Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Lena87 wrote:Tak tak, mamuśka odda wszystko co najlepsze Ma
Myślami jest przy synku, a twarzą przy dziewczynce ..
Dawno tak buzi nie miałam wysypanej trądzikiem, dekoltu i pleców
także na to bym nie patrzyła
teraz sie dziwiły w lab że dziewczynkę bd mieć bo dobrze wyglądam i włosy błyszczązależy jak hormony nam służą
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymizzelka wrote:ja na początku syfy okropne miałam, dopiero pozniej sie wyregulowało mniej wiecej.. a na plecach to masakra byla i busz na nogach, dopiero potem jak sie uspokoilo to rzadziej się goliłam...
także na to bym nie patrzyła
teraz sie dziwiły w lab że dziewczynkę bd mieć bo dobrze wyglądam i włosy błyszczązależy jak hormony nam służą
To Mi na razie nic nie służy!!
-
Czekam na swój horror
i potem wezmę się za mycie łóżeczka i nawet folie przeszoruje.. to potem położę pościel małej..
mój G mnie zszokował kilka dni temu jak był zdziwiony ze posciel nową piorę
i po co...
to się go wtedy spytałam czy gatki pierze jak kupi.. bo paluchami ludzie obmacają.. może mam schize ale nie mogę jakoś tak bez przeprania.. jeszcze tym bardziej dla małej
a pro po z tej pościeli wyprałam rożek normalnie tylko wirowanie wzięłam na 400 i nic się nie skotłuniło i w ochraniaczu tak samo.. a tak sie bałam.. -
Ta dziewczyna z belly co mówiłam Wam , że dziecko z zespołem downa niby to zrobili badanie jeszcze raz i wyszło 100% chore i dodatkowo dziura w
i przepływy złe.. urodziła je bo zdecydowali się na to . Lekarze stwierdzili , że nie dożyje maluszek do końca ciąży albo umrze podczas porodu albo tuż po kilku dniach . Przez to jeszcze bardziej boje sie tego 9 lutego tych połówkowych .. no ale musi być dobrze..
-
mizzelka wrote:jak na pierwszym prenatalnym było ok, to czemu na połówkowym miałoby być źle?
trzeba myśleć pozytywnie
-
XxMoniaXx wrote:wiem ale niby testu z krwi pappa nie miałam bo niby usg dobre i kość nosowa maleństwo nie dało sobie zmierzyć , no ale jak powiedział , że dobrze to chyba dobrze
co ma być to będzie
a będzie dobrze
-
nick nieaktualnyMonia przykro takie rzeczy czytać, ale niestety w tym przypadku My tak naprawdę nie możemy nic zrobić tylko zdecydować ..
Byłam w Rossmanie, zakupiłam BabyDream Oliwkę, Balsam i płyn do kąpieli i w gratisie dostałam folię przeciwdeszczową na wózek też tej firmy ..
Za fotel zwrócili Mi pieniądze ..Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2015, 16:58