Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Ania_84 wrote:Dziewczyny przekazuje info odd ANUTKI
kiego eska dostalam
Anutk urodzila 13 stycznia o godz 18
Lana ma 2790 dł 53 cm 10 w skali apgar
ti oczywiście proszę je pozdrowić od nas serdecznie i wysyłamy mnóstwo całusków
i przesyłamy oczywiście Gratulacje
Lena87 lubi tę wiadomość
-
XxMoniaXx wrote:ginka powiedziała że teraz raczej nie powinnam ruchów czuc tylko ok 20 tyg .. to co do mnie pukało ?
i gin powiedział mi aby: oo to wcześnie to już Pani spokojna pewniea nic nie mówił mi ze to na pewno nie to ;/
-
ale ona bardzo chciała zobaczyć co tam sie chowa już ostatnio a dziś to wogóle długo go męczyła ... brzuchem ruszała , usg robiła i dowcipnie i przez brzuch .. nic , zero współpracy ..
ale powiedziała, że chyba dziś taka aura bo żadne maleństwo sie nie chce ujawnić i nie współpracuje..
na 9- tego sie najem słodyczy przed wizytąLena87 lubi tę wiadomość
-
mizzelka wrote:albo Ona
nie wiadomo
moja okazała się wredotką
ale jakoś myśle że tam siedzi on , nie wiem czemunawet M. dziś gince powiedział , że tam jest chłopak , ale w sumie kto daje nogę na nogę ? ... kobitaaaaaaa
-
eeee , myśle, że nie będzie sfochany
mówi, że obojętne mu to
idę sie położyc, bo kurze ogarnęłam, łazienkę, poodkurzałam, jutro tylko zostały podłogi do wytarcia...
troche posmutniałam bo teściowa zaczęłam mi opowiadać jak to jej koleżanka 2 ciąże straciła w 6, 7 m- cu . Trochę opowieści nie na miejscu wg mnie ...
tu niby myszy żywej nie mogę oglądać wg niej a tu mi takie coś opowiada .. i pytanie co mi bardziej zaszkodzi ... i jak ja mam nie mieć na nią alergii ?
ale będzie wszystko super- musi być -
dlatego najlepiej jest tak jak kiedyś była tradycja że ciężarne odsuwano od społeczeństwa bo była wtedy najspokojniejsza..
no bardzo nie na miejscu ale co jej zrobisz?
tak jak moja o porodzie opowiadala ze bylo tak i tak ale potem powiedziala że to nie znaczy ze i u mnie musi tak byc ale ja olewka konkretna, chciala porozmawiać, zagaić, raczej nie straszyć bo w jakim by miała w tym cel
będzie dobrze kochana i nie martw się
rośnie prawidłowo..
to dobrze że się nie nastawiatak jest bezpieczniej
a ty musisz kochana wyluzować troche na tesciową, widocznie juz ona taka jest i jej nie zmienisz, a sobie aby nerwy psujesz niepotrzebniea nie na tym rzecz polega
widocznie nieświadomie strzela gafy
-
Ta... z teściowymi już tak właśnie bywa że lubią psuć nerwy. Najważniejsze żeby nie brać tego do siebie i się nie denerwować
-
A poradźcie coś Dziewczynki w zakresie szkoły rodzenia? chodziłyście, chodzicie czy macie zamiar chodzić? ja się właśnie zastanawiam... dostałam wiadomość że muszę się ewentualnie zapisać na dniach, bo później to już nie będzie miejsc, a w zasadzie to nie jestem tak do końca o tym przekonana...