Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Mizzi ja się kiedyś poszczam ze śmiechu przez Ciebie, zobaczysz
Lenka a skąd pomysł, że film miał być z lektorem? W kinie zawsze jest z napisami ewentualnie z dubbingiem (porażka - nie jestem w stanie tego oglądać). Jak wyjdzie na płytach dvd to wtedy będzie z lektorem dopiero
Przyjedź do mnie, też nie mam z kim na to iść i właśnie pisałam dziś mężowi, że pójdę sama bo kto mi zabroni?Ale nie spodziewam się rewelacji bo aktorka mi nie pasuje poza tym jeszcze nie było filmu, który przebiłby książkę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2015, 12:06
mizzelka lubi tę wiadomość
-
Zostalam mamusia Gabrysia dzis o godz. 9.45
Porod silami natury z nacieciem krocza. Dzieciaczek wazy 3200 g, ma dlugosc 55 cm
Porod masakra!! Express 5 godzin. Juz sie karmilismy
Teraz juz wiem jak to wyglada...
Pozdrawiamy!mizzelka, Madziulka, Lena87, livia30, XxMoniaXx, Z., Anutka, Sury, przedszkolanka:), Złota, Maniuś lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLivka jakoś byłam nastawiona na film z Dubbingiem bądź Lektorem ..
Chyba też będę musiała sama pojechaćbądź zrobić babski nalot na film
Mi nie pasuje ani aktor ani aktorka
Gdybyś tylko bliżej mieszkała to z Miłą chęcią !! a tak pół Polski zjechać bym musiała ..Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2015, 12:13
-
Groszku superrrrrrrr, dzielna kobitka z Ciebie !!!!!
GRATULACJE dla DZIELNEJ mamusi
jak będziesz miała trochę siły to proszę napisz nam wrażenia z pierwszego spotkania z małym
jak poród ? aż taka masakra ?
ale się cieszę
Rudasku, Madziulka teraz czekamy na WASWiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2015, 12:53
-
Groszek wrote:Zostalam mamusia Gabrysia dzis o godz. 9.45
Porod silami natury z nacieciem krocza. Dzieciaczek wazy 3200 g, ma dlugosc 55 cm
Porod masakra!! Express 5 godzin. Juz sie karmilismy
Teraz juz wiem jak to wyglada...
Pozdrawiamy!
GratulacjeWiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2015, 12:56
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
Dziewczyny a jak to sie stało ze wczoraj Groszek w szpitalu wylądowała?
bo chyba ominęłam to info....
u mnie dziś skurcz..ale pojedynczy poki co
No tak..teraz Madziulka, która już powinna być rozpakowana a później jaaaaaaaaaaaaa -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny