Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Lena87 wrote:Najbardziej cieszy Mnie fakt, że za tą kupkę zapłaciłam tylko 30 zł ..
Złota Ty się nie martw o Ciuszki dla Maluszka, później Cię zasypiemy swoimi
Potem to będę musiała 6 razy dziennie dziecko przebierać, żeby wszystko zużyćLena87, mizzelka, livia30, przedszkolanka:), Z. lubią tę wiadomość
-
ale Lenie... ale co .. odezwała się ta co pranie z suszarki zbiera już 2 dzien hahahhaha
no ale podlogi jutro umyje.. a dziś dzien leniwca, a cotrzeba odpoczywać przed porodem, bo potem to nie bd czasu
czekam na przesyłkę... moze w piątek już będę ją mieć.. ciekawe i w sobote zrobie prasowankoLena87, Z. lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPrzedszkolanko, bo My się tak " Kochamy "
Złota a ile oszczędności będzie
Mizzy u Mnie też pranie się kisi na suszarce, tylko te do dzieciątka pochowałam
No ale dziś muszę kolejne pranie zrobić, więc pojawi się nowe
Brakuje Mi ciepełka, pranie wysuszone w 3 godziny ..
Kawka Herbatka na tarasie, hamakWiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2015, 10:45
mizzelka, przedszkolanka:), Złota lubią tę wiadomość
-
przedszkolanka:) wrote:Mizzy postępy, dobrze że jesteś twarda
może coś dotrze...
Zetko ja to już nawet jak nie stara baba, odgłosy oddaję jak zwierze jakieśale akurat werwę mam, bo dzisiaj znowu na nogach pół dnia
ale to spowodowane zmotywowaniem małej
Złota a u mnie jak było? Po owulce wykres prostytak się wkurzyłam że ćwiczyć zaczęłam
nawet pod wykresem to mam napisane
Livia, Lena ale Wy przemiłe dla siebieaż zalatuje słodkością
Lena ciuszki urocze!
a u nas siłownię zrobili na placu zabaw naprzeciwko mnieczyżby to jakaś aluzja?
aa jeszcze wiecie co? Zauważyłam,że ja nie mam skurczy w ogóle a w nocy jak zrobię siusiu to tak mi brzuch jak skała się robi i boli @ że masakraale tylko po siusiu..
u mnie to jak się przesilę... albo wkurzę.. to twardy. -
haha, jeszcze się zgrały z tym kochaniem
oszołomy
Złota czytałam wczoraj styczniówki i właśnie skarżyły się,że połowy nie zdążyły założyć, to można i kilka razy przebierać do zdjęcia haha
Mizzy no nie wiem właśnie,...w ciągu dnia tyle latam i nic...wkurza mnie to juża mąż nie chce
bo się boi...
ma dzisiaj za to masaż krocza zrobić mi haha
livia30, Lena87, mizzelka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
teście planują wczasy .. ja taka happy a teściowa stwierdziła , że w czerwcu nie pojadą bo tak mnie zostawić samą to raczej nie
oj urocze , ale ja właśnie o tym tylko marzę . Co sobie z dzieckiem niby nie poradzę ?
wrrrr
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
masaż krocza..hehehe dobre Agus
pewnie na tym sie nie skończy...u mnie "posmyraj mnie" sie kończywiec wiesz....
łeb mi pęka DZiewczyny...Siostra mnie obudziła smiechem bo weszła do pokoju a ja spie w "okularach samolotowych" co by mnie światło nie raziło..
a powiem WAm ze do kataru i bólu głowy doszło jeszcze to ze rzygać mi sie chce...i ooooooooooprzedszkolanka:), Lena87, mizzelka lubią tę wiadomość