tej mojej krwi , którą wysłałam na te badanie płci nic nie wyjdzie z powodu bardzo kompetentnej pani laborantki, która chyba do złej fiolki krew wstrzykła :(
    koło środy ta dziewczyna ma ją badać :)
    eee fiolka jak fiolka, poradzi sobie :D

XxMoniaXx lubi tę wiadomość

• XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2015, 16:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    włąśnie nie bo każda fiolka posiada jakiś odczynnik a ona to dała do fiolki w której z krwi robi sie skrzep a nie może sie zrobić wrrr... tak to jest jak krew pobiera 80 letnia laborantka z napisem położna :O a nie wie do jakiej fiolki dać krew na badanie płci dziecka , a skoro jest położna to na ten temat jakieś pojęcie powinna mieć :)

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2015, 16:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    w szpitalu to cud jakby zrozumieli o co chodzi pacjentowi :D
    nie no mam nadzieje że bd ok...

• XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2015, 16:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mizzelka wrote:
    w szpitalu to cud jakby zrozumieli o co chodzi pacjentowi :D
    nie no mam nadzieje że bd ok...
    ja byłam w prywatnym wychwalonym laboratorium właśnie :O

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2015, 16:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    XxMoniaXx wrote:
    ja byłam w prywatnym wychwalonym laboratorium właśnie :O
    no to już przeginka..
    no ale nic mnie nie zdziwi.. ostatnio pobierała krew pielęgniarka mojej babci i powiedziała jej że krew jej się cofa, a ja oczy jak 8 zł
    jak może się krew cofać? :D
    narobiła jej sińców jak cholera... na obu rękach.. masakra ;/

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 stycznia 2015, 17:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Dziewczyny ;)

Ja już po dentyście a moja Niunia po Psim Spa ;) ..
    Sama bym sobie takie spa sprawiła :D, na szczęście jutro koleżanka fryzjerka przyjeżdża i będziemy farbować włoski a może nawet i zetnę z długości, zobaczymy co Mi przyjdzie do głowy ;) ( Ostatnio wyrwałam sobie 3 siwe włosy !! )

Na szczęście został Mi jeszcze jeden ząbek do leczenia i kamień do ściągnięcia .. ;)

Mizzy, jak się trafi beznadziejna Pani to Ja tak samo wychodzę posiniaczona, bo moje żyły są głęboko usadowione i mało wyczuwalne ..
    Jak jest niekumata to kuje Mnie w każdym możliwym miejscu ..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2015, 17:08

• XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2015, 17:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mi można pobrać tylko w jednej ręce i to też trudno , ale tak jak dziś to jeszcze nigdy mnie nie bolało :O

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2015, 17:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gdzie siwe włosy :D coś Ty :D
    oochhh jak ja też chciałabym SPA.. ale obiecałam sobie że nie maluje włosów i wracam do naturalnych... a już nie malowałam od sierpnia :D będę mocna.. :D

Lena rety to jest pielęgniarka zdolna.. niektórzy są tacy że mają siniaki za każdym razem, ale co ona mi za kit wciska że krew się cofa? :D
    no takiej bajery to w zyciu nie slyszalam, tym bardziej że babcia tez ma probelm zeby znalezc zyły u mnie to jakoś wyłażą mocno.. tym bardziej w ciazy.. ale aż tak posianiczonych to dawno nie miala.. miesiac sie goiło :<

chociaz tesciowa opowiadala ze kiedys nie mogły sie jej wbić w żyłę to pielęgniarka po porodzie jak miała badania wbiła jej się dosłownie wbiła... na wprost prawie że do żyły i jak jej trysło to na okulary itp.. fartuch podloge.. trafila w tętnice i jak już motylka zalozyli to nie chcieli szybko zdjąć po badaniach bo kilka dni w szpitalu lezala.. ale to jest specjalistka.. jedna nie mogła sie wbic to druga z premedytacją aż za duzo krwi miała :D
    to się nazywa talent..

a u mnie chyba plomba w jednym miejscu sie rusza i chyba muszę się przeprosić z dentystą i wybrać na wizytę, chyba po kanałówce mam tego zęba, nie pamiętam to moze nie bd boleć auuuuć.

ehh a czy są masaże dla kobiet w ciąży? bo na kozetce w ttakim SPA bym się chyba nie polozyla :D bez kitu, chętnie bym poszla...

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2015, 17:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przyszło łóżeczko <3 mąż przyjdzie po robocie to wieczorkiem będziemy składać, jak na razie przejrzałam całą zawartość czy aby zarysowań nie ma i jak na razie ok, ale nie zapeszam.. okaże się w praniu.. :D
    a zdjęcie dodam jutro na spokojnie :) i jaki fajny wzór mam na materacu gryka kokos :) szary w takie białe ornamenty :)

Lena87 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 stycznia 2015, 17:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mizzy, poważnie 3 siwe włosy ..
    Momentalnie musiałam je wyrwać, bo błyszczały się jak psu jajca ..

Jeśli chodzi o SPA, to nigdy nie korzystałam ..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2015, 17:25

‹‹ 1902 1903 1904 1905 1906 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ