Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Dlatego jak już będę miała potwierdzenie na 100% płci to wpadam w szał zakupowy
Uciekam robić obiad bo na 17 z mężem jesteśmy umówieni, że wróciA jutro mamy tyyyyyle załatwiania poza domem, że od rana do wieczora nam zejdzie. I jutro moje auto na złom jedzie
Do później :*
-
przedszkolanka:) wrote:Livia w tesco wczoraj widziałam dla chłopców takie marynarskie zestawy albo takie ogrodniczki z koszulkami, no cudo
a Mizzy dla nas to też dla dziewczynek takie kiecki i zestawiki,tylko drogie cholerstwo;/
Monia może pokaże się u Ciebie już mały Ktosik na wizycie
ale za to jakie słodkości są na chrzciny.. piękne kiecuchy -
a wiecie czego najbardziej sie boje- wiadomo dziecko płacze - i jak płacze to nie oznacza od razu , że nie umiem sie nim zając albo że go dre ze skóry..
a jak będzie płakało dłużej w nocy to teściow zaraz przyleci na góre sprawdzić co sie stało.. założe sie, że tak będzie ... a ja nie chce żeby tak robiła albo oglądała mnie z cyckiem na górze jak karmie... ani mi sie wtrącała -
XxMoniaXx wrote:a wiecie czego najbardziej sie boje- wiadomo dziecko płacze - i jak płacze to nie oznacza od razu , że nie umiem sie nim zając albo że go dre ze skóry..
a jak będzie płakało dłużej w nocy to teściow zaraz przyleci na góre sprawdzić co sie stało.. założe sie, że tak będzie ... a ja nie chce żeby tak robiła albo oglądała mnie z cyckiem na górze jak karmie... ani mi sie wtrącała
moja jakby przyszła to ja nie wiem.. w szoku bym była -
mizzelka wrote:nie no, myślę że nie bd leciała.. raczej bd się chować po kątach aby tylko nie pomóc
moja jakby przyszła to ja nie wiem.. w szoku bym była -
nick nieaktualny
-
Lena, wcale nie jest malutki, 3 dni różnicy to żadna różnica. Ja na samym początku też miałam "do tyłu" CRL a później "do przodu". I na czerwcówkach dużo dziewczyn tak miało. Poza tym wszystko wygląda na to, że jest w normie więc nie masz co się martwić
I jak to zrobiłaś, że na NFZ dostałaś Pappa? Chyba nie jest w standardzie?Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
Z tego co ja widzę to wszystko w jak najlepszym porządku
ale kurde jakie wykresy, bajera...
a crl to tam wiesz.. masz super akurat po środku, moja też tak była, najwazniejsze że mieści się w normachhttps://parenting.pl/portal/12-tydzien-ciazy tu fajnie podają w tabelach dane
nie martw się kochana.. jak króliczek potem wystrzeli jak moja to zobaczyszdwa tygodnie wcześniej termin mi wyskoczył hahah
-
nick nieaktualnyZ. wrote:Lena, wcale nie jest malutki, 3 dni różnicy to żadna różnica. Ja na samym początku też miałam "do tyłu" CRL a później "do przodu". I na czerwcówkach dużo dziewczyn tak miało. Poza tym wszystko wygląda na to, że jest w normie więc nie masz co się martwić
I jak to zrobiłaś, że na NFZ dostałaś Pappa? Chyba nie jest w standardzie?
Z. czytająć USG innych Lipcówek, to różnica jest spora ..
Według USG wcześniej było 4 dni do tyłu teraz nadrobił/a 1 dzień więc data porodu zmieniła się na 27.07 ..
Dostałam skierowanie od Mojej Gin na Badania prenatalne a Oni przy tych badaniach robią test Pappa ..
Musiałam troszkę nakłamać że były dwa poronienia, teraz na wizycie muszę powiedzieć Gin aby założyły Mi drugą kartę ciąży z 2 poronieniami bo już dziś chciały ale znowu nakłamać musiałam że jeszcze nie została założona ..