Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny, gorąca prośba o pomoc. W innym temacie pisałam już że starania zaczynamy w marcu. Badania zrobione, niby ok. Zastanawia mnie tylko jedna rzecz. Czy któraś z Was ma problemy z przyswajaniem lub niskim poziomem wit. B12 (określanej ponoć jako bliźniacza kwasu foliowego)? Kwas foliowy przyjmuje od 2-3 lat. W zeszłym roku robiłam badania na poziom witamin i wyszło mi, że:
kwas foliowy - 7,81 (norma 5-20)
witamina b12 - 248 (norma 211-911)
Parę dni temu zrobiłam badania ponownie i:
kwas foliowy - 16 (5-20)
wit b12 - 260 ;/
Czy wg Was z takim wynikiem wit b12 powinnam się udać do gin jeszcze przed staraniami? Kwas foliowy wiadomo jakie ma znaczenie, niestety o wpływie b12 na ciąże i płód nie znalazłam za dużo informacji.
Byłabym wdzięczna za każdą informację. Dodam że morfologia ok, żelazo też ok. -
nick nieaktualnyRuda ja nigdy takich badań nie robiłam ..
Z nudów podjechałam do pobliskiego ciuszka zerknąć czy mają spodnie ciążowe lub jakieś bluzki niestety nie było nic ..
Więc poszłam na ciuszki dla malucha, rzeczy świetne nowe z metkami cenowo od 3-5 zł ..
Na wagę też świetne rzeczy były, lekko skulowane ale maszynką ogarnę i będą jak nowe ..
Wiem, że miałam już nic nie kupować, ale są to większe rozmiary a za taką cenę szkoda było nie brać ..
Za 30 zł wyszłam z pełną reklamówką ..Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2015, 17:22
XxMoniaXx, Z., Maniuś lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyXxMoniaXx wrote:Super Lenka
kurde ja muszę gdzieś sie rozejrzeć za jakiemś innym ciuszkiem bo biga droga jak cholera .
Ten Ciuszek został otworzony przez byłego właściciela Bigi ..
Sortownie mają obok sklepu tak więc są na bieżąco
Mam Go nie daleko siebie, ale bez auta oczywiście się nie obejdzie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
a teściowa wielce zdziwiona, że od 2 tyg ruchy czuję
bo wg niej to niemożliwe ..
i jak sie szwagierka MNIE !!!!!! pytała czy czuję ruchy ona pewnie odpowiedziała, że nie zanim ja zdążyłam tchu nabrać ..
ona lubi być w czyjejś skórze i ma dar czucia za kogoś -
Lena87 wrote:Najchętniej wszystko bym kupiła co dla tych dzieciaczków reklamują ..
u Mnie tak daleko do poznania płci ... -
nick nieaktualny
-
Ciocie ja sie wcale nie martwie, wrecz sie ciesze, bo wiem ze Maly jest zdrowy i gotowy
a ja sie już męcze wiec perspektywa porodu w przeciagu tygodnia jest dla mnie zbawiennatak sie ciesze i nie moge sie Małego doczekać
a tu macie cos w gratisie
http://wrzucaj.net/images/2015/01/28/DSC03490.jpg
http://wrzucaj.net/images/2015/01/28/DSC03516a2.jpgLena87, XxMoniaXx, mizzelka, Z., przedszkolanka:), Maniuś, Złota, livia30 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny