Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhej kobiety! my żyjemy choć dużo się u nas dzieje - kupiliśmy samochód i zaczeliśmy remont
intensywnie ale fajnie
podczytuję jak mam chwilkę ale udzielać się będę troszkę mniej bo zwyczajnoe ciągle coś się ciągle dzieje
XxMoniaXx, Lena87, Groszek, mizzelka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Grosiu zdjęcia cudne :*:*
A co do belly to mam to samo odczucie...raz praktycznie zero reakcji na niketóre moje posty a dwa snobizm, kasa, kasa i kasa...za chwile beda wypisywać ile zarabiaja...bo sa tam takie ktore ewidentnie maja kase i takie rzeczy wpisuja odnosnie wyprawki itd...ze gdybym chciala kupować to o czym one tam pisza to chyba by mnie wyprawka kosztowała 10 tysi...
a ze nie kupie tego co One tam pisza to nie uwazam zeby moje dziecko bylo gorsze...uwazam to po prostu za strate kasy i niepotrzebne wydatki...no ale cóż...nowobogackie...ehhhh mnie to tak razi ze masakra...bleeeeeeeeeeeGroszek, przedszkolanka:), mizzelka lubią tę wiadomość
-
Hejka
pewnie, ze nie spiebo po co
i to od godz.3 :p siedze sobie w necie, czytam roznistosci
cosik Maly chyba na cewke napiera tym razem.. Nawet nie na pecherz, tylko dziubie mnie miejsce pomiedzy dwiema wargami sromowymi mniejszymi, niczym ktos by mi cewnik wciskal
ma tak ktoras?sory za opis :p
dzieki za dobre slowo w sprawie fotek- wybralam nalepsze bo Słonica ze mnie
Rudasek: La millou i Minky :-p tam pelno roznych komicznych nazw
Lena: daj znac jak po genetycznych, kciuki zacisniete
Monia: a Ty kiedy wizytujesz?
Madziulka: tak sobie teraz mysle.. Moze to ten czop odszedl? Daj znac jak tam sytuacja sie rozwija...
Przedszkolanko: bede sie targowac, cos sie nam od zycia nalezy
Livia: mam nadzieje ze maz dzis w humorze wstanie
Sury: dostaniesz po dupsku, bo mialas odpoczywac, a nie remontowac, no! -
Hejka
pewnie, ze nie spiebo po co
i to od godz.3 :p siedze sobie w necie, czytam roznistosci
cosik Maly chyba na cewke napiera tym razem.. Nawet nie na pecherz, tylko dziubie mnie miejsce pomiedzy dwiema wargami sromowymi mniejszymi, niczym ktos by mi cewnik wciskal
ma tak ktoras?sory za opis :p
dzieki za dobre slowo w sprawie fotek- wybralam nalepsze bo Słonica ze mnie
Rudasek: La millou i Minky :-p tam pelno roznych komicznych nazw
Lena: daj znac jak po genetycznych, kciuki zacisniete
Monia: a Ty kiedy wizytujesz?
Madziulka: tak sobie teraz mysle.. Moze to ten czop odszedl? Daj znac jak tam sytuacja sie rozwija...
Przedszkolanko: bede sie targowac, cos sie nam od zycia nalezy
Livia: mam nadzieje ze maz dzis w humorze wstanie
Sury: dostaniesz po dupsku, bo mialas odpoczywac, a nie remontowac, no!Sury, Madziulka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ale dzisiaj ruch od samego rana
Ja wstałam i dziecko do szkoły wyprawiam - zaraz do łóżka do męża wracam
Takie aljowiu mi się włączyło do niego, że szok
Lenka, trzymam kciuki. Będzie wszystko dobrze zobaczysz. Ciągle chodzę z takim nastawieniem na wizyty i tak jest
Pierwsza noc kiedy na siusiu nie wstawałamtzn poszłam o 1:30 jak szliśmy spać i dopiero rano - ale cudowne uczucie
No i wczoraj mąż zerknął na listę moich imion i powiedział Jan albo Aleksander ale wie, że bardziej na Olku mi zależy tylko podroczyć się troszkę musi
No nic, zmykam do męża pod kołderkęWiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2015, 07:34
-
Witam sie i jaaaa
Grosiu..ja mam to samo uczucie odnośnie parcia Malego..juz sama nie wiem czy na szyjke, czy na pęcherz czy gdzies tam..ale wiem ze na łonie mi tak ciezko ze szok, teraz i stać ciezko bo co chwile mi sie sikać chce..wczoraj na miescie az musialam isc do kolezanki do sklepu (dobrze, ze bylam blisko) zrobić siiii....i za pol godziny to samo....masakra:) a w nocy znów 4-5 razy wstaje..jak na samym poczatku:(
Co do firm na belly to nawet nie potrafie wymienić...firm, sprzetów, gadzetów..orzechów piorących itd...ehhh...smieje sie czasem sama do siebie jak czytam:)
Livka czyli jakies porozumienie jesti bardzo fajnie..mnie sie i jaś i Aleź podoba bardzo
ja myslałam o córce Hani albo Oli własnie:)
a co do aj lovju do Męża to ja Cie podziwiam..moj był 3 mce w Meksyku i myslalam ze oszaleje...i koniec takich wycieczek:)..ja tesknie za nim i wariuje jak idzie na 8h do pracy..gdzie generalnie moge sie przejsc i go odwiedzić -
Dzień dobry
Ale tu buszujecie od rana
Groszku ja też tak czasem mam,dziwne uczucie :p
Co do belly to już mi się "oberwało"bo za tani fotelik kupiłam i już olałam niektòrych zdanie
Z tymi orzechami i byciem eko to się śmieje za każdym razem-wybaczcie :p
Kogoś tu na amory z rana bierze ;p przynajmniej humorek bedzie dobry
My dzisiaj w nocy spać nie mogliśmy,miejsca nie mogłam sobie znaleźć :o
Miłego dnia