Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyGroszku to dzisiaj musisz mężnego zbałamucić
zapewne będzie zadowolony
..
Monia, trzeba było pogadać z dzieciątkiem że ma nogi rozszerzyć na wizycie..
Anutka, Gratuluję
Simon u Mnie też jest piękna pogoda, gdyby jeszcze ten wiaterek nie wiał było by bosko
Sprzątam na raty, w między czasie pranie , zostało Mi poodkurzać i iść pod prysznic
Namówiłam małża wieczorem na pizzebo dzwonił, że już wyjechał ..
Groszek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
simon86 wrote:Monia ja zawsze przed usg czekoladę zjadam
działa od razu! nawet w domu jak za długo do mnie nie puka to po słodkościach od razu
-
Madziula bzykajcie się,może szybciej pójdzie
Rudasku a może Staś będzie po porodzie odsypiał?
Groszku to teraz czekamy aż Gabrysiowi zachce się wyjśćsuper,że wszystko jest dobrze
Moniś no to masz małego uparciucha, ale najważniejsze że zdrowego
melene tempka spada na owulkę tak a propoKochajcie się a nie kłóćcie!
Lena ja tak jak Ty na raty sprzątam
właśnie ogarnęłam, suszę pranie do prasowania i zaraz naleśniki idę szykować
a praktyki już ustalone i moja opiekunka się śmiała,że porodu jeszcze nie odbierała-może być ciekawie
Anutka gratulujemy!! daj znać co i jak poszło
Aniu dziękujemy za wieściMadziulka, Lena87 lubią tę wiadomość
-
XxMoniaXx wrote:na czerwcówkach jednej wyszło po teście pappa ze dziecko ma zespół downa. Przykre to . Ona napisała, że musi sie wypłakać i pomyśleć co dalej zrobić ...
kiedyś czytałam,że dziewczynie tak wyszło a dziecko urodziło się zdrowiuśkie! to tak pozytywnie .. -
przedszkolanka:) wrote:kiedyś czytałam,że dziewczynie tak wyszło a dziecko urodziło się zdrowiuśkie! to tak pozytywnie ..
Ale nie jestem nią i niegrzecznie byłoby coś oceniać bo nie jestem i mam nadzieje nigdy nie bede w jej sytuacji. Będe sie tylko za nią modlić . -
simon86 wrote:Moniś ale do mnie też zaczął pukać w 18 tygodniu
no i gratuluję udanej wizyty!!!
dziękuje i mam nadzieje, że każda do końca będzie taka udana. Jestem dużo spokojniejsza(pewnie znów tylko na 3 dni
)