Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Groszku trzymamy kciukiiiiiiiiiii
aaaaaaaaaaaaa i kolej na mnieeeeeeeeee
już sie doczekać nie mogę
a póki co to czekam na wielebnego, az przyjdzie w moje skromne progihahaha
ale najpierw....swieże bułeczki i pyszne śniadanko...a coi kawaaaaaaaaaaaa
Lena87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Też muszę się zmobilizować bo zasiadłam przed komputerem i ruszyć mi się nie chce a trzeba chatę ogarnąć, obiad przygotować i znowu do zdjęć zasiąść
Cholerka, a ja zapomniałam, kupiłam sobie płyty Mozarta i nie słuchamTrzeba zapodać już na wieczór powoli bo z tego co czytałam od 16 tyg dzidzi może już słyszeć wszystko
Ktoś tu chyba czuje małe bąbelki w brzuszkuCzyżby wiercipiętek szalał?
Tańczy bo matka muzyki słucha
-
A ja znów byłam ochrzczona jak miałam... czekaj.. 12 listopada się urodziłam i już na święta bożego narodzenia były chrzciny
jakoś tak... ale nie chce oszukać muszę się mamy przypytać bo moją małą też bym tak jakoś chrzciła, przy najbliższym święcie
na święta Wielkanocne
Lena87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMizzy rozwaliłaś Mnie *
Ślizgaj się jak pingwin na śniegu ! Chlup !
ha ha ha ..
Dziewczyny rozczarowałam się, po przeczytaniu wszystkich części 50 twarzy Greya itd ..
Miałam niedosyt i oczekiwałam na film .. a tu się okazuje że film nie jest z lektorem tylko z Napisami
T. nie był w ogóle chętny na ten film, a teraz jak dowiedział się że z napisami jest to już w ogóle nie pójdzie ..Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2015, 11:43
mizzelka lubi tę wiadomość
-
Rudasku skarbie czytałam na Czerwcowych i Lipcowych artykuł mi podesłała jedna dobra duszyczka :
http://fizjo.edu.pl/?p=1656
o tych naszych nieszczęsnych kościach i chrupaniu.. i tam czytałam żeby przekręcić się na bok to trzeba złączyć nogi z sobą.. i... zadziałało!
mogłam normalnie się przekręcić już od nie pamiętam kiedy.. bez wielkiego bólu
ja pitole jakie to debilnie proste a jaka ulgaLena87 lubi tę wiadomość
-
Anutka wrote:U faktycznid, zasugerowalam aie poroddm moim i mojej mamy, po przebicih poszlo ekspresem
Anutka lubi tę wiadomość
-
Madziulka wrote:U każdego inaczej to przebiega.Moja koldzieckiem pierwszym dziecku dwa dni sie meczyla w szpitalu,przy drugim od dostania skurczy ledwo zdążyla do szpitala bo miala juz parte i w biegu jej łóżko szykowali
mialam lekki porod
Madziulka rozpakuj sie juz. Musi ci byc ciezko, ja rodzilam w 39 tc i ledwo chodzilam
Madziulka lubi tę wiadomość
-
Lena87 wrote:Mizzy rozwaliłaś Mnie *
Ślizgaj się jak pingwin na śniegu ! Chlup !
ha ha ha ..
niestety taką mam wyobraźnię i nic na to nie poradzę
chociaż po innych animacjach stwierdzam że może być jak kot
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2015, 11:57
livia30, Lena87 lubią tę wiadomość