Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Nie da się bo teściowej trzeba pomagać bo ma problem ze stawami i ktoś musi przy niej siedzieć
A choćby się dało to ten by na pewno zabrał ją ze sobą. Ona teraz nawet z teściem już prawie tydzień nie gada. Coś czuję że jak się poda do babci ( jej mama) to będę miała ładnie przesrane.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2014, 16:12
-
nick nieaktualnypotforzasta wrote:Nie da się bo teściowej trzeba pomagać bo ma problem ze stawami i ktoś musi przy niej siedzieć
A choćby się dało to ten by na pewno zabrał ją ze sobą. Ona teraz nawet z teściem już prawie tydzień nie gada. Coś czuję że jak się poda do babci ( jej mama) to będę miała ładnie przesrane. -
nick nieaktualny
-
Landrynko też obstawiam u Cibie 20 dc ale fakt zobaczymy jutro Twoją temp.
Co do męża w zasadzie nie ma co gadać już ma prawie 30 więc go nie zmienię choćbym nie wiem co robiła Mam nadzieję że zacznie myśleć jak już w ciąży będę. -
nick nieaktualny
-
przedszkolanka:) wrote:chciałabym,ale nic mi nie dolega itp .
u Was też dzisiaj tak szro, ciemno i leje? Poprostu oczy dzisiaj mi nie funkcjonują, takiegooooo lenia mam
U nas dzis sloneczkoprzedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
slodka100 wrote:Najważniejsze, ze ty i malenstwo macie się dobrze
u mnie dzien jak co dzien jestem po @ i zaczelam nowy cykl bez wyliczen, mierzenia itp taki spontan
przedszkolanka u mnie tez taki ponury dzien
Landrynko jesli beta wyjdzie - to niech ten cykl konczy sie jak najszybciej i zaczynaj od nowa z wiekszymi silami -
nick nieaktualny
-
A co to jest za poddawanie sie co ?!
Ten kto sie poddaje jest przegrany ten co walczy walczy do konca dopóki nie osiagnie tego o czym marzy .
Nie poddawac mi sie tu nie wolno .!
Wiem ze jest ciezko sama chcialam sie poddawac ale wiedzialam ze jak sie poddam nic nie zdziałam ! -
nick nieaktualnyewelina:P wrote:A co to jest za poddawanie sie co ?!
Ten kto sie poddaje jest przegrany ten co walczy walczy do konca dopóki nie osiagnie tego o czym marzy .
Nie poddawac mi sie tu nie wolno .!
Wiem ze jest ciezko sama chcialam sie poddawac ale wiedzialam ze jak sie poddam nic nie zdziałam !
kazde kolejne próby mnie coraz bardziej dołują -
Landryneczka wrote:Kochana a co ja mogę jak mam cykle bezowulacyjne .
kazde kolejne próby mnie coraz bardziej dołują
Zmien lekarza i jesli masz badania porobione to idz ztymi badaniami jesli on z tych badan powie ci ze masz nieregularne cykle i problem z owulka to popros o stymulacjie .
Bo 2 max 3 razy do roku moze kobieta nawet zdrowa nie miec owulacji ja tez nie mialam 2 cykle pod rząd owulki . Myslalam ze wyjde z siebie poszlam zrobilam badania co sie okazalo mialam problem z owulka