Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyGroszku ja wsypuje dwie łyżki zalewam gorącą wodą i parze przez 30minut i pije samą wodę
i mi pomaga widzę poprawę jeśli o śluz chodzi i raz dziennie pije
Ja za to mam dużo wdonistego sluzu terazWiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2014, 12:56
-
nick nieaktualny
-
Przedszkolanko to jak masz mokro kolo szyjki to musi byc sluz
Nie wiem czy musi tak byc ale zawsze piszecie ze zalewa Was sluz w ciazy i jak ciaza sie rozpoczyna to tak wyglada....
Mierzylqm sobie cukier, na czco mam 99
Godz po posilku 120
2 godz po posilku 102
Dobre to sa wyniki??
slodka100 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzieki slodka
No ja slyszalam ze przed malpa jest sucho i tak zawsze mam... teraz tez....ale pewnie no roznie moze byc. Kazda jest inna.
Ja chyba caly cykl mam sucho dlatego bede pic siemie lniane, zaczynam od dzis. Mezus juz kupil. Dzieki Sandra i AgaWiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2014, 14:08
-
Kiedys mialam wiecej tego sluzu teraz jakos sie wysuszylam a duzo pije.. eh pewnie jakies zaburzenia hormonalne, klopoty z estrogenami albo eszcze cos gorszego bedzie pewnie wszystkie plemniczki ktore mialy w tym cyklu szanse padly na przedbiegach
Kiedys ten sluz mnie wkurzal i nie chcialam go miec bo balam sie ze to sa uplawy i swiadczy o jakims zapaleniu a teraz duzo bym dala zeby go miec...
Rureczki juz napchane farszem, polane sosem pieka sie... potem serek na gore, znowu na troche do piekarnika i pycha... (mam nadzieje, bo dzis pierwszy raz takie danie bedzie)
A wieczorem znowu do pracy, modlcie sie zeby udalo mi sie wybrnac z tego wykladu, plissska
Po wczoraj troche mi przeszlo jak bylam w pracy takie wahania nastrojow mam :p malpowe
Hej Ewelinka, Mloda Mama ostatnio miala zielona kropke
Co tam u Ciebie Kochana???Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2014, 14:29
-
Landryneczka jak chcesz zrobic test to lepiej rano bo wyższe stężenie tego hormonu ciążowego
przedszkolanka ja bym poczekała do terminu @ zeby nie byc potem rozczarowaną ale wiem że korci bo sama robilam przed terminem ale chyba z 2dni gora
W każdym razie zycze wam tych upragnionych 2 kreseczekGroszek lubi tę wiadomość
-
hey Ewelinka jak sie czuje przyszla mama?
groszek tez tak kiedys mialam z tym sluzem ze myslalam ze to cos zlego bo ogolnie na co dzien chodze z wkladka higieniczna i mnie to wkurza
ach ten moj Maż romantyk wlaczyl mi plyte z naszego weselaGroszek, ewelina:P lubią tę wiadomość