Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Przedszkolanko, nie oglądaj się na nic tylko kup. Potem urodzisz wczesniej niż termin i będzie chryja, kupowanie na szybko i wózek nie taki. Bez sensu. Zamów i już!
Livia, zrobiłaś mi smaka na naleśniorki.
Aaaaaa, jajniki mnie bolą Na zmianę
A na obiad dziś: spaghetti!
I przyjeżdża dziś koleś od mebli, łóżko będzie nam robił Tzn, dziś zdejmie wymiary i zrobi nam wizualizację, ale już się zaczyna coś w tej kwestii dziaćlivia30, Z., przedszkolanka:), mizzelka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
livia30 wrote:Mizzi na allegro szukałaś?
kurna moge niby spr gdzie jest przesyłka na stronie tam gdzie zamawialam.. oni juz wczoraj wieczorkiem napisali ze wyslano.. a kurde non stop wpisuje nr przesylki i brak info ughh
ale pewnie w poniedzialek bd.. znając życie.. oni sie nie śpieszą. -
Wiecie co u mnie część rodziny też taka zabobonna, jak powiedziałam, że kupiłam ciuszki na promocji bo wyprzedaże były poświąteczne to miałam odczucie jakby mi chcieli oczy wydrapać... Cóż.
Ślub chciałam trochę na przekór wziąć w miesiącu bez Rrrr Ale nie wyszło.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2015, 13:03
przedszkolanka:), mizzelka lubią tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
Aaaaaa Z. jaki piękny kotek!!!
U mnie nie ma zabobonów (chyba) bo nic nie odczułam takiego. Tata tylko mówił, że po porodzie będę kupować wszystko pewnie to mu powiedziałam, że po porodzie to ja dzieckiem się zajmować będę a nie zakupy robić Ale on z nieświadomości takLena87, mizzelka, Z. lubią tę wiadomość
-
przedszkolanka:) wrote:a bo mama marudziła,że dopiero po porodzie i mnie tym wkurzała i zapomniałam
tak, upatrzone wszystko, nawet już aukcje, tylko zwlekamy i nie wiem czy czekać do wizyty czy zamawiać...niby okres oczekiwania do 14 dni a jak to miesiąc potrwa?...
lepiej wczesniej:)przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
ale wiecie, takie głupie gadanie...chcą coś wykrakać? Poza tym u nas dzisiaj wiosna i jak tak będzie to ja nie będę miesiąca czekać by z dzieckiem wyjść! teściowa gadała ostatnio,że 2 tygodnie odczekać trzeba, a na styczniówkach położna pozwoliła już po 4 dniach dziewczynie i o matko, jak to tak można(moja teściowa na to) a ja i tak zrobię po swojemu, przecież położna wie co mówi nie?
mąż właśnie zamawia bo jakby coś było z wózkiem nie tak <odpukać> to kto będzie po porodzie o tym myślał?
Złota niech jajniczki świętują i przyjmują wczorajsze
Zetko ja akurat chciałam z Rrr hahaLena87, Z. lubią tę wiadomość
-
pieprzyć zabobony..
każdy niech robi jak chce
w sumie według teorii sąsiada bd same dziewczyny się u nas lęgły ho ho... chętnie bym mu dała w ryja jak go spotkam -.-
niech sam robi dziewczyny..
fochacz coś w kuchni szykuje.. chyba pod kranem, czyzby mamuśka na zakupach czy gdzie? że na obiad nie idzie?przedszkolanka:), Lena87, Z. lubią tę wiadomość
-
mizzelka wrote:łóżko wam bd robić a tu już po fakcie dokonanym fasolka się robi
Tym bardziej, trzeba będzie gdzieś to cielsko zmieścić, a na wersalce 110 cm to ja się sama bym ledwo zmieściła
Ale po co te gadki, fasoli i tak nie będzie znając nasze szczęście. -
mizzelka wrote:pieprzyć zabobony..
każdy niech robi jak chce
w sumie według teorii sąsiada bd same dziewczyny się u nas lęgły ho ho... chętnie bym mu dała w ryja jak go spotkam -.-
niech sam robi dziewczyny..
fochacz coś w kuchni szykuje.. chyba pod kranem, czyzby mamuśka na zakupach czy gdzie? że na obiad nie idzie?
Może obiad Ci robi?