Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
na belly są już po połówkowym prawie , jeszcze nie wszystkie ale oprócz tej jednej co Wam pisałam to ogólnie ok
tylko w 2 przypadkach szyjka zaczyna sie skracać i muszą leżeć a w jednym szyjka sie skraca i rozwarcie .
Nieznaczna ilość osób nie zna jeszcze płci , z tego co pamiętam to dziewczyny i chłopcy mniej więcej po równo -
livia30 wrote:Oooo to pewnie wymęczona jestem bo ostatnio miałam przypływ energii i się wzięłam za sprzątanie ostre w domu. No i zaliczenie na uczelni to stres... Już mi lepiej
Dzięki Złota
A poza tym, masz tam normy dla ciężarnych wypisane czy dla "normalnych" kobiet?
Bo są różne w zależności od stanu: w błogosławionym są inne normy. Normą w ciąży jest spadek o 4-7%.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2015, 15:01
-
ja przed wizytą 18 lutego u mojej gin mam zrobić mocz . Bo co miesiąc robię mocz a co drugi m-c mocz i morfologie krwi .
Coś czuje, że na następnej wizycie dostanę na glukozęWiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2015, 15:09
-
XxMoniaXx wrote:ja przed wizytą 18 lutego u mojej gin mam zrobić mocz . Bo co miesiąc robię mocz a co drugi m-c mocz i morfologie krwi .
Coś czuje, że na następnej wizycie dostanę na glukozę
Monia ja mocz i morfologię robię co 3 tygodnie regularnieXxMoniaXx lubi tę wiadomość