Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Madziulka wrote:Mizzy a mojemu 3 dni temu coś w karku pykło i nie mógł się ruszyć.Jak sie położył to nie mógł wstać aż łzy miał w oczach a ja sie śmiałam że wkońcu zobaczył jak mi ciężko podnosić się z łóżka.Niedobra ze mnie żona
ale co tam.. oni nam mówią żebyśmy nie stękali że na pewno nas tak nie boli.. a sami to by się ze...sr.. na naszym miejscu
Madziulka, Madziulka lubią tę wiadomość
-
Livia ponoć w drugiej ciąży brzuszek szybko wyskakuje
ale to nie znaczy że zaraz będziesz wielka później
przynajmniej prędzej będą cię w kolejkach przepuszczać a nie
Ślicznie wyglądaszja pamiętam jak sobie zdjecia robiłam na początku i wydawało mi sie że mam wieeeelki brzuch.. ale jak tak patrze na nie z perspektywy czasu to chyba nie wiedziałam co to znaczy DUŻY BRZUCH jak teraz na siebie spojrzę i jak mała mi namioty robi... to poprzednie brzuszkowe zdjęcia to pikusie
a tu jeszcze może miesiąc mi został..
masakra
livia30 lubi tę wiadomość
-
Livka ja teraz mam nie duzo wiekszy brzucholek
a zaraz rodze
hehehehe
i sie dziwić ze mnie nikt w mpk i kolejkach nie puszcza..jak w kurtce mało co widać ze ja w ciazy
pewnie CI teraz wybuli i sie zatrzymatakże luzik...przynajmniej wiesz ze w ciazy jestes
zjadłam ziemniaki z maślankądoprawie teraz słodkim cukierasem i ide sie połozyć
-
ajcia wrote:hej
Takie pytanie czy któraś z was korzystała już z mikroskopu owulacyjnego czy to jest coś warte.Pytam ponieważ mam nie regularne miesiączki i jest mi ciężko wyliczyć owulacje hm juz w tym miesiącu przechodzę 2 miesiączkę
Myślę, że powinnaś raczej zrobić monitoring u ginekologa - to da Ci pewność co do owulacji a nie jakieś mikroskopy.
-
mizzelka wrote:no mam nadzieje że mi pokażą
a dużo pieluszek zużywa malutka? bo własnie chciałam się zapytać ile tych opakowan jedynek pieluch kupić.. czy np jedno opakowanie 43 starczy na kilka dni czy na tydzien czy od razu bryknąć dwa opakowaniażeby mieć z głowy
bo chyba na dwójki nie bd zaraz strzelać bo jednak dziewczynki są małe..
a śpioszka ci dużo? już piersi cie nie bolą? bo coś pamiętam że okład z kapusty robilaś.. czy mi sie coś myliprzez miesiac uzywamy pampers a pozniej na dada sie przebosimy
Lebka jest grzeczna, budzi sie co 3h na karmienie i jedno czy dwa odstepy miedzy karmiebiam ne spi ale nie marudzi, zjada 60 ml mleka. Od 5 dnia dawalismy 30 stopniowo coraz wiecej.
Oklady z kapusty pomagaja, piersi nie sa jak bank i swedza co znaczy ze pokarm sie spala, ale jak d srody nie mibe zupelnie t ide po zqstrzy na zatrzymanie pokarmu, rodzinny daWiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2015, 19:14
-
Hejo:-)
Jeszcze nie cisne... 3 cm... Glowka ladnie wstawiona.... Pojde za pol godz.na badanie, ale skurcze cos klapnely...skurcze troche sciskaja, oddechu brakuje. Daje rade, musi byc pozytywnie
Moze sie drzemne jeszcze
troche jestem klapnieta.. Tyle emocjiniespodziewanie
Lezy tu ze mna laska, ma 2 cm i wymieka...Anutka lubi tę wiadomość