Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Lena87 wrote:Melena teścior jest pozytywny, tak więc Miłego Baraszkowania Dziś
Jeśli chodzi o zdjęcia to lepszym wyjściem jest fotosik.pl tam masz różne kody do skopiowania ..
Złota zazdroszczę Ci tych Gór i Ośnieżonego Kasprowego Wierchu
Madzia nie masz wyboru musisz iść pobaraszkować z mężnym
Lenka, gory tylko wczoraj, od wtorku szkolenie i tylko przez okno gory widzielismy.
Przedszkolanko, u mnie dong na tapecie w tym miesiacu. Zobaczymy.Lena87, mizzelka lubią tę wiadomość
-
Ufff ale pospałam
Wróciliśmy do domku i padłam a trzeba się odnieść i coś porobić w domku.
Męża chcą mi do pracy ściągnąć już w niedzielęTo już na 6 tygodni pojedzie
I oczywiście z informacją czekamy do ostatniej chwili bo się obudzili dopiero teraz w firmie, że jest potrzebny wcześniej - masakra!
W sklepie dzisiaj babka się mnie zapytała, który to miesiącJak jej powiedziałam, że 4 to trochę ją przytkało, że tak szybko mi brzuch wyskoczył
No ale co na to poradzę - taki już mój urok
I oczywiście dziewczynkę mi przepowiada ha ha jaaaaasne
Jejku, nic mi się nie chcę
-
Monia gratuluję udanej wizyty. Dzieciaczek to pewnie baba jak u Mizzi - wstydnisia
Simon ja nie planuję chodzić do szkoły rodzenia, za pierwszym razem też nie chodziłam i urodziłam, dzieckiem potrafiłam się zająćDla mnie to strata czasu ale jak kto woli - szanuję zdanie osób, które chcą tam chodzić i mają z tego korzyść
Groszku szalej teraz! Ostatnie chwile zanim Gabryś się pojawi na świecie
Melena, jak będziesz mierzyć temperaturę o 12 to nie masz co się sugerować takim wykresem. Już dziewczyny Ci pisały, że max do 7 rano, zaraz po przebudzeniu. I nie spinaj się na starania na siłę bo z reguły stres wtedy nas blokuje
Madziulka ja też dorzucę trochę cukierków dla Marcelka!Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2015, 18:48
Madziulka, mizzelka lubią tę wiadomość
-
o tak, bedziemy sie bzykac z mezem.. szyjka opuchnieta zapewne i jak mialam urodzic przed terminem i wczesniaka tak zapewne urodze pozniej...
boje sie tej wagi, zaczyna mnie przerazac masa dziecka
dostalam wskazowki co do pierwszych boli.. ciepla kapiel- no spa i paracetamol..
mam tez takke czopki, na rozluznienie dostalam.... mam zakladac juz powoli, bo to pewnie troche potrwa zanim sie rozkreci wszystko...hmmm
w nagrode bylam dzis w Macu, ale wepchnelam mc wrapa i 2 porcje frytek... potem smaka mialam na paczka mhmmmdrobne zakupy w Biedronce.. i zaczynam aktywny weekend...
jutro domek bedzie blyszczal.. tylko nie wiem czy ja taka sapiaca dam rademalzu odkurzy, tez cos zrobi..
kurde, jak tego pessara mi sciagali to myslalam ze wody mi odeszly- tyle sluzu wylecialo- az gin mnie wycieral;P dobrze ze mam to za soba...
cos tam jeczalam i chyba krzyknelam na fotelu przy wyciaganiu tego ustrojstwa ze mnie, dobrze ze trzymalam sie ramymalz po moim wyjsciu z gabinetu zapytal sie czy juz rodze, bo sie wystraszyl troche tych dzwiekow ;P
-
Groszku tak bolało???
Monia mąż miał planowo jechać w poniedziałek ale zawsze to dzień dłużej... Wkurza mnie bo wyjeżdża w poniedziałki a wraca w czwartki i zamiast 5 tyg w domu są 4 i tyci... Jak był w Rotterdamie na stoczni to wsiadał w samolot i za 3 godziny go odbierałam z lotniska a teraz leci i leci... Dobrze, że w marcu robi kurs na kapitana i spróbuje zahaczyć się na nowym statku znowu w Rotterdamie
-
nick nieaktualnyWłaśnie dziewczyny spoglądałam czy gdzieś koło Mnie jest Darmowa Szkoła Rodzenia i Najbliższą mam w Katowicach ..
W dupce to mam płacić nie będę a jeździć tyle km też nie
Złota ale Mimo wszystko widok dech zapierałWiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2015, 19:21
Złota lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysimon86 wrote:A poradźcie coś Dziewczynki w zakresie szkoły rodzenia? chodziłyście, chodzicie czy macie zamiar chodzić? ja się właśnie zastanawiam... dostałam wiadomość że muszę się ewentualnie zapisać na dniach, bo później to już nie będzie miejsc, a w zasadzie to nie jestem tak do końca o tym przekonana...
simon ja się z mężem zapisuję do szkoły rodzeniajest u mnie w szpitalu a mieszkam dosłownie po przeciwnej stronie ulicy, za darmo to aż szkoda by mi było nie skorzystać
-
a ja mam juz lenia
poprasowałam i leżę z chipsami i zupą mleczną
a zaraz prace mgr piszę
Livia dacie rade z mężem ale szkoda że tak robią na ostatnią chwile;/
Groszku głodomorzejuż jesteś po ściąganiu i przeżyłaś
Złota a co to za specyfik? na co dokładnie?
Monia ja też takie odczucie mam
ja też nie chciałam szkoły rodzenia, z ovu wiem więcej
niecierpliwa jak synuś?