Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
ZłotaTy tu już nie siedź (nie żebym wyganiała
)
ale dobrze radzę idź dorwać męża .. kurde Ty chyba w pracy
oj to sorry
to po pracy bo coś czuję, że się u Ciebie święci
Lenka mój pracuje na dole
smsy odczytuje moje po wyjeździe
Aga u nas z tymi emotkami w smsach tak samo hahahahahahahaprzedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
mizzelka wrote:ja też nie miałam aż tak duuużo śluzu. w tym szczęśliwym cyklu śluz się bawił ze mną hehehe
raz więcej raz mniej.. najwazniejsze ze jest w środku, na zewnątrz nie musi byc go wiele
-
Zamówiłam żelazko i deskę akurat po rabacie w dobrej cenie i kurier za darmo, same plusy, ciekawe jak przyjdzie czy bd tak dobrze i czy nie bd uszkodzony
tfu tfu.. za duzo problemów by było jak na ten tydzien, niech chociaz ten zakup mnie ucieszyZ. lubi tę wiadomość
-
mizzelka wrote:Zamówiłam żelazko i deskę akurat po rabacie w dobrej cenie i kurier za darmo, same plusy, ciekawe jak przyjdzie czy bd tak dobrze i czy nie bd uszkodzony
tfu tfu.. za duzo problemów by było jak na ten tydzien, niech chociaz ten zakup mnie ucieszy -
mizzelka wrote:ja to obserwowałam cały czas, ale wkurzona byłam bo weź czekaj do 27 dc haha
a gin mowil ze niemozliwe zebym miala tak pozno owulki... a jednak
-
przedszkolanka:) wrote:
Monia haha, groźne takie smsy niee?
wiało chłodem
przynajmniej było wiadomo, że coś nie hallo
albo jak dostałam odpowiedź na mojego smsa typu samo "aha"
to już wiedziałam , że mości pan obrażonyprzedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
XxMoniaXx wrote:mi sie zawsze ciągło ten czas okresu aż do owu a potem aż do testowania ... a przez pierwszy rok to juz wogóle to nie miałam owu wcale
najpierw poziom hormonow a dopiero potem dobór..
ja tez sie zastanawiam jak to bd po połogu.. ale prędko się na drugie dziecko nie zdecyduje.. a pisza ze po sn juz mozna naet 4 miesiace po porodzie starań, matko dopiero co sie zagoilo i już?? no i potem z karmieniem piersią.. -
jusiakp wrote:Kochane zrobilam bete, wynik o 14.30. Ale mam stressssaaaaa
dobrze że dziś wyniki to będziesz wiedziała na czym stoisz..
nie chce nakręcać... ale mam nadzieje ze się udałow razie co nastaw się bojowo na nowy cykl