Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
a dlugo trzeba pic to siemie zeby widziec efekty, po ja kim czasie cos zauwazyłyscie?
To widzisz slodka, ja skutecznie wygonilam sluz ale z powrotem go chce miec! Ejj, wracajj !! sluzie, zalej mnie, prosze !
mokro zle i sucho tez zle
slodka, fajnie tak czasem obejrzec i przypomniec sobie swoje wesele ))
smacznego !!!!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2014, 14:32
-
slodka100 wrote:hey Ewelinka jak sie czuje przyszla mama?
groszek tez tak kiedys mialam z tym sluzem ze myslalam ze to cos zlego bo ogolnie na co dzien chodze z wkladka higieniczna i mnie to wkurza
ach ten moj Maż romantyk wlaczyl mi plyte z naszego wesela -
przedszkolanka:) wrote:Cześć Ewelinka, eh...piękny 13 tydzień ja dzisiaj jakiś dół przed @ ;/
Groszku ja też zawsze wyzywałam,a teraz bym go chciała...
slodka, no chciałam we wtorek bete,ale ciągle zdanie zmieniam więc wiesz -
Landryneczka i Przedszkolanka, gracie nam juz tutaj na emocjach normalnie:P
wiem ze jestesmy rozne i mozna miec nieregularne cykle ;p
ale ile mozna przekladac testowanie?
chcecie zebym tu zeszla na zawal przed 30 rokiem zycia?
zreszta pewnie nie tylko mnie to grozi
jakby mi sie malpa spozniala 2-3 dni to znaczy ze cos jest na rzeczy, termin mam na czwartek a jakby jej nie było do tego czasu to w sobote bede testowac
ale chyba wszystkie znaki na niebie i ziemi o niej raczej swiadczą... -
Groszek wrote:Kiedys mialam wiecej tego sluzu teraz jakos sie wysuszylam a duzo pije.. eh pewnie jakies zaburzenia hormonalne, klopoty z estrogenami albo eszcze cos gorszego bedzie pewnie wszystkie plemniczki ktore mialy w tym cyklu szanse padly na przedbiegach
Kiedys ten sluz mnie wkurzal i nie chcialam go miec bo balam sie ze to sa uplawy i swiadczy o jakims zapaleniu a teraz duzo bym dala zeby go miec...
Rureczki juz napchane farszem, polane sosem pieka sie... potem serek na gore, znowu na troche do piekarnika i pycha... (mam nadzieje, bo dzis pierwszy raz takie danie bedzie)
A wieczorem znowu do pracy, modlcie sie zeby udalo mi sie wybrnac z tego wykladu, plissska
Po wczoraj troche mi przeszlo jak bylam w pracy takie wahania nastrojow mam :p malpowe
Hej Ewelinka, Mloda Mama ostatnio miala zielona kropke
Co tam u Ciebie Kochana???
wszystko dobrze w piatek bylismy na wizycieWiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2014, 14:42
-
ewelina:P wrote:Dobrze kochana dziekuje . Co u Ciebie ?
u mnie dzien jak co dzien jestem po @ i zaczelam nowy cykl bez wyliczen, mierzenia itp taki spontan
przedszkolanka u mnie tez taki ponury dzien -
nick nieaktualny
-
A ja Wam mogę pomarudzić??
Właśnie sobie musiałam popłakać Ten mój mąż to jakiś mamin synuś czasami się zastanawiam po co on się żenił ze mną jak jemu mamusia jest najważniejsza ech wkurzył mnie dzisiaj dobrze że sobie pojechał do Kościoła bo by wynikła jakaś kłótnia Musiałam popłakać i sorki że Wam tutaj zasmucam.
Jeszcze mnie zaczęło mdlić z tego wszystkiego nie znoszę nerwów zawsze mam to samo po uspokojeniuWiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2014, 15:55
-
nick nieaktualny
-
Nic się nie stało w ogóle się nie liczy z moim zdaniem co ja powiem to zawsze z mamusią trzeba skonsultować nawet dzisiaj się dowiedziałam że na mój remont mamusia musiała zgodę wyrazić a kur*a co jej do tego jak ja w tym siedzę nie ona nosz ja pier...
Mamusia chce gdzieś jechać jedzie nawet wolne jakby miał wziąć to weźmie a pojedzie a jak ja chcę gdzieś pojechać to on nigdy nie ma czasu. chyba kupię sobie psa... a nie sorry mamusia nie lubi a on uczulony -
nick nieaktualnyLandryneczka przejrzalam Twoj wykres wg mnie tez jest bezowulacyjny, chociaz z kolei niby jeden moglby pasowac po 15 dniu, niemniej za to za długi cykl. Wg mnie to powinnas kupic testy owulacyjne, bo jezeli takie masz tempki i zmiany sluzu to jest nieodzowny.
Potoforzasta Ty sie nie stresuj, tylko na spokojnie z nim porozmawiaj, i powiedz, ze zona wazniejsza niz matka. -
nick nieaktualny
-
Ale ja rozmawiam, czasem jak trzeba to tak głośno żeby mamusia słyszała ale już nie mam siły co najmniej raz w miesiącu na jeden i ten sam temat rozmawiać.
Wiecie co ja jak będę w ciąży i urodzę to moje dziecko będzie z dala od babci i na pewno nie będę rozpieszczać żeby za przeproszeniem z każdym gównem leciał do mamusi. Kurde nie kłócę się z nią bo jako tako mi nic nie powie ale za to on jej wszystko. A jak nie będę to w końcu się albo stąd wyprowadzę na jakoś czas sama a on zrozumie o co mi chodzi albo będzie rozwód bo ja już powoli tracę siły i argumenty.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2014, 16:07