Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyRudasku nie da się tematu zmienić
..
Założymy Nowy
Właśnie odkryłam nową rzecz u Siebiepojawiła się delikatna linia brzucha
Nie jest to odbicie od majtek czy też leginsów bo mam bezszwowe
Monia możliwe że to jest toWiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2015, 13:39
-
a ja ide jeść żurek i zalegam do wyrka...
2 prania zrobione, kuchnia ogarnięta- wystarczy na dziśodpoczywam
moze cos w tv upoluje...choć jest taki chłam ze szkoda gadać! 100 kanałów a nie ma na czym oka zawiesićLena87 lubi tę wiadomość
-
Lena87 wrote:Rudasku nie da się tematu zmienić
..
Założymy Nowy
Właśnie odkryłam nową rzecz u Siebiepojawiła się delikatna linia brzucha
Nie jest to odbicie od majtek czy też leginsów bo mam bezszwowe
Monia możliwe że to jest to
Możliwe, możliwe
Ja mam krzywą tą linie:) i mój R sie z tego śmieje:) ha ha haLena87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyXxMoniaXx wrote:Lena a z teściową nie mieszkasz ?
Monia, teściowej nigdy nie poznałam Mimo tego, że z Tomkiem tyle lat się znamy ..
Bodajże 11 lat temu zginęła w wypadku ..
Chodź jak Tomcio czasami o Niej opowiada czy też Szwagierki to mówią, że nie miała bym żadnego problemu z Nią ..
-
nick nieaktualnyXxMoniaXx wrote:Lena współczuje
może naprawde byście sie dogadały
choć ja też przed ślubem byłam pewna, że nie będzie sie wtykać ale sie pomyliłam ..
Wszystko zależne jest od człowieka, wydaje Mi się że T. na Moją mamę nie może nic złego powiedzieć, na Tatę może być coś znalazł w sensie jego " dobre rady " ..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2015, 13:54
-
Rudasek wrote:Na belly, dziewczynie w 36 tyg ( tak jak ja!) odeszły wody..jest w szpitalu .
Dobrze, ze sie spakowałam, bo teraz to nie wiadomo to konca kiedy zaczniemy rodzićLena87, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
-
Lena87 wrote:Dziewczyny, nie panikujcie
poradzicie sobie
..
W razie W zostawicie listę mężnemu co ma spakować
Ciekawe jak tam Anutkajedną spakować w domu co bd w razie W i mąż by mi dowiózł z niej do szpitala to co chce
żeby nie miał paniki że nie może znaleźć i położę w innym miejscu kombinezon, nosidełko, ciepłą czapusie itp na wyjście
wlasnie coś sie nie odzywa, na pewno Tuli córcię już -
Lenka jestem jestem
ja uważam że teściowa może mieć za uszami.. ale jak się mieszka razem to trzeba niestety znaleźć kompromis i szanować się wzajemnie, bo to lubi wracać..
ja jak sie na swoją wkurzylam za te odzywki i komentarze bezpodstawne...
to sie nie odzywałam i opamiętała się, teraz uważa na to co mówi ( wiem że to jest do czasu ale każdy z nas w końcu ma jakieś odpały)
ale gdybym jej rzygnęła to na pewno zapamiętała to na lata.
wiem że łatwo powiedzieć ale trzeba ze sobą współpracować mimo wszystko, czy nas to boli czy nie, nie dać sobie wejść na głowę ale i też nie rozporządzać za bardzo, wspólnymi siłami więcej człowiek zdziała niż pojedynczo, tym bardziej wiem jak mąż na tym cierpiał.. a nie na tym rzecz polega.
ona jest najblizej i to właśnie na niej możemy polegać w razie co z dzieckiem itp..Lena87 lubi tę wiadomość
-
Rudasek wrote:a ja ide jeść żurek i zalegam do wyrka...
2 prania zrobione, kuchnia ogarnięta- wystarczy na dziśodpoczywam
moze cos w tv upoluje...choć jest taki chłam ze szkoda gadać! 100 kanałów a nie ma na czym oka zawiesić
i też wstawiam drugie pranie
zostało mi aby odświeżyć nosidełko i jazdaJUPII
mogę leżeć do góry brzuchem i pierdzieć w łóżkoLena87 lubi tę wiadomość