Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Złota ja już sama nie wiem
W pierwszej ciąży byłam pewna, że będzie facet - jest Majka. Teraz od początku myślałam, że będzie dziewczynka a na ostatniej wizycie lekarka powiedziała, że coś między nogami się majta ale jeszcze nie mówi na 100%. Więc u mnie jakby na odwrót
Co by nie było - niech się ukaże! Jak dziewczynka to super bo problemu z imieniem nie ma a jak chłopak to też bosko mimo, że Juniorem jest i jak nie dojdziemy do porozumienia to tak zostanie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2015, 09:29
-
nick nieaktualny
-
livia30 wrote:Złota ja już sama nie wiem
W pierwszej ciąży byłam pewna, że będzie facet - jest Majka. Teraz od początku myślałam, że będzie dziewczynka a na ostatniej wizycie lekarka powiedziała, że coś między nogami się majta ale jeszcze nie mówi na 100%. Więc u mnie jakby na odwrót
Co by nie było - niech się ukażę! Jak dziewczynka to super bo problemu z imieniem nie ma a jak chłopak to też bosko mimo, że Juniorem jest i jak ne dojdziemy do porozumienia to tak zostanie
Tym bardziej niecierpliwie czekamy na wieści.
Koleżanka opowiadała, ja u niej w rodzinie była sytuacja że raz wychodziła dziewczynka, raz chłopaczek,a się na ostatnim USG okazała, ze obydwa badania prawidłowe - były bliźniakilivia30, Z., mizzelka, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Złota wrote:Tym bardziej niecierpliwie czekamy na wieści.
Koleżanka opowiadała, ja u niej w rodzinie była sytuacja że raz wychodziła dziewczynka, raz chłopaczek,a się na ostatnim USG okazała, ze obydwa badania prawidłowe - były bliźniaki
Wow, to co to za lekarz? Nie widział od razu bliźniaków?
Lena, ponoć są dwie szkoły, jedni zmieniają termin porodu, inni nawet jak dzieć jest dwa tyg. młodszy lub starszy to i tak zostawiają według OM jako punkt odniesienia. Ja bym się trzymała OM i gratuluje w takim razie 16 tygodnia, zaraz będzie połowaLena87 lubi tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
Z. wrote:Wow, to co to za lekarz? Nie widział od razu bliźniaków?
To było z 15 lat temu, usg było zwykle, nie 3D i się dzieciaki nakładały, jedno na drugie, dopiero jak były większe i się przekręciły jedno pupą do góry, a drugie głową, to było widaćLena87, Z., mizzelka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Złota wrote:To było z 15 lat temu, usg było zwykle, nie 3D i się dzieciaki nakładały, jedno na drugie, dopiero jak były większe i się przekręciły jedno pupą do góry, a drugie głową, to było widać
O no to faktycznieNiespodzianka niezła
Wiecie co? Ostatnio zaczęłam dziecku puszczać muzykę poważną a że za Mozartem nie przepadam to puściłam Chopina i opowiadałam o tym mężowi mającemu świetny słuch muzyczny i lubiącemu nawet taką muzykęZapytał jaki utwór słuchałam a ja mówię, że nie wiem - jakąś składankę z Youtuba
A mąż na to, że Chopin się w grobie przewraca - "utwór z Youtuba"
Lena, później leci szybciej. Mi teraz czas zdecydowanie szybciej leci niż na początkuOdkąd ruchy czuję to tak nie wyczekuje wizyt
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2015, 09:43
Lena87, Złota, mizzelka lubią tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
nick nieaktualny
-
Lena87 wrote:Również myślałam o takiej muzyce dla dzieciątka
ale przyłożę słuchawki do brzuszka bo nie wszystkie utwory są miłe dla ucha
Pomysłowo
Ja nie słucham całymi dniami tylko troszkę bo faktycznie na dłuższą metę może zmęczyć, ale sama muzyka nie jest dla mnie bardzo drażniąca bo ja uwielbiam musicale a to troszkę podobneMusicale lepsze ale zawsze coś
Podobno muzyka poważna lepiej jest słyszana przez dzieci bo ma jakiś tam inny poziom dźwięków - nie znam się, sama jestem głucha jak pieńLena87 lubi tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
livia30 wrote:Złota ja już sama nie wiem
Co by nie było - niech się ukaże! Jak dziewczynka to super bo problemu z imieniem nie ma a jak chłopak to też bosko mimo, że Juniorem jest i jak nie dojdziemy do porozumienia to tak zostanie
a tu chłopak na porodówce, na co wujek zawsze wspomina: pierd.. prorokZ. lubi tę wiadomość
-
Hej Wam Dziewuszki
Livia udanej wizyty, potwierdzajacej w 100 % płeć i samych dobrych wieści
czekamy , daj szybko znać po
Melena byłaś na tej becie ? jak wynik ? jesli jest pozytywna to gratulacje ciąży i tego , że udało Wam sie tak szybko