Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
livia30 wrote:Aga ja nigdy nie zapomnę i ciągle to wspominam z uśmiechem na twarzy
I minę męża, złego, że jaja sobie z niego robię
ha ha wszystkim znajomym to opowiadam
powinien być zadowolony i dumny,że kupił odpowiednilivia30, mizzelka lubią tę wiadomość
-
zauważyłam,że większości, której się udało w momencie robienia testu -odkładała ten moment na później
u mnie też był ten znak,że nie spieszyło mi się tak jak w nieudanych cyklach
zobaczymy jak u Ciebie, a jak będziesz chciała kupić/zrobić to pisz a my Cię sprowadzimy na właściwe tory!
livia30, Złota lubią tę wiadomość
-
livia30 wrote:Aaaaaa Z. jaki piękny kotek!!!
Fajny nie?Też uwielbiam sierściuchy, nie mam własnego to chociaż obrazki sobie mogę pooglądać
Rudasku, śliczny avatarek
przedszkolanka:) wrote:zauważyłam,że większości, której się udało w momencie robienia testu -odkładała ten moment na późnieju mnie też był ten znak,że nie spieszyło mi się tak jak w nieudanych cyklach
zobaczymy jak u Ciebie, a jak będziesz chciała kupić/zrobić to pisz a my Cię sprowadzimy na właściwe tory!
A mi mój wyszedł bardzo szybko bo w 10 dpo i poleciał mmsem do męże hehe, nigdy nie mogłam się powstrzymać przed sikaniem na testyAle Złota nie idź tą drogą! Lepiej poczekać i mieć pewność
mizzelka, livia30 lubią tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
przedszkolanka:) wrote:a on je u mamusi? może już ma dość obiadków tam
-
Złota wrote:Tym bardziej, trzeba będzie gdzieś to cielsko zmieścić, a na wersalce 110 cm to ja się sama bym ledwo zmieściła
Ale po co te gadki, fasoli i tak nie będzie znając nasze szczęście.ale prawda, nie nakręcam
choć cieszę się już z tego że u was się układa
już mniej jest problemów, aż miło się czyta
a to nowy sprzęcik a to łóżko
no i objawy jakieś, coś sie dzieje.. jak nie w tym cyklu to moze w następnym się uda