Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
wiemy Mizzy , że z dzieciaczkiem to ciężko na sen , toalete a co dopiero na czas na forum .. ale będziemy czekać z niecierpliwością na każdy odzew od mamusiekmizzelka wrote:no ciekawe kto pierwszy idzie na plac boju
będzie dobrze
mam nadzieje ze forum nie ucichnie za bardzo

postaram sie dolączyć do rozmowy jak tylko bd mogla
i mi Mała na to pozwoli 
mizzelka lubi tę wiadomość
-
biedna Madziula, ale już po wszystkim i Marcelka ma przy sobie

to teraz Ty Rudasku, bo mojej się nie spieszy i wizytujemy za tydzień
też będę chciała tu nadal być
mąż obiecał czas na forum i fitness popołudniami
mizzelka lubi tę wiadomość
-
No zobaczymy Agus co dzis Pan Dr powie:) no ale czas zbliza sie nieubłaganie...max 14 luty
mam nadzieje, ze nie przenosze bo tego nie chce!
a dziecko do tego czasu to mnie zabije...juz mam połamane żebra:)
Ciekawe ile waży ten moj Rozbójnik
przedszkolanka:), mizzelka lubią tę wiadomość
-
no ja swojego męża wtedy nie znałam jeszczeXxMoniaXx wrote:ja też przed tabl nie miałam żadnych badań . Szłam po nie bo chodziłam jeszcze do technikum i byliśmy przed ślubem a nie chcieliśmy wpaść .
ale te krwawienia mnie dobiły... nie wiedzialam co sie dzieje ze mna i ktos mi tą babę polecił.. nawet USG mi nie zrobiła.. ale człowiek teraz mądrzejszy..
-
Monia, ja jutro 23 tydzień, między nami równo 3 tygodnie różnicy

Nigdy nie brałam tabletek anty. Uff
U mnie zupka pyrka, poodkurzane, trochę w domku ogarnięte, czas się zabrać za mężową sesje na studiach
Jusiakp, jak odbierzesz betę to będą tam obok normy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2015, 12:36
mizzelka, XxMoniaXx lubią tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
kazde lab ma swoje przedziały, ale będzie zaznaczone albo 0<100 czyli brak ciąży
albo powyżej 2 to już ciąża. tak powinno pokazać normy itp i podkreślić twój wynik
ale najwazniejsze zeby mniej wiecej wynik miescil sie w normach tygodni albo zeby byl dobry przyrost o jakieś 60 % (choć mam kolezankę z forum co miala ponizej 55% a córcia jest zdrowa i ciąża ok) wtedy się porównuje pierwszy wynik z drugim wynikiem po 48 h
i oblicza procentowy przyrost.
no ale żeby sprawdzić cokolwiek trzeba mieć pierwszy wynik pozytywny
nie wiadomo w sumie kiedy była owulacja... i dlatego to nas troszkę zmyla, ale pisalas ze do 2 stycznia było
.. więc możliwe że wtedy była owulka...
-
Z i całe szczęście ze nie brałaś! no chyba że są dobrze dobrane..
znów moja siostra brała cały czas jedne i te babsko jej jakos dobrze dobrało.. i przez tyle lat, odstawiła teraz i normalnie @ ma w terminie, wszystko elegancko, tyle że wróciły jej bardzo bolesne miesiączki jak kiedys, ale to już u nas "rodzinne" mam nadzieje ze moja Milenka nie bd tak cierpieć
Z. lubi tę wiadomość
-
Hej kochaniutkie
malo pisze ale jestem na bierzaco...
Witam kolejnego malego czlowieczka na forum
i czekam na nastepne 
Ja nie moge si doczekac kolejnej wizyty...za tydz we wtorek...mam nadzieje ze wszystko z moim malenstwem w porzadku...
Pozdrawkam wszystkie i kazda z osobna
mizzelka, Z. lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny