Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
no to Livia czekamy niecierpliwie
ja pierogi robię, bo stwierdziłam,że jak teraz nie zrobię to nie wiem kiedy będzie taka okazja i wolny czas i mąż z truskawkami jeszcze sobie zażyczył - nie ma jak pomoc nie?
co do liczenia tych tygodni to jest masakra ... ja wg. OM mam 24 luty, według normalnych tygodni to w sobotę 21 lutego a wg. USG zależy od pomiarów... a belly mi pokazuje na 25 nie mam pojęcia czemu
z tymi bliźniakami to Ci niespodzianka zawału bym dostała haha
ja tylko słyszałam jak przy porodzie okazywało się na odwrót i SUPRISE
Zetko ja mojej puszczałam w okolicach połowy (przed i po) Mozzarta i ona się fajnie uspokajała, ale odkąd za cicho była to nie puszczam, czasem na słuchawki jak wariowała ale mam zamiar puszczać jej po porodzie
Mizzy jak tam? Kiedy na porodówkę jedziemy ?Z. lubi tę wiadomość
-
XxMoniaXx wrote:Melena byłaś na tej becie ? jak wynik ? jesli jest pozytywna to gratulacje ciąży i tego , że udało Wam sie tak szybko
Nie każdy musi się starać długo. U moich znajomych to albo same 'wpadki' albo chcieli i bach - jest... Albo Ci co mieli jakieś 'przygody' się nie chwalą...Sama też nie mówię o tym.Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
Z witam
a pro po muzyki.. też słucham a wyjątkowo teraz bo mała ma tyle siły... że jak mi przywali w żebro to aż się zegnę
no i fajnie jest się jednak tak.. zrelaksować
Złota zdrowiej.. dopiero doczytałam ehh aaa i fajnie się będzie komponować i jednak łóżko 160? prawidlowo ja mam 140.. ale teraz zaluje ze nie mam 160..
ale moze w koncu uda mi się to zmienic
nie zazdroszcze bólu głowy... mnie na szczęście omija, ale za to wczoraj to tak się źle czułam że szok, myslałam ze wszystko zbełtam.. muliło mnie.
Z. lubi tę wiadomość
-
Z. wrote:Nie każdy musi się starać długo. U moich znajomych to albo same 'wpadki' albo chcieli i bach - jest... Albo Ci co mieli jakieś 'przygody' się nie chwalą...Sama też nie mówię o tym.
jeszcze raz GRATULACJEZ. lubi tę wiadomość
-
Mizzy, jednak 160, bo 140 jakieś takie małe, jak nam ten koleś wymierzył, to się zdecydowałam na 160.
I chciałam szafkę nowa do salonu i pytam męża, czy mogę, a o na to: Czy ja ci mógłbym czegoś odmówić?
Rozpłynęłam się w zachwycie.XxMoniaXx, Z., przedszkolanka:), mizzelka, Lena87 lubią tę wiadomość
-
o dla mnie ideał miałabym miejsce.. bo teraz bardzo ciezko jest mi sie przekrecic z boku na bok...
stękam jak stara baba
ale ale ale dziś pobiłam swojego fochacza przez sen
byłam odwrócona w jego kierunku i on w moim... i śniło mi się że odpędzam pszczoły od siebie.. a było ich od groma i jak mu zaje....chałam hahahhaa
ledwo się wstrzymywalam od śmiechu bo zaraz sie obruszyl i obrocil na drugi bok ale i tak wrocil do starej pozycji.. widocznie sie pokapowal ze to nie bylo specjalnie aby chichotałam lekko bo ledwo wytrzymałam
ahhahahprzedszkolanka:), Z., XxMoniaXx lubią tę wiadomość
-
Złota wrote:Mizzy, jednak 160, bo 140 jakieś takie małe, jak nam ten koleś wymierzył, to się zdecydowałam na 160.
I chciałam szafkę nowa do salonu i pytam męża, czy mogę, a o na to: Czy ja ci mógłbym czegoś odmówić?
Rozpłynęłam się w zachwycie.
moj to teraz dyskutował a po co nam komoda w sypialni? -.-
przeciez jest szafa.. cała zapełniona ale jest OCH LOSIE...
tez tak mysle ze 160 jest w sam raz albo 180..
-
nick nieaktualnymelenaxoxox wrote:JESTEM W CIAZY!!!
Coś Mi się wydaje dziewczynko, że zatraciłaś się w tym całym staraniu !! ..
Przez kilka dni nie odzywałaś się, przejrzałam kilka innych wątków gdzie udzielałaś się ..
Pisałaś kilka dni temu że beta spadła ..
Sory ale nie OGARNIAM tego !! ..
Dziewczyny poczytajcie wpisy końcowe ..
Nie ma jej czego Gratulować,
Dziewczyna troszkę się zatraciła ..
https://ovufriend.pl/posty-uzytkowniczki,77248,5988,15.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2015, 10:28
mizzelka, Złota, XxMoniaXx lubią tę wiadomość
-
Z. wrote:Ja mam właśnie 140 łóżko i fajnie jakby było większe ale za mały pokój mam
Więc Złota jak masz możliwość to dobry wybór! A zachowanie męża - cud, miód i orzeszki
u nas też jest 140 (chyba ) bo sypialnia mała i 3/4 łóżko zajmuje a ja z wielką cebuszką i mało miejscaZ. lubi tę wiadomość
-
mizzelka wrote:o dla mnie ideał miałabym miejsce.. bo teraz bardzo ciezko jest mi sie przekrecic z boku na bok...
stękam jak stara baba
ale ale ale dziś pobiłam swojego fochacza przez sen
byłam odwrócona w jego kierunku i on w moim... i śniło mi się że odpędzam pszczoły od siebie.. a było ich od groma i jak mu zaje....chałam hahahhaa
ledwo się wstrzymywalam od śmiechu bo zaraz sie obruszyl i obrocil na drugi bok ale i tak wrocil do starej pozycji.. widocznie sie pokapowal ze to nie bylo specjalnie aby chichotałam lekko bo ledwo wytrzymałam
ahhahah
jesteś MISTRZEM !!!mizzelka lubi tę wiadomość
-
przedszkolanka:) wrote:Mizzy 8 luty idealna data ale nie pogniewam się jak będzie szybciej
Złota ten mąż to dobry, nie zbankrutujcie przez to hehe
według owulacji 5 marzec a wedlug USG raz 6 marzec, raz 3
pierwsze USG 9 marzec.. a ostatnie usg 23 luty -.-
i weź to ogarnijprzedszkolanka:) lubi tę wiadomość