Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
mizzelka wrote:no ciekawe kto pierwszy idzie na plac boju
będzie dobrze
mam nadzieje ze forum nie ucichnie za bardzo
postaram sie dolączyć do rozmowy jak tylko bd moglai mi Mała na to pozwoli
mizzelka lubi tę wiadomość
-
biedna Madziula, ale już po wszystkim i Marcelka ma przy sobie
to teraz Ty Rudasku, bo mojej się nie spieszy i wizytujemy za tydzień
też będę chciała tu nadal byćmąż obiecał czas na forum i fitness popołudniami
mizzelka lubi tę wiadomość
-
No zobaczymy Agus co dzis Pan Dr powie:) no ale czas zbliza sie nieubłaganie...max 14 luty
mam nadzieje, ze nie przenosze bo tego nie chce!
a dziecko do tego czasu to mnie zabije...juz mam połamane żebra:)
Ciekawe ile waży ten moj Rozbójnikprzedszkolanka:), mizzelka lubią tę wiadomość
-
XxMoniaXx wrote:ja też przed tabl nie miałam żadnych badań . Szłam po nie bo chodziłam jeszcze do technikum i byliśmy przed ślubem a nie chcieliśmy wpaść .
ale te krwawienia mnie dobiły... nie wiedzialam co sie dzieje ze mna i ktos mi tą babę polecił.. nawet USG mi nie zrobiła.. ale człowiek teraz mądrzejszy..
-
Monia, ja jutro 23 tydzień, między nami równo 3 tygodnie różnicy
Nigdy nie brałam tabletek anty. Uff
U mnie zupka pyrka, poodkurzane, trochę w domku ogarnięte, czas się zabrać za mężową sesje na studiach
Jusiakp, jak odbierzesz betę to będą tam obok normy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2015, 12:36
mizzelka, XxMoniaXx lubią tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
kazde lab ma swoje przedziały, ale będzie zaznaczone albo 0<100 czyli brak ciąży
albo powyżej 2 to już ciąża. tak powinno pokazać normy itp i podkreślić twój wynikale najwazniejsze zeby mniej wiecej wynik miescil sie w normach tygodni albo zeby byl dobry przyrost o jakieś 60 % (choć mam kolezankę z forum co miala ponizej 55% a córcia jest zdrowa i ciąża ok) wtedy się porównuje pierwszy wynik z drugim wynikiem po 48 h
i oblicza procentowy przyrost.
no ale żeby sprawdzić cokolwiek trzeba mieć pierwszy wynik pozytywnynie wiadomo w sumie kiedy była owulacja... i dlatego to nas troszkę zmyla, ale pisalas ze do 2 stycznia było
.. więc możliwe że wtedy była owulka...
-
Z i całe szczęście ze nie brałaś! no chyba że są dobrze dobrane..
znów moja siostra brała cały czas jedne i te babsko jej jakos dobrze dobrało.. i przez tyle lat, odstawiła teraz i normalnie @ ma w terminie, wszystko elegancko, tyle że wróciły jej bardzo bolesne miesiączki jak kiedys, ale to już u nas "rodzinne" mam nadzieje ze moja Milenka nie bd tak cierpiećZ. lubi tę wiadomość
-
Hej kochaniutkie
malo pisze ale jestem na bierzaco...
Witam kolejnego malego czlowieczka na forumi czekam na nastepne
Ja nie moge si doczekac kolejnej wizyty...za tydz we wtorek...mam nadzieje ze wszystko z moim malenstwem w porzadku...
Pozdrawkam wszystkie i kazda z osobnamizzelka, Z. lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny