Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
livia30 wrote:Wróciłam z zakupów - oczywiście poza spożywką jest ubranko dla Juniora
Nawet męzu powiedział, że ładne
Co do imienia to wcześniej rozmawialiśmy o Aleksandrze też więc mam nadzieję, ze zgodzi sięJa nie krytykuję niczyich wyborów i nawet jak mi się imię nie podoba to tego nie mówię i wnerwia mnie jak mi ktoś mówi "o nie, tylko nie takie imię"... Nie chodzi mi o was dziewczynki oczywiście, ciągle przeżywam tą cipę z soboty
a ja mam te same trampy
Mały dostał od Cioci pod choinkę -
heheh dzis mu dokupiłam dwa kaftany, koszulke, kamizelke i spodnie dresowe
ale sa w praniu..pokazę jak wypiore
Monia ja sie staram już nie kupować a jeśli nie umiem sie postrzymać to juz takie wieksze min 68....bo tych malutkich mam sporo i chyba bede Młodego 3 razy dziennie przebierać zeby choć raz mu to wszystko założyćGroszek, mizzelka lubią tę wiadomość
-
Monia, ja tez czekam na paczuche ale jeszcze nawet maila nie dostałam ze nadana...takze se poczekam ;P
aaaaa wczoraj dzwoni do mnie kumpela, ze jest w ciazyco prawda nie planowana no ale jest
-
Monia, to ostre to gryka raczej :p
mam fotki z sesji, nie jest tak profesjonalna jak Przedszkolanki, no i ja mam swoje gabaryty- stalam sie mala kulkaale cos jest
Wstawie pozniej, bo malzu na kompie przesiaduje teraz, a mamy jeden
ja tez bede przebierac 3 x dzienniehihi trzeba wszystko wykorzystac
I stroimy nasz dzieciaczkiczemu by nie?
hihi
Wiecie co? Zaczelam od jakiegos czasu na belly pisac, ale jakos duzo tych dziewczyn tam.. Czuje sie anonimowa, niektore takie zadufane w sobie mi sie wydaja....
Nie ma jak to z Wami pisacprzedszkolanka:), XxMoniaXx, Lena87, mizzelka lubią tę wiadomość
-
a u mnie dzisiaj troszkę pozałatwiałam-praktyki, avon,porobiłam zakupki i poodpoczywałam a od jutra biorę się za naukę ostatnich przedmiotów oby semestr zaliczyć
trzymajcie jutro kciuki bo jadę załatwiać kolejne praktyki i jak mi nie pójdzie na rękę to leżę... oby brzuch ją przekonał..Groszek lubi tę wiadomość
-
No racja, racja Agus z tym belly....
Czasem mi snobizmem tam zawiewa no ale coz :-p
Monia, uwolnie materac z wora...
jakos mi sie to skojarzylo, wiesz.... Mysle, ze moj malzu by wolal zeby jego wory uwolnic
a z tymi przesylkami to masakra, jeszcze kilka paczek do mnie musi przyjsc...
Szczotka do obierania odziezy, monitor oddechu, kosz na smieci, zarelko dla kota
ale Rudasek ta stronka z ciuszkami wymiata... O jak chcialabym zalozyc juz cos luzniejszego, wystroic sie na spacerek z Maluchem i wio po wsi wozemmoze w koncu poczuc sie sexy...
Ciekawe czy zrzuce te kilogramy i bede 46 kg wazychmmmm bo mniej nie chce...
XxMoniaXx lubi tę wiadomość
-
Aga postrasz, ze na terminie jestes.... A za chwile syknij z bolu i zlap sie za podbrzusze... Idz strasznie ociezale i sapaj
mam nadzieje, ze sie uda i pojda Ci na reke, no chyba tak znieczuleni nie beda...
Szukalam dzis kota... Wcisnal sie gdzies i na 3 godz go nie bylo... Znalazlam go.. W gondoli Gabrysia!!ponoc kiedys siedzial w torbie, ktora przy wozku jest dopinana
co za szaleniec :-p
Wszelkie miejsca musi naznaczyc swoja obecnoscia
wkurzylam sie, z pleja przyszla mi super oferta.. Za 30 zl rozmowy, sms do wszystkich sieci za free !! Znaczy za ta cene.... Szlo od 16.12 a doszlo dzis... A jak nie odpowiem- umowa rozwiazana bedzie automatycznie z dniem 9.01.... Ktory minal!!! A taka oferta sie mi podobuje !!
I co teraz?mielismy rezygnowac z abonamentu, a tu takie mile zaskoczenie i mialo to byc na czas nieokreslony. Dzwonilam do pani, ale maja platforme niedostepna
jutro sie ktos skontaktuje... Ehh....