Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Lena87 wrote:Dziewczyny ja wczoraj wesoło miałam po
..
Najpierw jemu się użaliło, że kiedyś częściej byłoa teraz GO zaniedbuje ..
Więc ..
Po naszej ostatniej forumowej rozmowie o facetach i to co wydziwiali przed zaręczynami i ślubem stwierdziłam że poruszę ten temat..
Opowiedziałam mu wszystko jak się starał,do kina zabierał, na kręgle, pisał smsy, jakie czułości były ..
Co wyrabiała On na to .. , że włączyły Mi się gorzkie żale
I na każdą anegdotkę miał odpowiedź, aż w końcu powiedział żebym poszła spać bo On nie może się skupićprzeszła ochota?
ehh faceci..
-
nick nieaktualny
było przed !
Dziś mu wspomniałam jak wywiózł Mnie do lasu i przy okazji nowe spodnie potargał
to odpisał że musiały być felerne..
a Ja biedna później musiałam mamie kłamać,Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2015, 10:59
Złota, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
-
Lena87 wrote:
było przed !
Dziś mu wspomniałam jak wywiózł Mnie do lasu i przy okazji nowe spodnie potargał
to odpisał że musiały być felerne..
a Ja biedna później musiałam mamie kłamać,sorki styki są zbyt gorące
oo to romantiko widzędziko było
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
melenaxoxox wrote:https://scontent-b-cdg.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t31.0-8/s720x720/10710344_793525820684090_7280074204025177154_o.jpg
pozytyw :*nie mogę, nie mogę, nie mogę......
to zrób jeszcze zdjęcie z wynikami bety i datami
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
melenaxoxox wrote:https://scontent-b-cdg.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t31.0-8/s720x720/10710344_793525820684090_7280074204025177154_o.jpg
pozytyw :*
pół zasłania mi tel.. pół ucięte twarzy.. aby kolor włosów mi się zgadza.
no i inny testspoczko
Lena87, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
-
hej, a wiecie, że są laski, które kupują testy ciążowe na allegro, pozytywne już, żeby oszukiwać swoich facetów? A potem jak @ przyjdzie wmawiać im poronienie? Masakra!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2015, 11:05
Lena87, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
-
Lena87 wrote:Fantazja Go ponosiła
Młody był to szalał
policjahahahha, spodnie założył.. a gacie to już niekoniecznie hahahha
ale co tam, widac nie bylo..
bo niby z kurników jakaś kradzież była
i kazał się policjant nam dalej bawićmłodzi.. głupi hahah
Z., Lena87 lubią tę wiadomość
-
Złota wrote:No to jak tak, to o co chodziło z ta betą? Wyjaśnij.
z beta to nie była prawda ale to dlatego że dziewczyny z tamtego forum były chińskie w stosunku do mnie dlatego to napisałam. i proszę przynajmniej nie denerwować mnie teraz. To jedyne o co was prosze -
Złota wrote:hej, a wiecie, że są laski, które kupują testy ciążowe na allegro, pozytywne już, żeby oszukiwać swoich facetów? A potem jak @ przyjdzie wmawiać im poronienie? Masakra!
narysowali 2 kreski czerwone
jak kaśka pokazywała swojemu..
Lena87 lubi tę wiadomość
-
melenaxoxox wrote:z beta to nie była prawda ale to dlatego że dziewczyny z tamtego forum były chińskie w stosunku do mnie dlatego to napisałam. i proszę przynajmniej nie denerwować mnie teraz. To jedyne o co was prosze
Lena87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymizzelka wrote:ja to nie zapomnę jak kiedys mnie tez wywiózł.. w jakąś dróżkę.. akcja się rozkręca.. fajnie pięknie a tu samochód jakiś wjeżdża!
policjahahahha, spodnie założył.. a gacie to już niekoniecznie hahahha
ale co tam, widac nie bylo..
bo niby z kurników jakaś kradzież była
i kazał się policjant nam dalej bawićmłodzi.. głupi hahah
Ha ha ha, nie uwierało Go nigdzie ?