Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
XxMoniaXx wrote:przed mężem nie ale innymi to mam opory.
Lenka wg mnie wcale nie jest mały dzidziuś - śliczności
a o płci już coś powiedział ?
Moja koleżanka karmiła nawet przy moim mężu i swoim szwagrze i nikt nie czuł się zmieszany -
nick nieaktualnyXxMoniaXx wrote:tylko ja nie lubie usg przez brzuch bo mało wtedy widzę a ja muszę maluszka wyraźnie widzieć
Dobrze się złożyło, że zrobił przez brzuch ..
Na wizycie była ze Mną mama, i musiała stanąć przede Mną, więc jak by miało być dopochwowo to nie czuła bym się komfortowo ..
A jak z tym łożyskiem ? -
Nie przejmuj się tym, u nas też różnice były spore. W ogóle to najgorszy czas z tymi badaniami prenatalnymi i Pappa na forum, ja na moment przestałam czytać bo człowiek mógł ześwirować. Także nie daj się! Wszystko jest okejDwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
akurat mieści się króliczek po środku to wcale nie małe
u mnie mała cały czas na wykresach taka była.. po środku.. i czasami poniżej średniej ale najwazniejsze że miescila sie w normach.. a potem urosła aż ponad normę.. za dzieckiem nie nadążysz
Lena87 lubi tę wiadomość
-
aa i pępowinę masz 3 przepływową to super... ja nawet nie wiem jaką mam, a łożysko to napisali dno macicy? nie czaje bazy, ale jakby coś było nie tak to powinien ci powiedzieć
bo łożysko jest przodujące albo na tylnej ścianie.. o ile dobrze pamiętam
więc pewnie też masz wszystko prawidłowo
Lena87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJeśli chodzi o płeć, to coś wspominał o Filipie, według wyników ..
Nie rozumiałam co do Mnie mówi ..
Jak zapytałam czy już coś widać, to nie odpowiedział ..
Później tylko wspomniał, że zaprasza Mnie na kolejne USG i wtedy na pewno będziemy wiedzieć ..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2015, 16:44
-
Lenka Ty mi się tu na zapas nie zamartwiaj, wszystko przecież jest dobrze! Ja byłam na genetycznym usg w 13+2 i maluch miał 7 cm, nadgonił i termin porodu wychodzi mi na 16 lipca a z OM 15 lipca
I tez taką kartkę dostałam hi hi to standard chyba, mi ginka mówiła, ze wynik do Londynu musi wysyłać z każdego badania i ja tam sprawdzają
A i u mnie przez brzuch było wszystko pięknie widać. Maluch tez chcial chyba pospać ale nie dałyśmy mu z lekarką - kazała mi kaszleć, smyrała go przez brzuch żeby poskakał trochęTo pomachał matce rączką i poszedł spać
Lenka, najważniejsze, że jest wszystko dobrze! A jest!Lena87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A co do karmienia piersią przy innych - mnie nie odrzuca jak kobieta karmi przy mnie ale ja raczej nie będę
Tzn przy mężu wiadomo ale przy innych to raczej nie - no chyba, że innej opcji nie będzie ale to zakryję się tak, żeby nie było nic widać.
-
no jak śpi to zmierzy na spokojnie
mój to znów szybko mierzy jak tylko się uda a potem budzi
ale moja malutka lubiła spać, aby raz kręciła pupą i strzelała nogami jak tylko się dało chyba w 11 tyg.. a tak to ziuzia i ziuzia
chociaż teraz to była skrępowana przez te położenie.. więc sobie nie poszalała...
ciekawe jak będzie 22 czy zmieniła pozycje czy nie..bo ja to już głupieje i nie jestem w stanie okreslić czy to tyłek czy to głowa..