Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hejka! U mnie ten ból głowy chyba był zaczątkiem choroby. Wczoraj mnie tak rozłożyło wieczorem. Powiększyło mi migdał, tak bardzo bolał, że nie mogłam mówić, o 19:00 poszłam już do łóżka, szyja bolała tak, że nie mogłam się ruszyć ( oczywiście z
nici). Poszedł w ruch amol, śmierdziałam jak połączenie gorzelni z zielarskim sklepem. Dziś trochę lepiej, ake doszedł kaszel i katar, więc zdycham. A zaraz wychodzę do pracy.
Odezwę się. Buziaki! -
O jejku Złota
Co to za choróbska łapią no! Zdrowiej szybciutko :*
Ja już na nogach ale niewyspana jestem, nie mogłam zasnąć wczoraj do 1 jak nie dłużej i głowa mnie z niewyspania boli. Nad ranem Junior chyba się kręciłTaka podjarana jestem, że nawet nie wiecie
Za 3 godzinki będę go już widzieć
Złota, Maniuś, Lena87, Z., mizzelka lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Złota kurcze to nieźle Cię rozebrało...domowe sposoby musisz zastosować,dobrze że teraz weekend to wyleżysz ;*
Tempka ładnie rośnie ;d
Livia trzymamy kciuki i czekamy na wieści!podjedz coś słodkiego by pokazał się między nogami :p
Ja wczoraj cały wieczòr miałam twardnienia i bòl @,mała spokojna była ale przeszło :p tylko mam straszne zakwasy tyłka i wszystkiego wokòł :o
Miłego dnia!
PS. Ktòraś kiedyś pisała jak prosto robi ciasto na pierogi,jak polecacie? Bo dziś debiutuje :o
Jutro ciąża donoszonaWiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2015, 08:46
Maniuś, Lena87, mizzelka lubią tę wiadomość
-
Przedszkolanko, no domowe, domowe, jakoś przetrwam. katar przeszedł, za to gardło boli i migdałki też. Obawiam się anginy, ale na razie się nie daję.
Tempka rośnie, ale to chyba od choroby, teraz "na oko" mam ze 37,5.
Ciasto na pierogi mój przepis:
Mąką przesiana pszenna, sól i ciepła woda. I zagniatamy. Wody wlewasz tyle ile wejdzie w mąkę, żeby ciasto było elastyczne. Na kg mąki wsypuję łyżkę czubatą soli (lubię słone ciasto, można oczywiście mniej). I wyrabiamy
Livia, czekamy an wieści z wizyty!
-
Płucz gardło szałwią i rumiankiem-mi pomagało
Oo to przepis jak mojej mamy,oby mi wyszło coś :p dziękuję
Dziewczyny uważajcie dzisiaj bo bardzo niskie ciśnienie ma być niewiele ponad 960...Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2015, 08:53
-
nick nieaktualny
-
Ja też jutro robię pierogi ruskie - Majka sobie zażyczyła bo podobno robię najlepsze na świecie
Wie jak się matce podlizać
Ale ja robię ciasto troszkę inaczej niż Złota - wrzucam jeszcze jajko i kawałek masła
No, wyszykowana jestem. Jeszcze troszkę i jadęCałą noc mi się śniła ta wizyta i jak lekarka mówi "jest siusiak!"
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2015, 09:16
-
Witam się z kawką jako obrona przed niskim ciśnieniem
Złota, zdrówka! Ja też zawsze chorowałam na weekend... zamiast odpoczywać od pracy to się człowiek kurował i męczył...
Livia, powodzenia na wizycie! Żeby Junior ukazał co tam ma
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2015, 09:24
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
Livia, ja od jutra będę robić pierogi co chwilę, bo nie będę musiała już zagniatać ciasta
Wtedy mogę zrobić i z jajkiem i z masłem, a co!
Śniło Ci się, że "jest siusiak"? A wiesz, ze sny się na odwrót tłumaczy? Może jednak będzie córa?
livia30 lubi tę wiadomość