Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
- 

WIADOMOŚĆ

- 

czy ty nie rozumiesz że testy kłamią i tylko beta hcg prawde Ci powie ? więc nie kieruj sie wcale tym testem tylko badaniem dziewczyno !!!!!!melenaxoxox wrote:https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpf1/v/t1.0-9/10300153_793521937351145_8442047713037273410_n.jpg?oh=a6a3cb2e3a314ba78de0e1522b4f8b01&oe=5565E9DB&__gda__=1433202609_0e186d09ac45af48bfc9484f54f3808f dziękuję dowiedzenia:*
 - 
                        nick nieaktualnymelenaxoxox wrote:https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpf1/v/t1.0-9/10300153_793521937351145_8442047713037273410_n.jpg?oh=a6a3cb2e3a314ba78de0e1522b4f8b01&oe=5565E9DB&__gda__=1433202609_0e186d09ac45af48bfc9484f54f3808f dziękuję dowiedzenia:*
Nie masz za co Dziękować
ps: Ostatnio nawet nie wiedziałaś jak zdjęcia dodawać, a teraz nagle znalazłaś inne sposoby ?
                                Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2015, 10:44
 - 

melenaxoxox wrote:https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpf1/v/t1.0-9/10300153_793521937351145_8442047713037273410_n.jpg?oh=a6a3cb2e3a314ba78de0e1522b4f8b01&oe=5565E9DB&__gda__=1433202609_0e186d09ac45af48bfc9484f54f3808f dziękuję dowiedzenia:*
A skąd mam wiedzieć, że to twój test, laska? Takich zdjęć w necie tysiące!!!
Wrzuciłaś zdjęcie swojej twarzy, wrzuć teraz swoje zdjęcie z testem w reku.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2015, 10:45
                                    XxMoniaXx, Lena87, mizzelka lubią tę wiadomość
                                 - 

nie to że jej życzę, ale przydałaby się jej lekcja życia, nie koniecznie z poronieniem, może by coś dotarło do tego móżdżku, chociaż wątpię.XxMoniaXx wrote:no właśnie spada beta = poronienie... ja bym ryczała w kącie z depresją chyba i modliła się żeby stał się cud...
a taka ?
jaja sobie urządza z tego wszystkiego
 szok 
jak już teraz ma zaburzenia własnej samooceny i szuka litości w necie to co dopiero jak ta choroba się rozwinie?
bez kitu na forum coraz częściej spotykam psycholi
 przeraża mnie to 
                                 - 

ja się nie przejęłam, tylko wkurza mnie takie gadanie...mam w sobie dziecko kurde!
z tym testem to już pozytywne można kupić a zdjęcia z neta brać, słabeee
a teraz coś, ale tylko dla ludzi o mocnych nerwach... http://www.fakt.pl/poznan/trzy-plody-zamkniete-w-sloikach-znaleziono-w-mieszkaniu-w-rawiczu,artykuly,520610.html#fp=fakt - 
                        nick nieaktualny
 - 

Olejcie ją/jego? Myśmy sobie darowaly w końcu, bo to się w głowie nie mieści, co za głupoty i "trudne sprawy"
 choć i tak najlepsze były problemy życiowe, że jej facet nie chce się całować przy rodzinie 

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2015, 10:46
                                    XxMoniaXx, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
                                 - 

tą kobietę to też bym zamknęła w słoiku.. i wystawiła na pokaz.przedszkolanka:) wrote:ja się nie przejęłam, tylko wkurza mnie takie gadanie...mam w sobie dziecko kurde!
z tym testem to już pozytywne można kupić a zdjęcia z neta brać, słabeee
a teraz coś, ale tylko dla ludzi o mocnych nerwach... http://www.fakt.pl/poznan/trzy-plody-zamkniete-w-sloikach-znaleziono-w-mieszkaniu-w-rawiczu,artykuly,520610.html#fp=fakt - 

nic dziwnego też bym sie do niej nie przyznawałazakocona wrote:Olejcie ją/jego? Myśmy sobie darowaly w końcu, bo to się w głowie nie mieści, co za głupoty i "trudne sprawy"
 choć i tak najlepsze były problemy życiowe, że jej facet nie chce się całować przy rodzinie 

hahahaha

Lena87, zakocona lubią tę wiadomość
                                 - 
                        nick nieaktualnyDziewczyny ja wczoraj wesoło miałam po
 ..
Najpierw jemu się użaliło, że kiedyś częściej było
 a teraz GO zaniedbuje ..
Więc ..
Po naszej ostatniej forumowej rozmowie o facetach i to co wydziwiali przed zaręczynami i ślubem stwierdziłam że poruszę ten temat
 ..
Opowiedziałam mu wszystko jak się starał,do kina zabierał, na kręgle, pisał smsy, jakie czułości były ..
Co wyrabiał
    a On na to ..  , że włączyły Mi się gorzkie żale 
I na każdą anegdotkę miał odpowiedź, aż w końcu powiedział żebym poszła spać bo On nie może się skupić

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2015, 10:50
                                    przedszkolanka:), Z. lubią tę wiadomość
                                 - 

już to mi podpadło wtedy - wtargnęła tu jak Filip z konopii i nagle pokażcie się na zdjęciechmizzelka wrote:jeszcze z uśmiechem

sorry , jak tu tyle już razem jesteśmy to troche sie znamy a nie każdy chce na pół internetu pokazywać twarz, żeby wszyscy sasiedzi wiedzieli że oooo dziś masz owu , wczoraj sie 
 albo masz bezpłodnego męża..
a ona zaraz sie pokazuje w całej okazałości

Złota lubi tę wiadomość
                                 - 
                        nick nieaktualny
 - 

czytalam czytalamzakocona wrote:Olejcie ją/jego? Myśmy sobie darowaly w końcu, bo to się w głowie nie mieści, co za głupoty i "trudne sprawy"

no mówię ciekawa historia 
 bez kitu 

przedszkolanka:), XxMoniaXx, Lena87, Z., Złota, livia30 lubią tę wiadomość