Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
dziewczyny a mi tak niedobrze ze zaraz puszcze pawia..nie wiem o co chodzi..niby sie odbija wiec na zołądku nic nie siedzi, no ale musze byc w pionie bo spawne....a juz mi oczy leca i chce iśc spać !!
-
nick nieaktualnyDziewczyny, chyba czuję ruchy a raczej jak by ktoś bańki puszczał ..
Nie jestem pewna czy to jest to, ale dziwne rzeczy tam się dzieją
eh .. weszłam na Belly poczytać a tam dzieciątkowi w 13 tygodniu serduszko przestało bićprzedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Rudasku mi jest co wieczór niedobrze i muszę coś zjeśc i jest lepiej ale nie wiem czy to to samo co u Ciebie
Lenka widziałam to niestety, aż się wystrachałam bo zaraz mam wizytę i jakiś niepokój mnie ogarnął ale przecież musi być wszystko dobrze!
Ja jak czułam ruchy tak teraz nie czujęAlbo to nie było to albo schował się głębiej i mnie nie zaczepia łobuziak
-
nick nieaktualny
-
Lena87 wrote:Rudasku a ciśnienie jak ?
ciśnienie oki, rano mierzyłamczuje sie oki ale te mdlości straszne..matko świeta nawet na poczatku ciązy tak nie mialam...
Livcia jestem najedzona...i myśle czy nie przejedzona....sama nie wiem o co chodzi..a jak na zlość nie mam ani mięty ani rumianku zeby wpyić...chyba sie coli napije, choć mi sie odbija wiec to nie zołądekWiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2015, 21:22
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny