Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej Wam
co tak z rana o cellulicie i grubościach ? która tu jest gruba ? bo palnę ją zaraz
śliczne macie brzuchy, brzuszki i brzuszeczki
u mnie białooooo
a co do brzuszka to mąż coraz częściej go dotykai ostatnio mi mówi gdzie Ty masz ten luźniejszy tłuszczyk ? to jest niemożliwe on sie zmienił w twardy brzuch
nie ma to jak solidny komplement
-
Mizzy ja rozstępy mam jeszcze sprzed ciąży po bokach pośladów... ale co? kwiecień i ćwiczymy a w lecie zawstydzamy nasze młodsze wiekiem ciąży mamy ?
u nas też coś w powietrzu było, bo moja mama i tata weekend na kibelku spedzili
Monia grunt to trafiony komplement -
ja też mam białe rozstępy z wieku dorastania i mężny stwierdził, że je kocha
eeeee tam Mizzy lustro miej tylko dla podziwiania brzusia, Aguś Ty to samo , bo już niebawem ich nie będziecie miałyprzedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
A propo kolejnego maleństwa - Mąż mi wczoraj po wizycie u gin powiedział że od razu po Franku chciałby żebyśmy mieli drugie dzieciątko
w ogóle stwierdził że fajnie by było mieć dużą rodzinkę!!! tylko ciekawe ile ma na myśli mówiąc "dużą"?!
mizzelka, Lena87 lubią tę wiadomość
-
ja to Monia po ostatnich akcjach mam uraz.. chciałam szybko ale teraz zmieniłam zdanie
dziś się pakuję, och wow w koncu hahaha
ale odnoszę się do listy od Rudaska i tu fajnie też piszą:
http://www.mamytatytematy.pl/wyprawka-szpitala-wyprawka-dziecka-wyprawka-mamy/
akurat kobietka wybrała prawie takie same kosmetyki jak jabez kitu
-
jak to na czerwcowych i lipcowych napisała mi znajoma...
(bez urazy dla synków, wszystkie dzieci są kochane)
nie sztuką jest zrobić syna, lecz sztuką jest zrobić dziurkę w dziurce
rozwaliła mnie tym na łopatkiLena87, XxMoniaXx, przedszkolanka:), Złota, Z. lubią tę wiadomość
-
hahahahahha Mizzy padłam jak to przeczytałam
wiecie dziewczyny dziś śniło mi sie, że szalałam po ciucholandzie i miałam ciuszki jak nowe, śliczne normalnie boskie ... cały koszyk i się obudziłam i szukałam ich po łózku bo nie umaiłam odżałować, że to był tylko sen bo taki łup miałam cudnyprzedszkolanka:), mizzelka lubią tę wiadomość
-
Po stronie mojego Męża same chłopaki więc wszystkie babcie, ciocie itd czekają na dziewczynkę, a dla równowagi mój Tata ma trzy córki więc wiadomo kto się cieszy najbardziej
Ale to przecież i tak nie ma znaczenia, najważniejsze żeby zdrowe były nasze bobasy
A Twoją listę Mizzy już mam ładnie skopiowanąmizzelka lubi tę wiadomość