Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Melena u nas w lutowych co chwila inną wersję życiową opisywala. Raz że konczy zwiazek następnego dnia już się przeprowadza do wspólnego mieszkania z narzeczonym i oboje znaleźli prace. ślub niedługo i już w ciąży, a następnego dnia beta niska. W 10dpo miała betę podobno 50
Lena87, mizzelka, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyzakocona wrote:Melena u nas w lutowych co chwila inną wersję życiową opisywala. Raz że konczy zwiazek następnego dnia już się przeprowadza do wspólnego mieszkania z narzeczonym i oboje znaleźli prace. ślub niedługo i już w ciąży, a następnego dnia beta niska. W 10dpo miała betę podobno 50
" Uwielbiam " takie dziecinne zagraniaprzedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Mizzy to słuchaj tego...poszłam do ciotki i kuzynki (widziały mnie tylko we wczesnej ciąży) i się nasłuchałam jaki to ja mam brzuch, nogi grube itp.itd. (nie muszę dodawać jak ciotka w ciąży wyglądała?). Przytyłam 10kg, wiadomo że poszło tu i ówdzie, ale kurde! Jestem w ciąży tak?? w 9 miesiącu!! Wkurza mnie to bo kuzynka podsłyszała i ciągle"ale naprawdę jesteś gruba"! mimo że od obcych słyszę same miłe rzeczy,że ładnie się trzymam, że waga malutka czy coś... nie ma jak rodzina...
Melena wyluzuj, już niejedna taka napalona tu była
Monia ja tak samohaha
Lena87 lubi tę wiadomość
-
mizzelka wrote:właśnie czytam.. lektura jak w brazylijskim serialu
:D
nie wiem po co ktoś sobie tyle trudu zadaje, żeby klepac takie głupoty, ale przynajmniej było śmieszniemizzelka, XxMoniaXx lubią tę wiadomość
-
zakocona wrote:my tam niezły ubaw miałyśmy
:D
nie wiem po co ktoś sobie tyle trudu zadaje, żeby klepac takie głupoty, ale przynajmniej było śmiesznietam to beka była hahhahah
o psychiatryku itp, lałam po nogach nieźle
ale jak to czytam to też mnie to rozwala..przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Lena87 wrote:" Uwielbiam " takie dziecinne zagrania
A ja nie uwielbiam. Wk*rwiają mnie takie laski. Po mordzie bym lała. Człowiek się trzeci rok stara, a ta sobie komedie urządza?
Lepiej niech nie wraca, bo nie ręczę za siebie!zizia_a, mizzelka, Z. lubią tę wiadomość
-
przedszkolanka:) wrote:Mizzy to słuchaj tego...poszłam do ciotki i kuzynki (widziały mnie tylko we wczesnej ciąży) i się nasłuchałam jaki to ja mam brzuch, nogi grube itp.itd. (nie muszę dodawać jak ciotka w ciąży wyglądała?). Przytyłam 10kg, wiadomo że poszło tu i ówdzie, ale kurde! Jestem w ciąży tak?? w 9 miesiącu!! Wkurza mnie to bo kuzynka podsłyszała i ciągle"ale naprawdę jesteś gruba"! mimo że od obcych słyszę same miłe rzeczy,że ładnie się trzymam, że waga malutka czy coś... nie ma jak rodzina...
Melena wyluzuj, już niejedna taka napalona tu była
Monia ja tak samohaha
ja też mam 11 kg na plusie to wcale nie tak wielgachnie dużo a tu juz 9 miesiac.. nawet jakbym miala i 15 kg... to nie powinny tak mowic..
ja dobrze pamietam jak one wyglądały ... i zachwalałm że ładnie..
no ale widocznie to nie gra w drugą stronę
ale kij im w oko. Zapomniał wół jak cielęciem był..przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZłota wrote:A ja nie uwielbiam. Wk*rwiają mnie takie laski. Po mordzie bym lała. Człowiek się trzeci rok stara, a ta sobie komedie urządza?
Lepiej niech nie wraca, bo nie ręczę za siebie!
Wiedziałam że podziała na Ciebie to jak płachta na byka, dlatego wolałam ukazać prawdę ..
przedszkolanka:), Złota lubią tę wiadomość
-
to raz Złota a drugie już spadajaca beta itp.. niedlugo by bylo poronienie itp..
nosz kurna a kobiety które przeżywają naprawdę tragedie.. matko co tu porównywać.. a tu taka ci wyskoczy z takimi tekstami i litości szuka..
zaburzenie samooceny czy co? dziecku w szkole sie nudzi? -
nick nieaktualnyPrzedszkolanko na prawdę nie masz czym się przejmować ..
Jak to Nasza koleżanka na drugim wątku napisała ..
cyt:
" Lena, może to banał, ale ja uważam, że każda kobieta, która nosi w sobie nowe życie jest piękna! "Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2015, 10:40
mizzelka, Z., XxMoniaXx, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość