Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Mizzy a propo tego materacu ! ja też mam gryka kokos tylko cholera wie (albo ja jestem taka tępa
) po jakiej stronie ten materac ma być faktycznie po po jednej jest dość twardawy a po drugiej taki dziwny troche kłujący nie wiem ...
-
XxMoniaXx wrote:Mizzy a propo tego materacu ! ja też mam gryka kokos tylko cholera wie (albo ja jestem taka tępa
) po jakiej stronie ten materac ma być faktycznie po po jednej jest dość twardawy a po drugiej taki dziwny troche kłujący nie wiem ...
XxMoniaXx lubi tę wiadomość
-
XxMoniaXx wrote:ja korzystałam z masażu gorącymi kamieniami - mieliśmy w podróży poślubnej w pakiecie. BOSKO ! ale mój mąż potem sie postarał i zrobił mi w domu masaż gorącymi kamieniami na stole ! można
ja chyba swojemu musze postawić warunek że jak chce się pobawić ze mną to musi masażyk w ramach rekompensaty zrobić ale przed
a nie po, bo zaraz zaśnie
-
Lena87 wrote:Mizzy, poważnie 3 siwe włosy ..
Momentalnie musiałam je wyrwać, bo błyszczały się jak psu jajca ..
Jeśli chodzi o SPA, to nigdy nie korzystałam ..ale obiecuje sobie.. że keidyś skorzystam... wezmę siostrę i pójdziemy na szalenstwo.. marzy mi się
ale jak pozbędę się brzuchaa mała troche podrośnie
nie no nie wierzęjak to możliwe?
z nerwów chyba osiwiałaś czy co
ja pamiętam kolegę jak miał pęk siwych włosów.. bo wyrastały z pieprzyka, wiem dziwnie to brzmi hahha gdzie ja zaglądamale Mateusz miał ładne brązowe włoski i w moim wieku w LO w ławce zawsze z nim siedziałam na historii i zamiast skupic sie na lekcji to gapiłam się i zauważyłam, a zresztą
kiedyś mi pająki przyniósł na zajęcia
bo hodował tarantule i miał jej dzieci w pudełku
myślał że zrobię: och jejku
a tu dupa
nie lubię pająków w cholerę ale drzeć się nie darłam
-
mizzelka wrote:kurde zdradź mi jak go do tego przekonałaś?
ja chyba swojemu musze postawić warunek że jak chce się pobawić ze mną to musi masażyk w ramach rekompensaty zrobić ale przed
a nie po, bo zaraz zaśnie
nie przekonywałam go .. wchodze do pokoju a tam świeczki , muzyka , ciemne światło , nawet zapach ten co w tym salonie
i mój prywatny masażysta
mój wie , że na mnie działa porządny masaż i mięknę -
nick nieaktualny
-
Ja mam kolede 19.01
Materac od strony gryki ma byc na dol polozony, czyli kokos do gory...
Ja mam pianka-gryka-kokos
i tez mi cos dzis niedobrze.
Chyba Was nie nadrobie
co chwile mi smsy przychodza- kiedy rodze
matko? To juz powoli sie zbliza, ale mnie stresuja...wcale nie pomaga mi to....
-
Lena87 wrote:Mizzy nie myj podłóg bo i tak wejdzie Księciunio z buciorami ..
Chyba z tych wszystkich stresów Mizzy, ale jutro już będzie wszystko zniwelowane
zakryjesz? eeenie stresuj się
to lepsze rozwiazanie
-
Groszek wrote:Ja mam kolede 19.01
Materac od strony gryki ma byc na dol polozony, czyli kokos do gory...
Ja mam pianka-gryka-kokos
i tez mi cos dzis niedobrze.
Chyba Was nie nadrobie
co chwile mi smsy przychodza- kiedy rodze
matko? To juz powoli sie zbliza, ale mnie stresuja...wcale nie pomaga mi to....
bez kitu mnie to by wkurzalo nieźle
kurna a jak odróżnić kokos? buhahhawytłumacz jak debilowi
prosze cie
Lena87, XxMoniaXx, Groszek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMizzy, Mój T się ze Mnie śmiał, że farbowanie włosów jest tylko na chwilę, później znowu się pojawią
Więc z uśmiechem Mu odpowiedziałam że Ja mam dalej możliwość kontynuować farbowanie, a On nawet jeśli się obetnie to te siwki nadal pozostaną na głowie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2015, 18:38
mizzelka lubi tę wiadomość
-
Gryka to tam gdzie te klujki...nic nie mowcie, ja mam w folii dalej materac zeby sie nie kurzylo
chyba nie bedzie smierdzial??
Wiecie co? Mi tez zyly strzelaja, w ciazy tak jest... Jak sobie pomysle o rodzeniu to wole byc kluta, powaznie :-p wrrr.....
Kurde, ja mam taki buczacy odkurzaczciekawe jak przy dziecku takim wyjcem odkurzac
Monia, a nje mozna jeszcze raz pobra krwi do tej probowki? Tylko musisz sie dowiedziec do j jakiej probowki z jakim odczynnikiem, ja tez bym nie wiedziala
to w sumie nowe badanie, musisz "babci" wybaczyc hihi chociaz troszke
no kuzynka do mnie pisala, w pracy na mnie czekaja
kuzynka napisala " boli jak cholera" czytaj: porod.mizzelka lubi tę wiadomość