Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyLivka będziesz żyć
! ..
Szkoda, że Gin nie kukneła między nogi co się tam znajduje..
Nie dawno wróciłam dopiero do domu, bo czekałam na T. aż podjedzie po Mnie ..
Przy okazji podjechałam na Cmentarz bo Mój Śp. Brat dziś by miał urodziny i pojechałam zapalić znicz ..
-
jestem na chwilę
zasiedziałam się u cioci
nadrabiam:
Maniuś to wizytujesz dzień przede mną
Lena super,że się już uspokoiłaś i jest dobrze
Livia ciekawe czy Majka coś ukryła przed zebraniemzawsze to emocje były
a wyniki dobre są
ooo Złota nie wiedziałam,że ten hematokryt to o tym wysiłku mówidlatego mam ciągle poniżej normy
Monia miałaś na belly nie wchodzić
Mizzy wpadam na pizzerinki!!!!!!!
teraz wiadomość od Rudaska :
Staś ma 2700, Aga ma bardzo mało wód i 3.02 idzie do szpitala i prawdopodobnie już zostanie. Max do 10 .02 będzie poManiuś lubi tę wiadomość
-
livia30 wrote:A od czego ta mała ilość wód? Jeny jaka ja tępa jestem, nic nie wiem
Aga, Majka ma dobre stopnie - wiem o wszystkichAle muszę jej wychowawczynie ochrzanić bo trochę kobietę ostatnio poniosło
Lecę myć tą głowę. Będę późniejczy ja wiem
ja nie mam doświadczzenia w tej dziedzinie
-
Lena87 wrote:Livka będziesz żyć
! ..
Szkoda, że Gin nie kukneła między nogi co się tam znajduje..
Nie dawno wróciłam dopiero do domu, bo czekałam na T. aż podjedzie po Mnie ..
Przy okazji podjechałam na Cmentarz bo Mój Śp. Brat dziś by miał urodziny i pojechałam zapalić znicz ..
ja teraz 5 lutego też idę.. na cmentarz, tata ma urodziny.. żałuję że na Wigilie w tym roku nie bylam ale nie dalam rady, dopiero w święta go odwiedzilam. -
mizzelka wrote:Szkoda że tak młodzi ludzie odchodzą..
ja teraz 5 lutego też idę.. na cmentarz, tata ma urodziny.. żałuję że na Wigilie w tym roku nie bylam ale nie dalam rady, dopiero w święta go odwiedzilam. -
nick nieaktualnyMonia, to już 10 rok leci jak nie ma Go z Nami ..
Taka Moja prywata :
Mam nadzieję że dzidzia urodzi się między 24 a 28 lipca, wtedy będę wiedziała że Miał On w tym swój udział..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2015, 15:23
mizzelka, przedszkolanka:), Maniuś lubią tę wiadomość
-
Z tego co wiem, to drobne kobietki, które niewiele przytyły i mają małą objętość brzucha często mają z tym problem. Taka fizjologia, ale trzeba kontrolować, bo zbyt mała ilość wód może prowadzić do obumarcia płodu. Można wstrzykiwać specjalny roztwór do worka owodniowego, to się amniocośtam nazywa