Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Z.dziękuję
ja w Legnicy studiuję
mam wrażenie,że mi brzuch opadłdzisiaj mała i wczoraj tak nisko była,ułożyć się nie mogłam, kopała w aucie mocno w żebro i teraz tak w lusterku mi się wydawało
to możliwe?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2015, 13:21
-
Ja mam popierdzielone z tym macierzynskim bo mnie zwolnili w trakcie ciazy i u mnie to inaczej wyglada.Do Zusu mam dostarczyc akt urodzenia w przeciagu dwoch tyg od porodu i tam na miejscu wniosek złożyc.Wcześniej tego zrobic nie mozna bo we wniosku podaje sie date urodzenia dziecka i chyba maja 30 dni na przyznanie tego macierzynskiego
-
Za dużo zdjęć nie mam bo jednak nie bd rozkładać jeszcze pościeli, ale jak rozłożę to oczywiście dodam
a tu łóżeczko, wczoraj złożyliśmy, szybko poszło i gładko pomimo lekko skąpej instrukcji ale daliśmy radęwcześniej złożyliśmy szafę dużą z lustrem i inne meble to łóżeczko było pikusiem
postawilismy w sąsiednim pokoju bo lekko pachnie farbą.. meblem.. ciezko to określića w sypialni wolę delikatne zapachy..
potem przestawimy przed porodem
z przewijakiem usztywnianym kremowym i klin leży na nim pod materac
pościel w brzydkim świetle bo kiedys robiłam te zdjęcie:
a tu jak wygląda ta pościel, wcześniej pokazywałam już
http://amy.com.pl/allegro/outlet/product1/16el_dw1_1_MS.jpg
http://amy.com.pl/allegro/outlet/product1/16el_dw1_1.jpg
wszystko mam prócz śpiworka i rogala.. miałam nie brać przybornika ale jednak się przyda.. a to pieluszki włożyć a to krem itp..
no i moskitiera też miała nie byc ale jednak na wsi muszyska są albo komary tym bardziej jak mieszkam nad rzeką i wolę żeby mała miała spokojny sen
Madziulka, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
-
ach i muszę się pochwalić że dziś dostałam komplement od męża
WOOOOOOOOOW
że mam mały brzuszek bo inne kobiety mają taaaakieee duuuze a nasza pewnie będzie malutka
jestem w pozytywnym szoku.. ale może go tak naszło pohahahah
przedszkolanka:), livia30 lubią tę wiadomość
-
Lena87 wrote:Mizzy, Mój T się ze Mnie śmiał, że farbowanie włosów jest tylko na chwilę, później znowu się pojawią
Więc z uśmiechem Mu odpowiedziałam że Ja mam dalej możliwość kontynuować farbowanie, a On nawet jeśli się obetnie to te siwki nadal pozostaną na głowie
-
Groszek wrote:Aga postrasz, ze na terminie jestes.... A za chwile syknij z bolu i zlap sie za podbrzusze... Idz strasznie ociezale i sapaj
mam nadzieje, ze sie uda i pojda Ci na reke, no chyba tak znieczuleni nie beda...
Szukalam dzis kota... Wcisnal sie gdzies i na 3 godz go nie bylo... Znalazlam go.. W gondoli Gabrysia!!ponoc kiedys siedzial w torbie, ktora przy wozku jest dopinana
co za szaleniec :-p
Wszelkie miejsca musi naznaczyc swoja obecnoscia
wkurzylam sie, z pleja przyszla mi super oferta.. Za 30 zl rozmowy, sms do wszystkich sieci za free !! Znaczy za ta cene.... Szlo od 16.12 a doszlo dzis... A jak nie odpowiem- umowa rozwiazana bedzie automatycznie z dniem 9.01.... Ktory minal!!! A taka oferta sie mi podobuje !!
I co teraz?mielismy rezygnowac z abonamentu, a tu takie mile zaskoczenie i mialo to byc na czas nieokreslony. Dzwonilam do pani, ale maja platforme niedostepna
jutro sie ktos skontaktuje... Ehh....
a za 25 zł masz tylko dzwonienie a za 35 zł oprócz sms i dzwonienia to jeszcze internet ale juz nie pamietam dokladnie jaki.. ja juz nie bd brala zadnej umowy bo mnie to za przeproszeniem wkurza przypominanie o zapłacie itp ;/ ughhh..
-
livia30 wrote:No wróciłam ze szkoły a wy tak naprodukowałyście
Mizzi, ja mam odkurzacz piorący KARCHER, taki żółty duży ale jest zajebiaszczy
Dzisiaj mój kochany mężu mimo, że powiedział, że ładne ciuszki kupiłam to powiedział, żebym nie przesadzała z ilością bo przecież zaraz wyrośnieCztery śpiochy na krzyż a on mówi, że już pełno ciuchów - jak nic Mizzi, może to ten sam facet jest Twoim i moim mężem?
Powiedziałam mu, że wiem ile ciuchów dziecko musi miec na początek bo juz to przerabiałam to się przymknął
Jeny jakie boskie ciasto czekoladowe zrobiłam, własnie trzeci kawałek pochłaniam. Takie puszyste i pyszne, z polewa czekoladowa i wiórkami kokosowymi MNIAM
Zaraz mąż wraca do domku, biorę kąpiel i zasiadamy do filmuno nie mogę...
nie wytrzymambez kitu... ale wygląd mi sie nie zgadza.. mój to blondyn
hahah
ja swojemu tłumaczyłam i w koncu machnęłam ręką i powiedzialam ze i tak nie zrozumie.. on przebierać jej nie będzieto mi dał spokoj
wlasnie cos mnie na ciasto naszła ochotaczekoladowe? mmmmm
Karcher jest super ale cholernie drogi.. ale chyba zakupie tego zelmera na początek -
Lena87 wrote:Livka, Bodziaki Słodkie
i te buciczki
Groszku piękne zdjątka
Mnie łapie powoli stres przez jutrzejszym USG Genetycznym ..
Do tego jak pomyślę, że o 5 rano muszę się obudzić to Mnie skręca na samą myśl ..ale ten czas minął..
-
uu Madziulka to coś się dzieje... ale dziwne że aż cieknie po nogach, może się sączy powoli.. ciekawe..
Nie znam się na tej papierologii więc nie pomogę
ja macierzynskiego nie bd miec, aby raz wyplacony zasilek macierzynksi i koniec. ;/
ciekawe jak tam Anutka bo ani widu ani słychu... mam nadzieje że wszystko Ok
Lena daj znać jak po badaniach
Aguś mi też brzuch opadl jakis czas temu.. takie mam wrazenie jak patrze w lustrze, a krocze napieprza mnie niesamowicie..
Groszku ale ślicznie wyglądasz... i jaki brzuszek malutkia tu już 9 miesiąc... fajnie że chociaż macie pamiątkę
Madziulka lubi tę wiadomość
-
a ja chyba bym zrobiła te faworki, ale w przepisie mam że musi być gęsta śmietana a mam 36% śmietankę.. i nie wiem czy tym to zastąpić czy nie.. ale raczej dupa.. śmietana to śmietana, a śmietanka do ciast to juz inna bajka.. no trudno obejdę się smakiem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2015, 15:23