Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
no właśnie w przedszkolu już jestem po-dyrektorka mi na rękę poszła kochana i tylko papiery musiałam dostarczyć a tu w szkole gorzej będzie...no ale zobaczymy
może nawet i bym poszła w lutym,ale dziecko mnie walnie na przerwie i co? nie mam zamiaru ryzykować!
Sury odpoczywa, pisałam do niej dzisiaj
Groszku nabijają ludzi w butelkę z tymi ofertami ;/
co do belli to nie tyle snobizm ale jak czytam niektóre rady co trzeba co nie wolno i miliony artykułów wysyłanych...dajcie spokój, nie dajmy się zwariować ! Dziecko musi mieć do czynienia i z zarazkami i z normalnym życiem a nie kurcze takie dmuchane z każdej strony..Groszek lubi tę wiadomość
-
Dokladnie, takie napedzanie sie.. Ktora ile nie wyczytala.. Czego to nie wie itd.
jak tam weszlam, to moze 2x napisalam cos specjalistycznego i wydaje mi sie ze ktos nawet chcial sie sprzeczac i polemizowac, wiec olalam to...
Chche czlowiek pomoc, doradzic ale niektorzy lepiej wiedza -
No wróciłam ze szkoły a wy tak naprodukowałyście
Mizzi, ja mam odkurzacz piorący KARCHER, taki żółty duży ale jest zajebiaszczy
Dzisiaj mój kochany mężu mimo, że powiedział, że ładne ciuszki kupiłam to powiedział, żebym nie przesadzała z ilością bo przecież zaraz wyrośnieCztery śpiochy na krzyż a on mówi, że już pełno ciuchów - jak nic Mizzi, może to ten sam facet jest Twoim i moim mężem?
Powiedziałam mu, że wiem ile ciuchów dziecko musi miec na początek bo juz to przerabiałam to się przymknął
Jeny jakie boskie ciasto czekoladowe zrobiłam, własnie trzeci kawałek pochłaniam. Takie puszyste i pyszne, z polewa czekoladowa i wiórkami kokosowymi MNIAM
Zaraz mąż wraca do domku, biorę kąpiel i zasiadamy do filmuGroszek, mizzelka lubią tę wiadomość
-
A jak mu mówiłam, że facet ciążę razem z babą przechodzi i tez ma humorki to mi nie wierzył
On przed wyjazdem do pracy zawsze taki nieznośny trochę jest bo nie lubi wyjeżdżaćWiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2015, 21:08
Groszek, mizzelka lubią tę wiadomość
-
Madziulka, moga sie saczyc... zaloz sobie wkladke bedziesz obserwowac, albo paski PH sa w aptece... i sprawdz sobie wydzieline
jak bedzie koloru zoltego to sluz, a jak fioletowego to wody
ja spie juz z podkladem pod tylkiem, boje sie jakos ze sie to w nocy stanie..
teraz na lozku siedze i leze tez z recznikiem i podkladem<schiza>
dzieki dziewczynki, sliczniutkie grubaskihihihi
facet jest tez w ciazy... moj zaczal jedzenie pozerac od jakiegos czasu i mieszać i tez ma fochy dzisiaj
Przedszkolanko, myslisz ze nas w balona robią w tym Playu ?? ale oferta spoko, specjalnie dla nas, bo mielismy rezygnować calkowicie...Madziulka, mizzelka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLivka, Bodziaki Słodkie
i te buciczki
Groszku piękne zdjątka
Mnie łapie powoli stres przez jutrzejszym USG Genetycznym ..
Do tego jak pomyślę, że o 5 rano muszę się obudzić to Mnie skręca na samą myśl ..Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2015, 21:46