Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
No własnie..ja wziełam apap extra....w sumie jak sie wyprostowałam to troche mi przeszło...Maly mi też dał w nocy popalić bo gdzieś mi dopływ tlenu odciął...musiałam co chwilka siadac i wdychać powietrze bo na leżaka sie nie dało oddychać....ehhhhhhhhh
-
Dzień dobry
Pochwaliłam się wczoraj prądem i wyłączyli do 3 w nocy...
Oj bidulki...na głowę może okłady zimne? A do nosa woda tylko Rudasku..
Mi przedwczoraj krew z nosa poleciała pod prysznicem :o za długo miałam w dòł chyba :o
Złota wieczorem zaszalała skoro głowa boli rano
Monia ale to u Ciebie leci!
Miłego dnia!Złota, Lena87, XxMoniaXx lubią tę wiadomość
-
Bry
Od 6 nie mogłam spać bo jaram się już jutrzejszym usgMąż mi maila napisał, że na statku obecnie jest z dwoma chłopakami z Trójmiasta - jeden będzie rodził w lipcu jak ja a drugi we wrześniu tzn ich żony
I jest w szoku, że faceci tak o porodach, ciążach sobie gadają jak baby hi hi
Złota mnie wczoraj głowa bolała, mam nadzieję, że dzisiaj będzie lepiej chociaż ciśnienie w dół leci, wieje u nas... Będę dziś na zakupach to kupie sobie Amol
Rudasku, jeszcze teraz przeziębienie Ci potrzebne było?Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2015, 08:56
Lena87, mizzelka lubią tę wiadomość
-
Witam i ja
U mnie dziś startuje 23 tydzień. Przyznam, że zaczyna mnie co nieco łupać. W sensie wchodzi ból w plecy, w łopatki, czasem niżej, czasem jakby mi się biodro zatnieA mąż nie bardzo chętny do masowania plecków
więc wczoraj zrobiłam sobie bicze wodne z prysznica, trochę pomogło.
Na oddychanie oprócz wody morskiej ja jeszcze nawilżam powietrze w domu. Kładę coś mokrego na kaloryfery i polewam trochę amolem. Daje pewną ulgę. Ale u Ciebie Rudasku to już chyba bardziej tak jak Złota mówi. Maluch uciska na przeponę, płuca mają mniej miejsca... odetchniesz już niedługo jak maluch wyjdzie na ten świat
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
Zetko, na łupanie w krzyżu amol też pomaga:) Trzeba ponacierać.
Livia, u nas tez wieje, pada śnieg z deszczem, to przyczyny mojego bólu głowy.
Tak myślę.
A sobotę thermomix! Jestem tak podjarana, jak Wy Waszymi USGlivia30, Z., mizzelka lubią tę wiadomość
-
livia30 wrote:Ej ale co to ten hematokryt? On też za anemię odpowiada? Ciemna masa jestem... Bo hemoglobinę mam jeszcze w normie
A z tym ciężarem moczu to wyczytałam, że może sygnalizować niedomogę nerek ale nie przesadzajmy - minimalnie mi spadł
a ciezarem sie nie martw, moze po prostu za malo wypilas wody poprzedniego dnia
-
Livia u nas tak wiało i nagle przestało i cisza jest :o dziwnie tak :p
Głowy faktycznie od tych zmian pogodowych bolą...
No Złota to od soboty gotować nie musisz:d
Zetko teraz coraz częściej coś będzie dokuczać, bo maluch rośnie ..Z. lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ja tam na migreny brałam aby apap i tak gówno dał..
ale najlepiej sprawdził się ten olejek eukaliptusowy
lub amol.
Zetko czuję twój ból.. mnie tez nie ma kto pomasować
mogę sobie pomarzyć...
i tak samo mnie dusi mała jak Synuś Rudaska.. ledwo zipie..