Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Melula wrote:hej wam, Kochane głowa do góry. Landryneczko, nie poddawaj się, walcz o swoje marzenia. Ja też prawdopodobnie mam bezowulacyjne, ale robię co mogę, aby osiągnąć cel...
Ewelina, jak ten czas leci. U ciebie już 13 tydzień, ach! Oby zdrowo przerbnąć!
Moim zdaniem byla u ciebie owulka 17dc tak jak wyznaczyloWiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2014, 18:24
-
Melula wrote:ogólnie wykresiki wyznaczają owulację, ale w praktyce lekarz jej nie stwierdza na monitoringu albo nie widzi, po prostu... już sama nie wiem, ale coś musi być na rzeczy, jak już ponad 2,5 roku się staramy, a 2 cykl na Clo
Plus robilam testy owulacyjne
Ewelina23 pisze to moje nowe konto. jak zrobilamtest owulacyjny to od + codziennie chociaz przed plusami tez bo jak jest test owulacyjny + to dopiero dojdzie do owulacji a nie ze juz byla
dlaczego u ciebie jest lewy jajnik niewidoczny??Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2014, 18:41
-
wiem, Ewelina, że to ty. U mnie lewy jajnik jest wysoko schowany za macicą, dlatego ciężko go zobaczyć na usg... jeśli chodzi o testy to robiłam i teraz wyszły na plus, ale pewności nie mam, że owulacja się odbyła, bo Pan doktorem nie widział śladu po pęcherzyku...
-
Musiałam właśnie tv wyłączyć i zbędne muzyki bo mi głowę chce rozsadzić przy czym nigdy aż takich bóli głowy nie miałam Nie wiem jak ktoś może żyć z migreną mi to już przeszkadza. Sama nie wiem co się dzieje niby boli niby mi się zawraca
-
Landrynka to zaraz dostanie takiego kopa ,że popamięta mnie i usunie z fb!!! Kochana, najbliższy miesiąc serduszka tylko wtedy gdy ochota, nie mierz, nie sprawdzaj i bądź z nami! Dziel się dniem, pierdołami,ale bądź ! Jak to mówią - i to dla wszystkich:
MIEJ WYJE*** A BĘDZIE CI DANE
i sama z tego zaczynam korzystaćpotforzasta lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Gajka póki co nic nowego. Landrynka albo jutro testuje albo we wtorek beta. Przedszkolanka kracze że @ idzie a wcale nie idzie i nie przyjdzie przez 9 miesięcy.
Gajka lubi tę wiadomość
-
potforzasta wrote:Gajka póki co nic nowego. Landrynka albo jutro testuje albo we wtorek beta. Przedszkolanka kracze że @ idzie a wcale nie idzie i nie przyjdzie przez 9 miesięcy.
nie no ja ją udusze... idzie @ ale na kwiecień conceive kupię -
nick nieaktualnyto trzymam od poniedziałku mocno kciuki za wszystkie dziewczyny testujące
a ja leżę i umieram.. maż zabrał mnie dziś na wycieczkę rowerową przejechaliśmy od godz 9 do 17 z małymi przerwami 58km a teraz nogi mi mało w d.. nie wejdą a o moim tyłku nie wspomnę.przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
przedszkolanka:) wrote:nie no ja ją udusze... idzie @ ale na kwiecień conceive kupię
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2014, 19:56
Gajka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyja to nie mogę się doczekać takiej pogody już w maju gdzie bedzie cieplutko wtedy to można poszaleć już na rowerze ale teraz ta pogoda marcowa to zdradliwa i mi ta dzisiejsza wyprawa wyjdzie jaką anginą albo zatokami bo powietrze jakby nie było zimne w ruchu