Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCisza
eH .. Mi chyba ciężko dogodzić z zapachami tak jak Livii ...
W sklepie te preparaty serii Dream fajnie pachniały a po nałożeniu na skórę sam plastik
Ciekawa jestem jak będzie z oliwką i płynem do kąpieli ..Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2015, 21:11
livia30 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wróciłam!
UWAGA!
Zaliczyłam ale to nie wszystko. Z wyróżnieniem!!! Aaaaa jestem taka szczęśliwa, że od razu indeks podłożyłam dyrowi, żeby wpisał
Zaraz wkleję wam zdjęcie jakim wygrałam
P.S. A ja dzisiaj w Rossmanie dostałam koszulkę ciążową za 1grPani na mnie spojrzała, powiedziała że za chwilkę wróci... przyszła i kładzie na ladzie trzy pudełeczka i mówi, żebym sobie coś wybrała za 1gr bo widzi, że mi się przyda
A tam były majtki dla cieżarnych, koszulka i pas uciskowy - wybrałam koszulkę
przedszkolanka:), mizzelka lubią tę wiadomość
-
Lena87 wrote:Cisza
eH .. Mi chyba ciężko dogodzić z zapachami tak jak Livii ...
W sklepie te preparaty serii Dream fajnie pachniały a po nałożeniu na skórę sam plastik
Ciekawa jestem jak będzie z oliwką i płynem do kąpieli ..
Lenka, bo my podobne do siebie jesteśmy, już to ustaliłyśmy wcześniej pamiętasz?Lena87 lubi tę wiadomość
-
livia30 wrote:Wróciłam!
UWAGA!
Zaliczyłam ale to nie wszystko. Z wyróżnieniem!!! Aaaaa jestem taka szczęśliwa, że od razu indeks podłożyłam dyrowi, żeby wpisał
Zaraz wkleję wam zdjęcie jakim wygrałam
P.S. A ja dzisiaj w Rossmanie dostałam koszulkę ciążową za 1grPani na mnie spojrzała, powiedziała że za chwilkę wróci... przyszła i kładzie na ladzie trzy pudełeczka i mówi, żebym sobie coś wybrała za 1gr bo widzi, że mi się przyda
A tam były majtki dla cieżarnych, koszulka i pas uciskowy - wybrałam koszulkę
gratulacje kochana!!!livia30 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny