Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Mój mi powiedział, że ładny mam brzuszek ale żeby mi taki nie został juz na zawsze
A sam piłeczkę z przodu nosi
Wróciłam z zakupów, zaraz wam pokażę co upolowałam
Mizzi śliczne łóżeczko i pościelja własnie też chcę takie łóżeczko tylko białe
Mamy białe łóżko w sypialni to pasować będzie, do tego biała komoda.
Lenka to nas w napięciu trzyma. My tu czekamy na informacje a jej nie maXxMoniaXx, mizzelka lubią tę wiadomość
-
dzwoniła do mnie moja mama
pytała kiedy jedziemy wózek oglądać , ja jej że kupować będziemy ok 25 tyg . uświadomiła mnie czy pamiętam , że oni nam dają kasę na niego i że nie mam brać najtańszego tylko taki jaki mi sie podoba i marzy
mizzelka lubi tę wiadomość
-
Mizzy cellulit to ja mam, hormony chyba tak na mnie działają...
a rozstępy tfu tfu
Livia pokazuj,pokazuj
Monia ale cudo!i mamy łóżeczka bardzo podobne
a ten zestawik to świetny masz
co do wózka to super !
ja się pochwalę matą i fotelikiem jak rozpakujemy z małżem późniejXxMoniaXx, mizzelka lubią tę wiadomość
-
No i moje dzisiejsze zakupy z ciucholandu
Ubranka w rozmiarze 62 wszystkie poza szarym sweterkiem bo to 68. Jak się okaże, że to jednak dziewucha to będę odsprzedawać
No ale nie mogłam się powstrzymać! I już zapragnęłam małego faceta
Obstawiam, że na niebieski sweterek maż będzie psioczył, że jest pedalskiXxMoniaXx, przedszkolanka:), mizzelka, Lena87 lubią tę wiadomość
-
XxMoniaXx wrote:to jest do łóżeczka wszystko , do wózka nie mam jeszcze nic kupionego
u nas też wczoraj już wspominała o wózku i że za śpiworek chce oddać
Livia ale świetne, elegancik będzie
co do sweterka...mój to samo zapewne by powiedział haha!!
-
Livia super
widzę , że my się uzupełniamy jak ja wpadam w szał Ty jesteś zakupowo spokojna a jak Ty masz zakupowe szaleństwo to ja sie próbuje stonować z zakupami
nooo ale jutro ma mi przyjśc ta zaległa paczka z olx
super Licia te ciuszki
szkoda, że ja w okolicy poza 2 ciucholandami BIGA nie mam innego -
przedszkolanka:) wrote:ja wiem, ale super,że mama tak Wam pomaga
u nas też wczoraj już wspominała o wózku i że za śpiworek chce oddać
Livia ale świetne, elegancik będzie
co do sweterka...mój to samo zapewne by powiedział haha!!przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Livia w tesco wczoraj widziałam dla chłopców takie marynarskie zestawy albo takie ogrodniczki z koszulkami, no cudo
a Mizzy dla nas to też dla dziewczynek takie kiecki i zestawiki,tylko drogie cholerstwo;/
Monia może pokaże się u Ciebie już mały Ktosik na wizycieXxMoniaXx lubi tę wiadomość
-
ostatnio wpadła na pomysł - bo mieszkamy na 2 piętrze , że może wezme wózek jeden od jej córy i będe miałą jeden na dole na spacery a drugi na górze co będe po mieszkaniu dziecko wozić
wow
to ten mały juz wcale nie będzie wiedział gdzie jest, raz w jednym wózku raz w drugim
a ja sie w tych 2 pokojach wcale nie rusze..
powiedziałam, że nie chce , że będzie miał 1 wózek , ludzie niektórzy mieszkają na blokach bez windy i jakoś sobie radzą to ja też sobie poradzę... -
no moja też szaleje
i dołożyła się do wyprawki
doradza... teraz kupiła pieluchy hahaha
albo zabawka jak jej wpadnie w ręce... oj tak sie cieszy w koncu pierwsza wnuczka
a pro po ja juz po kolędzie, wkurzona jestem ale co tam, jak zwykle księciunio wścibski jak cholera i spytał się o imię i niby żarcik strzelił czy bd Konegunda -.- a my spojrzenie dość wymowne wszyscy razem jakbyśmy mieli lasery to by z nim cienko byłopotem to śmiać mi się chciało z tego
ale co.. niech sie gryzie w ozór